Image and video hosting by TinyPic

10 January 2014

Nasi Beringin Bangsar


dah lama dah aku teringin nasi ni.tapi jap jap pas tu lupa dh,sbb xtau apa nama nasi ni.
aku penah makan sekali je dulu.masa budak budak opis aku banje.pas tu xmkn dh,
bila nk cr balik nasi ni.dh xtau dh mana nk cr.hahaha

lepas tu,aku tgk best best BW,aku jumpa satu blog ni.blog akk ni,dia keje rtm jugak.
best baca blog dia,sbb dia banyak share resipi resipi yg best best.
selak punya selak blog dia,lepas tu jumpa lah entry nasi beringin,
so aku tau,ni lah nasi yg aku makan dulu tu! hahaha.rasa nk nangis masa tu!
poyo gila!

pas tu trus usulkan kat group gossip aku,
dorg pon selalu ON je.xpenah OFF,so harini jumaat,
misi mencari nasi beringin pon dijalan kan.
dekat Gerai nasi beringin ni dgn opis kami.
tapi nk merempuh Bangsar tu mmg azab sket.
nasib lah td x jem melampau.

Nasi Beringin Bangsar
Level 2, Menara Mutiara Bangsar, 
Jalan Liku, off Jalan Riong 
Bangsar.

012 325 2552

ni aku bg alamat siap siap lah.jap g takut lupa pulak kan.
masuk Menara ni parking rm2 eh.even korg nk beli tapau pon rm2.
hehehe.so get ready jelah eh duet tu.
tempat makan dia bersih sgt.aku suka.tapi kalau mkn kat situ
mcm x selesa sgt.aku rasa,rasa nasi tu lagik sedap kalau beli bungkus,
then mkn kat opis,depan PC,sambil layan muvi.perggghhhh~ mmg sonok ah! hahaha

rasa nasi ni bg aku lg sedap dr nasi Ganja kat ipoh,
rempah dia kari dia mmg terasa,pedas!
ayam goreng dia.ahhhhhhhhhhhhhhh mmg sedap wei!
aku xleh nk describe lah weh.kalo korg mcm aku,
suka masakan berempah dan kari.korg mst suka nasi ni.

kalau korg nk rasa,korg g lah beli eh.xyah kirim kat aku.haha.
tu aku dh bagi alamat.try lah eh!

nak tgk pic nasi? 
ok meh sini.
rapat sket!
drollingggggggggggggggggggggggggggg~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.















.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.












.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok sikit lagik

















nah! hahahaha.
ok bye~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. tengok gambar pun terliur.

    next time nak cubalah, tak jauh sangat dari ofis ni

    ReplyDelete
  2. dah beberapa kali mkn nasi beringin ni sbb opis hasbend selalu sgt order nasi ni utk staff. ada lebih hasbend bawa balik.

    ReplyDelete
  3. akak selalu makan sebab tiap kali meeting diorang beli nasi ni...sedap pun sedap...suka lauk sotong dia jugak..

    ReplyDelete
  4. Kompem lps ni ajk laki akk gi carik nih..yummyyy!!!

    ReplyDelete
  5. sedapnya nasi beriani... best

    salam kenal dari segmen blog mak dara ek..

    ReplyDelete
  6. ayam goreng tu y takleh tahan nk tengok...kruk2..terus lapo..

    ReplyDelete
  7. sedapnye..
    rara..nk kirim..
    haha

    ReplyDelete
  8. mentang2 dah kurus cuba2 nak goda akak dengan nasi pulak ye??

    ReplyDelete
  9. macma sedapp je ni kak.

    terus mengidam nak ajak hubby pegi hahaha

    ReplyDelete
  10. Adoii sedapnyaa..Meleleh tengok..hehee

    ReplyDelete
  11. Kalau kat Muo...nasi beringin warna dia kuning Rara...mcm nasi kandar ek!

    ReplyDelete
  12. jauhnya nak try,.....

    mama letak blog ni dalam bloglist mama.. :) hihi, sebab suka tengok baby baju merah tu. geram!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com