Image and video hosting by TinyPic

16 January 2014

Random Khamis

Assalamualaikum korg!
harini aku sampai opis lambat lg.
huaaaa,8.50am scan in.mcm mana azam tahun ni kata
tak nak lewat.blom pape dh lewat.tapi bukan salah aku,
aku keluar mcm biasa,tapi tak tau lah kenapa jem sgt.
tensi aku,nasib lah anak dara aku tu tido nyenyak kat sebelah.
( kawan aku kata sbb nk thaipusam.tu jem.yeke? )



mana tak nya tido lena.malam td kul 1am baru tido.
balik school semalam,dia mcm nk tido.tapi makan makan dulu.
nyanyi nyanyi dulu.pas tu dh nk dekat sampai rumah,baru dia lelap.
xsampai 5 minit pon lelap.lepas tu bila mata mengantuk,
mulalah nk cranky je.so bg mandi,pas tu MIL aku bg tido.
tido lah sampai pukul 9pm.bangun pon kena gerak.
bg makan dulu.pas tu baru lah cargas balik.lepas dh cargas,
mula lah x nk tido.aku bawak naik atas,dia golek golek,pusing kanan,kiri,
xnk jugak tido.video kat tab dia dh habis dh tgk semua.tapi x tido gak.
aku pon tetiba mata xleh lelap.haihsssshhhhhh~ ntah kenapa lah.

last last papa dia amik dia bawak turun,
bg dia main puas puas,then nenek tepuk bg tido.
aku pulak,bukak suria fm,lena sampai dgr suara DJ Lynn,hahaha over kau!


pagi ni aku breakfast mkn ni!
Kinder Bueno.hahaha.fav aku ni.laki aku beli sekotak kat airport haritu.
hahaha.dia mmg,kalo bab failed kan diet aku,mmg juara,
mlm td aku dh aimmmm je coklat ni.kalau ikutkan hati aku,
mmg aku nk makan je.tapi aku pk pk balik.jgn ikut nafsuuuu,
jenuh lah setan setan tu hasut aku suruh mkn jugak coklat tu.
tapi nasib aku tahan,cepat cepat g solat isyak,pas tu trus lupa pasal coklat,
pg td pandang balik,pas tu trus grab 1 masuk handbag,nk mkn buat breakfast.
wakakakakak~


its me! happy me! even jem nk mati tadi.haishhh!
eh harini aku ada nk buat something taw.
myb aku akan serius dalam bab ni.sbb bila dh lama lama
buat benda ni.mcm best pulak aku rasa.
korg support aku k! hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

    ReplyDelete
  2. wat ape tu rara..
    okok..gudluck2..

    ReplyDelete
  3. cane diet makan cekelet pagi2 ni...hhee...

    apa la projek dia gak nya...

    ReplyDelete
  4. nakkkkkkkkkkk kinder buenooo tuuuu eheheheheheh

    ReplyDelete
  5. Kemain lena princess tido kat dalam kereta. Pernah bawak Naurah datang opis, dalam kereta dia tidur-tidur ayam tapi dah sampai tu terjaga. Maybe jarak dekat sangat ra

    Laki aku pun sama bab merosakkan diet memang johan raja lawak sangat! HAHA

    ReplyDelete
  6. Sy faham sangat2 tu bila anak xmau tido sedangkan kita sudah penat dan mengantuk. Hari tu anak sy tido jam 6pm, bangun 11.30pm dan x tido sampai jam 5am. Jam 7.30am sudah pegi keja lagi. Haha...

    ReplyDelete
  7. sama je dia dengan Dora..

    Rara..semoga suami cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  8. alahai nampak ngat letihnyer... tidur lena...
    memangler kalau dah jem nak tak nak lewatler yerk..

    ReplyDelete
  9. lama tak update? rara sihat? princess?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com