10 January 2014

Handbag Carlo Rini Hanya Untuk Mak Mak

hai,Assalammualaikum,
mcm biasa, mumbling dan bebel pagi aku.hahaha.
eh pagi td aku dgr radio Era.Fm taw.harini dorg ada Dj jemputan,
ada Elfira Loy,sape dgr pagi td? pas tu dorg cite lah pasal Up Up diri sendiri ni.
pas tu borak punya borak.si El ni boleh pulak cakap.handbang Carlo Rino tu
hanya untuk org 30an,mcm untuk mak mak lah.haih sentap pulak aku dgr,
ntah kenapa dia cakap mcm tu,pas tu dia kata remaja mcm dia,
xpakai handbeg jenama mcm tu,eh kenapa pulak.
salah ek anak remaja pakai handbag tu. *emo pulak aku tetiba.

mcm aku jugak dulu.aku rasa Carlo Rino hanya utk mak mak,
tapi now aku rasa CR dh banyak improve design dia,more trendy!
aku suka,aku selalu jugak usha handbeg CR,tapi aku xbeli pon.
sbb mahal sgt,paling murah pon RM300,huaaaaaaaaaaaaa mmg xde lah derrr.
aku ni pakai handbag bawak seratus eh.paling mahal aku penah beli,
rm500,beg hantaran aku tu.Coach tu,lepas dr tu,xpenah beli yg mahal lg.
selalu handbeg raya aku beli Charles&Keith je,paling murah rm150.
kalo saje saje nk beli CR yg rm300 tu mmg xde lah kot.
sayang duet wei.hahaha.

tapi aku rasa,El ni mcm x reti nk borak dgn audience lg,
dia mcm banyak cakap lepas,mcm xreti.kalau berlakon ok lah.
bg lah kat dia sbb ada script kan.sory El.hahaha.

ok lah.dh lah tu cite pasal handbag,kang terliur pulak.
eh tp ce korg bukak FB Carlo Rino.mmg banyak handbag lawa taw LINK
aku selalu usha yg kat sogo tu je.






hah tgk.lawa lawa jugak kan.aku suka taw.
eh ke mmg aku ni dh jd mak mak,so taste aku mcm mak mak.
eh x kannn x kannnn???? hehehe. tak nk mengaku tu dh mak mak.hahaha

owh cerita pasal harini.
harini xde apa sgt.aku bangun awal harini.
berjaya buat roti telur kat princess.hehehe.
bento untuk princess.sonok tgk dia makan.


malam td suami aku dh gerak g Jakarta,
ada kerja kat sana.hari isnin baru balik.
kali ni aku x de lah sedih sgt suami aku g outstation.
sbb nya aku happy? happy sbb dia kata MACAM dia boleh dpt
keje yg dia g interview semalam.so aku happy sgt.
tapi aku xnk berharap sgt.nt takut frust.tapi aku berdoa banyak banyak.
agar suami aku dpt kerja kat sini.kalau dpt.aku lah org paling happy!
dan princess pon mesti happy! Amin.

owh ok lah.panjang sgt lah mumbling harini.hahaha.
ok bai~ have a nice day korg!

* oh harini jumaat.nk jalan mana korg?

17 comments:

aznor ibrahim said...

rara..ku sentap jugak td mase die kate carlo rino utk 30an..kedip2 mata aku pandang handbag..haha.xde mcm mak2 pon..huh

Chekgu Azrine said...

Akk pun turut berdoa ye sis semoga hubs sis dpt kje kt kl..
CR akk suka sgt sis..pnh pkai skli tp bli time sale ek..if x..xdonya nk perabih duit

.ieLah. said...

merasa gak carlo rino ra. aku ni pakai beg 30hengget ajeeee

Rizziela said...

Jarang beli bag branded unless ada sales baru beli

fieda said...

ctk2 ye bge cr ni..apapun tahniah dh berjaya buat roti telur comel tu..hihi

Sidratul Muntaha said...

salam singgah balik
ahha..
lama dah follow blog kamu...
hai hai hai...
kan aok selalu jugak tinggalkan komen kat blog kami..
ni gara2 segemen makdara la ni
hihiihih

DYatie said...

Xpernah pakai beg CR. Dlu sllu sembonia. Pastu skrg ku terbeli yg rege 3++ gak. Bahaha. Ter ok ter.

Ra. Aku doakan smg suami mu dpt kerja tu ra. Smg xd dh kita2 ni bjauh2an. :')

Eza Ridzwan said...

El memg x sesuey jadi DJ..elok sgt klu bagi skrip kat dia...bckp men hantam kromo jaaa...

btw, akak x bape minat dgn CR...xtau pasaipa, dari dulu lg memg x minat...dok pakai brand Palatino jaa...xde jual kat kedai, hanya ada di jualan puspanita...mahai sebab full leather tp bleh byaq ansur²...tu yg suka...hahahah...klu Bonia, ye, memg mcm mak²...opssss!!!

Sue-Rya Qistina said...

akak suka pakai CR. mmg terbaik! x kisah la kan, 30an ke 40an ke..hehehe

mrs kayrul said...

Dulu selalu tgk mak mertua rajin guna beg tue...tapi kita jadi suka tau coz design makin up to date

Nurul Aziz said...

alamakkkkk sy pun selalu cakap carlo rino, bonia.. tu semua brand makcik2.. hahaha.. ampunn.. :P jangan sentappp.. kikiki


beli begggg time sales, baru la dapat merasa yang ada jenama sikit.. tapi takdela berjenama sangat pun.. masih under bajet gitu.. less 1K. hahaha... nak pakai chanel, lv apa semua tu.. kang kena makan megi sebulan pulak.. hihi..

.::WaNiE::. said...

dulu2 mmg design beg cr mcm bosan sikit but lately design dorg cantik2! mahal jgk biasanya 500 above dah skrg hihi

awal2 last year suke beli charles n keith punya henbeg, trendy and so affordable and berkualiti jgk, but bila dia tukar season now dah xbeli sbb beg dia sama ada terlampau besar atau terlampau kecik. harga pun dah naik sikit perasan tak hihihi

.::WaNiE::. said...

dulu2 mmg design beg cr mcm bosan sikit but lately design dorg cantik2! mahal jgk biasanya 500 above dah skrg hihi

awal2 last year suke beli charles n keith punya henbeg, trendy and so affordable and berkualiti jgk, but bila dia tukar season now dah xbeli sbb beg dia sama ada terlampau besar atau terlampau kecik. harga pun dah naik sikit perasan tak hihihi

Khai♥Rin : anies said...

aiyooooo cantik nyer polkadot tuuuuu nak jgggggg

Queen Teratai said...

pakai handbag xde brand pun.. kihkihkih so xtau la brand ni utk makcik ke akak ke adik ker.. mana yg cantik belasah jer..

tifa anvar said...

saya nk bli handbag lebih rm100 pn pikir 100kali. mmng x mmpu. huhuhu

dalila said...

ok je rara..
xde macam mak mak pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...