10 January 2014

Lawak Jumaat : kata mana tempat lahir ko?

13 comments:

Queen Teratai said...

hehehehe.. sgt details tu tempat kelahirannya

Syida Rasyidah said...

eh.. biar betul.. hihihih

Zaza said...

aduuus.. Boleh pulak tulis dalam surat beranak macam tuu..

Khai♥Rin : anies said...

ekekekkeekkekekekekekekek senak perut sik baik x mention bas apa

Amanda Suria said...

akak lahir kat hospital daerah Kuala Pilah.....haru oii yang dalam gambar atas tu...

tifa anvar said...

hahaha... saya dlm bilik mak kat rumah lama mak.hhaahaha smbng gelak

Kakzakie said...

Hihihi... ini yg org kata lurus bendul ni rara:)

S.n.Fariza said...

hihi. jwpan jujur.

fazianbatrisyia said...

tak mention pulak bas apa...???
staf tempat kerja sy ada yg tak sempat g hospital....hb dia terpaksa berentikan kereta sebab wife dia da nak bersalin sgt...benti kat post guard...so boleh tulis "di dalam kereta di post guard...company"....

dalila said...

hahaha..lawak..lawakkk..

diana said...

betul jugak tu..beranak dalam bas.bas pulak bergerak..mana nak tau beranak kat mana.kang tulis kat Kuale kangsor salah pulak sebab masa tu dari teluk intan..heheh

~MommyAqilMedina~ said...

Ini lawak!!hahahahha

hainom OKje said...

Hehe ....biar betul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...