02 January 2014

Princess : dah ok kat TASKA

Alhamdulillah~
penutup 2013  ni.
princess bg hadiah yg best kat ibuu.
hadiah bila x menangis lg kat taska.
mlm masa tidur x mengigau,
dah nk mula makan banyak.
Alhamdulillah Alhamdulillah~

semalam lah ibuu ibuu dia kat sana cakap.
Puteri dah good girl sekarang,dh x nangis.
dh good girl dh skrg,
tido pon dh ok.

pg td pun,masa hantar dia g school,
aku cakap dengan dia elok elok,
Princess,ibuu g work taw,petang karang ibuu amik k,
princess salam ibuu,mulanya dia xnk.dia trus hug aku,
tapi aku cakap lagik ngan dia,aku suruh dia salam aku,
then dia salam,masa aku dukung,dia hug aku mcm biasa,
kuat gila hug,bila nampak ibuu Mas dia,
dia tunjuk tunjuk.means dia dah kenal lah ibuu Mas dia,
DAN! 1st time dia x nangis dan pergi sendiri kat ibuu Mas dia,
Ya Allah,masa tu,aku pulak yg rasa nk nangis,
penantian,kesabaran aku terbalas.

bila aku pergi,princess nangis lah jugak,
tapi x terus.kejap je.lepas tu diam dah.
xmacam dulu dulu masa mula mula hantar.

tu lah kan,
untuk jadik parents ni.hati kita kena kuat,
kena cekal.kalau lembik,mmg x jadik apa.
benti keje pun boleh.
aku nekad hantar anak aku,dan now,dlm masa sebulan,
dah ok.Alhamdulillah~ masa utk kenal kenal dgn taska dh berakhir,
moga princess ok ok je selalu duduk kat taska.
ibuu syg princess,thanks syg sbb buat ibuu senang hati!

semoga princess selalu menjadi anak yg menyenang kan hati semua org
ye syg! ibuu akan selalu doakan yg terbaik untuk princess.


11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya

Anonymous said...

salam...alhamdulillah princess dh ok ngan taska...gud girl...

dalila said...

Alhmdlh princess dh ok..
mesti senang sgt hati ibu kan rara kan..

CikNaa said...

princess dah besar la ibu.. dah pandai dah.. sbb nanti petang ibu mesti datang ambik punye..

Mar Mansor said...

in sha Allah..princess semakin cerdik..

Queen Teratai said...

Alhamdulillah!! tahniah.. hehehe

ily♥ said...

Alhamdulillah..good girl...

diana said...

dah ada kawan kot..tu yang dia makin biasa dok taska..

ArELeEz said...

dress princess sgt cute! rase nk pinjam plak. haish!

Umi Qi said...

Good job sofia...auntie tahu sofia boleh buat yeyyy

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Mula2 mmg camtu..tp bila dh serasi okey la.. senang hati ibu nk g keja.. jgn2 noty2 k princess..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...