08 January 2014

Princess : cek gigi di taska


terkejut aku bila taska yg princess duduk ni,
ada misi dtg sini,cek kan gg dorg.
bagus jugak duduk taska ni kan.
mcm taska rtm ni,ada nurse dtg cek gigi,
siap ada kad lagik.mcm kita sekolah sekolah dulu tu.
hehehe.

princess skrg dh ada banyak jugak gigi,
atas 6,termasuk geraham atas,
bawah 4 batang,tapi mcm nk keluar lg 2 gigi.
aku risau sgt sbb princess susah sikit nk gosok gigi,
kalau pakai berus lg lah payah.
now aku just guna kain je,
sambil mandi,aku tenyeh gg dia,
kdg kdg dia ketap gigi kuat kuat,
geram sgt aku.

*tapi bau mulut tu tetap aku suka*
hahahaha

aku ada jugak google tips tips utk gosok kan gigi baby,
nanti aku share kan eh. k bye~

12 comments:

merahitujambu said...

gigi puteri kena cek x..hehehe..kecik2 dh kena jg gigi.ni dh tua asik skt gigi je

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie

mychessypie said...

tak sabar..cepat la share..hahahahaa

Queen Teratai said...

kalau taska yg berdaftar dgn kementerian mmg akan ada nurse dr klinik gigi datang utk buat pemeriksaan gigi.. ;)

msredcheesecake said...

kecik2 dah cek gigi..mesti cantik je ... akk dulu gosok ngan kain basah je...

sYiRa LoKMaN said...

teringat zamn skola dlu nurse dtg cek gigi..ajar cara gosok gigi..heee

Mar Mansor said...

ank dara tu tak pernah check gg..bagus la taska princess yek..

Allene said...

bgusnya... kecik2 da cek gg...

si hafidh ni, bila orang beruskan gg dia.. dia nganga.. cmner la nak berus. T___T

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

wah bagus la kat taska pn dah start check gigi.. time kita dulu sekolah rendah kan.. bagus jugak mula dari taska kan.. =D

diana said...

masalah jugak tu.mikail ni mudah sikit bab2 gosok gigi ni sebab dia semua benda di nak masuk kan dalamn mulut.bagi je berus gigi sampai ke depan tv pun masih dok gosok gigi..hehe

dalila said...

same la..danish punn..
tp klu gosok sendiri ok..
skang bg die gosok sendiri je..
klu x mama yang hijau..

TelingaBulat said...

bgusnye ade taska mcm ni..semua taska skg mmg cm ni ke or certain2 ajee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...