Image and video hosting by TinyPic

16 January 2014

Gambar Aqiqah anak Kedua Nana Mahazan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. menangis tgk badan dia oii!aku pas pantang pun tak de badan cenggini..anak dia comel sgt!:-)

    ReplyDelete
  2. nana ni time preggy ke lepas preggy ke badan tetap maintain.. phewww

    ReplyDelete
  3. cantek lak baju nana ni kan..

    ReplyDelete
  4. cantiknya Nana! lagi2 baju dia tu..huhuhuhu :'(

    ReplyDelete
  5. FAFAU ke tu? mcm tkt2 je nk bergambar ;-)

    ReplyDelete
  6. Cantik baju Nana tu. Kan Rara? Heheheh!

    ReplyDelete
  7. lol, ble plak dia mengandung? Hahaha x tahu lgsg.kikiki...cete psl dia pon dh xde skrg..mmg xtahu ape la psl dia huhu

    ReplyDelete
  8. hehehhe sian Fafau ...
    BF dia dh ada 2 anak dh ...

    ReplyDelete
  9. kurus je nana ni wlaupun lps pntg. bila nak dpt bdn mcm die ni???huhu

    ReplyDelete
  10. comel dan cute nana dengan anak die..

    ReplyDelete
  11. makin berseri nana selepas beranak ni... comel juga anak2 die.. moga keluarganya sentiasa bahagia :)

    ReplyDelete
  12. kenapa nana ni maintain selim je. jeles kite. kite yg tak kawin lagi ni pon x seselim beliau. hukhuk

    ReplyDelete
  13. mantain je nana ini...
    comey anak & nana...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com