Image and video hosting by TinyPic

08 January 2014

Princess : cek gigi di taska


terkejut aku bila taska yg princess duduk ni,
ada misi dtg sini,cek kan gg dorg.
bagus jugak duduk taska ni kan.
mcm taska rtm ni,ada nurse dtg cek gigi,
siap ada kad lagik.mcm kita sekolah sekolah dulu tu.
hehehe.

princess skrg dh ada banyak jugak gigi,
atas 6,termasuk geraham atas,
bawah 4 batang,tapi mcm nk keluar lg 2 gigi.
aku risau sgt sbb princess susah sikit nk gosok gigi,
kalau pakai berus lg lah payah.
now aku just guna kain je,
sambil mandi,aku tenyeh gg dia,
kdg kdg dia ketap gigi kuat kuat,
geram sgt aku.

*tapi bau mulut tu tetap aku suka*
hahahaha

aku ada jugak google tips tips utk gosok kan gigi baby,
nanti aku share kan eh. k bye~ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. gigi puteri kena cek x..hehehe..kecik2 dh kena jg gigi.ni dh tua asik skt gigi je

    ReplyDelete
  2. tak sabar..cepat la share..hahahahaa

    ReplyDelete
  3. kalau taska yg berdaftar dgn kementerian mmg akan ada nurse dr klinik gigi datang utk buat pemeriksaan gigi.. ;)

    ReplyDelete
  4. kecik2 dah cek gigi..mesti cantik je ... akk dulu gosok ngan kain basah je...

    ReplyDelete
  5. teringat zamn skola dlu nurse dtg cek gigi..ajar cara gosok gigi..heee

    ReplyDelete
  6. ank dara tu tak pernah check gg..bagus la taska princess yek..

    ReplyDelete
  7. bgusnya... kecik2 da cek gg...

    si hafidh ni, bila orang beruskan gg dia.. dia nganga.. cmner la nak berus. T___T

    ReplyDelete
  8. wah bagus la kat taska pn dah start check gigi.. time kita dulu sekolah rendah kan.. bagus jugak mula dari taska kan.. =D

    ReplyDelete
  9. masalah jugak tu.mikail ni mudah sikit bab2 gosok gigi ni sebab dia semua benda di nak masuk kan dalamn mulut.bagi je berus gigi sampai ke depan tv pun masih dok gosok gigi..hehe

    ReplyDelete
  10. same la..danish punn..
    tp klu gosok sendiri ok..
    skang bg die gosok sendiri je..
    klu x mama yang hijau..

    ReplyDelete
  11. bgusnye ade taska mcm ni..semua taska skg mmg cm ni ke or certain2 ajee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com