16 January 2014

Gambar Aqiqah anak Kedua Nana Mahazan

19 comments:

babYpose said...

Beautiful family <3

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

ct shah said...

menangis tgk badan dia oii!aku pas pantang pun tak de badan cenggini..anak dia comel sgt!:-)

ZazaMyMoon said...

nana ni time preggy ke lepas preggy ke badan tetap maintain.. phewww

Aeen said...

cantek lak baju nana ni kan..

Nursaila Norman said...

cantiknya Nana! lagi2 baju dia tu..huhuhuhu :'(

Khai♥Rin : anies said...

FAFAU ke tu? mcm tkt2 je nk bergambar ;-)

Cik Mun said...

cantik nana :)

faraherda.razalan said...

Cantik baju Nana tu. Kan Rara? Heheheh!

Mama Safiy Arfan said...

lol, ble plak dia mengandung? Hahaha x tahu lgsg.kikiki...cete psl dia pon dh xde skrg..mmg xtahu ape la psl dia huhu

N.A.T said...

hehehhe sian Fafau ...
BF dia dh ada 2 anak dh ...

AnneRaini said...

kurus je nana ni wlaupun lps pntg. bila nak dpt bdn mcm die ni???huhu

dalila said...

comel..
baby gurl lg ye rara?

Nurfaezah Abdullah said...

comelnyee baby dia :D

Ayu azmir said...

comel dan cute nana dengan anak die..

Nur Kamsinah said...

makin berseri nana selepas beranak ni... comel juga anak2 die.. moga keluarganya sentiasa bahagia :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Meriah majlis nana kan..

ct kektus said...

kenapa nana ni maintain selim je. jeles kite. kite yg tak kawin lagi ni pon x seselim beliau. hukhuk

shaFazie said...

mantain je nana ini...
comey anak & nana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...