Image and video hosting by TinyPic

30 January 2014

Harum Malam Untuk Ketat?

woii lama gila aku biarkan blog ni.tinggal mcm tu je.biar je sengsorang.
rindunya nk BW,nanti lah.settle sume bisness bisneess aku ni ( ewah )
aku akan kembali aktif.hahahaha.

biasa lah aku ni kan.baru buat bisnes kecik kecik,
dh poyo.hahaha.tapi aku semangat.aku suka!

oh cite pasal Harum Malam,
kisah nya gini.sblm ni aku penah dgr je pasal harum Malam ni,
xtau lah dh ramai yg minum,kawan aku offer kan aku,
harum malam rm28 je,so aku pon bukak lah order kt kawan kawan FB,
bila bukak je,ramai yg komen,rupanya dorg ada yg dh lama consume,
gilak ah! knp aku xtau ni.hahaha.

ramai gila yg PM aku tanya pasal ni,
dorg kata hebat lah,ketat lah,mantop lah.gilak ah korg ni.
kenapa aku xtau pon! hahahaha.saborrr jelah!

pas tu,aku saje google google,
wahhh mmg ramai gila bg testimoni,
mmg bagus lah kan,utk merawat keputihan semua.
aku pon mcm teruja nk try 1.
so mmg xsbr nk cuba.ntah ntah laki aku xnk balik perak nanti.
hahaha.amboi entry aku.dh berbaur lucah ni.hahaha
no no no!

esok aku nk balik ipoh.sonoknya.
korg nk tau aku jual apa lg? korg add jelah FB aku,
cr safura fadhlan.hehehe.

ok korg! bye!

ooo lupa.harga harum malam kat aku just RM28 je.
kalau nk PM fb aku k!


Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-

✔ WANITA BERKAHWIN
✔ ANAK DARA
✔ WANITA BERPANTANG
✔ SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
✔ SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS

Cara Pengambilan:

Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur
(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)

** Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

p/s :

* Time period boleh minum
* Halal jakim semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. alamak tak pernah dengar jugak... baru tau skrg.. ingatkan harum sundal malam tu..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. bukan lucah, sharing is sexy kan? sexy sikit la entry kali ni.. cepat pos tau..ekeke..

    ReplyDelete
  3. Murahnya harga rara. PG baru cuba and dapat harga rm35. Tp ye la kot mahal sikit sbb PG kat sabah ;)

    ReplyDelete
  4. akak dapat free sebotol untuk review produk tu dulu.. sebelum ni akak pun x tau.. tapi bila tengok entri tu sentiasa ada view yang memberangsangkan boleh akak katakan produk tu agak hot berbanding produk akak guna sebelum ni seri dewi malam.. akak pun baru try cuba makan sebab sebelum ni dok abiskan produk seri dewi malam tu.. so far rasa dia ok la sebab takde rasa herba macam jamu tu...

    ReplyDelete
  5. Selamat berbisnes moga maju jaya

    ReplyDelete
  6. hbis la suami2 yang pjj tu..hehe

    ReplyDelete
  7. akak pun dah lama ambik ni..beli kat kadai sorang akak kat depan umah ni..dah dekat 5 bulan..

    ReplyDelete
  8. Perghhh harum malam hehhehe...cayalah rara teruskan jualan ye...Umi Qi support u always...

    ReplyDelete
  9. pernah dengar tapi x pernah lagi try sbb dok pulun shaklee sampai lebam. hhehehe

    ReplyDelete
  10. Wow..kt sek pun hangat cerita pasal bnda nk sis..wuwu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com