Image and video hosting by TinyPic

10 January 2014

Lawak Jumaat : kata mana tempat lahir ko?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. hehehehe.. sgt details tu tempat kelahirannya

    ReplyDelete
  2. aduuus.. Boleh pulak tulis dalam surat beranak macam tuu..

    ReplyDelete
  3. ekekekkeekkekekekekekekek senak perut sik baik x mention bas apa

    ReplyDelete
  4. akak lahir kat hospital daerah Kuala Pilah.....haru oii yang dalam gambar atas tu...

    ReplyDelete
  5. hahaha... saya dlm bilik mak kat rumah lama mak.hhaahaha smbng gelak

    ReplyDelete
  6. Hihihi... ini yg org kata lurus bendul ni rara:)

    ReplyDelete
  7. tak mention pulak bas apa...???
    staf tempat kerja sy ada yg tak sempat g hospital....hb dia terpaksa berentikan kereta sebab wife dia da nak bersalin sgt...benti kat post guard...so boleh tulis "di dalam kereta di post guard...company"....

    ReplyDelete
  8. betul jugak tu..beranak dalam bas.bas pulak bergerak..mana nak tau beranak kat mana.kang tulis kat Kuale kangsor salah pulak sebab masa tu dari teluk intan..heheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com