Image and video hosting by TinyPic

13 January 2014

Kau dah kenapa SAFURA?!

1. dah sampai depan pintu RTM baru ingat yg aku x bawak botol susu princess,
selalu pg pg aku buat susu panas kat dia.

2. mlm td dh keluar,tapi x pegi beli roti untuk buat bento princess.so rini xde bento *sigh

3. pergi beli makanan kat kantin depan.ada 2 ekor kucing jantan bergaduh kat atas bumbung,
lepas tu gaduh punya gaduh,bergolek jatuh sampai ke bawah.semua org kat kantin terkejut.
aku pon jalan laju laju risau pulak kucing tu terkam aku.hahaha

4. dh sampai depan lif.ada sorg akk senyum ngan aku,aku xkenal dia,tapi aku senyum je balik.
naik je lif,sampai tingkat 1,pas tu akk tu dh kenapa aku pon xtau,dia x tekan ke tingkat 2,so lif
turun bawah balik.then baru naik tingkat 2 balik,ntah kenapa dh lama sgt aku duk dlm lif tu
aku rasa. *sigh!

5. sampai opis.sorg pon x datang lg.pintu still kunci.haih!!!!! so duk depan opis.
snap pic makanan and handbang baru aku.wakakakakaka.


6. harini aku dh tau harga bihun kat kantin.bihun bodo bodo kosong saje,aku amik 2 senduk,
rm2 hokkey! haih mahal nya! sebungkus bihun mentah tu baru je bape.sok aku masak bihun sendirik!
puas hati! sila bangun awal ye safura!

7. tadi lupa nk bgtau ibuu ani kat taska princess yg princess kena mkn ubat homeo.
so td dh msg awal awal.kalo hold hold mst lupa! haih tahap pelupa aku dh melampau dh skrg.
dah kenapa lah kau ni safura oiiii! banyak sgt ke pk nya!

muka bengang!

harini suami aku suh tunggu syarikat yg dia pegi last week tu call.
nk bgtau dia dpt keje tu ke x.x sabar nk tunggu call tu.
mintak mintak suami aku dpt kerja tu.Amin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. dah kenapa puan safura? hheee... mood sunday lagi la tu.. semuga hasben berjaya

    ReplyDelete
  2. Semoga dapat semoga dapat semoga dapat....amin...

    ReplyDelete
  3. ra... tu muka bengang ker? macam muka cun cun je.... >_<

    ReplyDelete
  4. byk nau mslhnye ni..hehe...nmpk stress sgt tu.ptt p bercuti..kiki

    ReplyDelete
  5. ahhaha mcm2 jadi nari..pelupa tuh biase la..sume org ade sifat tuh..tb doakan semoga semua nye dipermudahkan untk ari ni yg dirancang amin ;)

    ReplyDelete
  6. biasalah..kadang2 akk ni pun sama.. semua benda pun boleh lupa walaupun dari awal dah plan nak buat

    ReplyDelete
  7. Semoga husband dapat keje tu ra aamiin.

    ReplyDelete
  8. Banyak lupa tu kadang sebab banyak benda difikirkan dlm minda.

    Tapi botol susu tu macam mana?

    ReplyDelete
  9. kau banyak makan semut ke apa Rara? hehe..

    ReplyDelete
  10. jgn kelam kabut.. relax ok... bertenang.. bila bertenang kita boleh berfikir dgn baik.. bila befikir dgn baik insyaAllah kita x jd pelupa.. ;)

    ReplyDelete
  11. w/pun bengang tp, kening tetap mahal! kening ziana zain! he3..

    ReplyDelete
  12. Sama la kita...pelupa ni tahap melampau dahh...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com