Image and video hosting by TinyPic

09 January 2014

Shopping at ZALORA



aku xpernah membeli belah dgn Zalora sebelum ni,
tgk iklan dia kat tv,aku rasa mcm annoying gila.
sbb terjerit jerit macam beruk tu kan.hahaha.
tapi kawan kawan aku review,zalora mmg best.
barang best n servis best! so semalam aku pon try lah sopim sopim,
banyak jugak aku sopim.hahaha.
beli handbag,selipar and losen.
losen pon nk beli kat Zalora.mengada sgt kan.hehehe

tapi,apa yg buat aku terkejut nya,
semalam aku order barang,harini dh sampai taw.
mmg terkejut sgt.aku x aspect lah sampai cepat.
sbb ada yg kata brg zalora ni sampainya lambat,
tapi tuptup amik masa sehari je,
dah sampai DEPAN PINTU OPIS,
aku balik je lunch,nmpk besar gedabak kotak zalora.
wiwiwiwiw.mmg suka sgt lah aku kan.hehe.

MEO Bag
aku beli handbag ni.tapi kaler KUNING.hehehe.lawa taw.

disebabkan zalora pantas dan tuntas.
aku rasa mcm lepas ni aku nk menyopping kat zalora lagik.
kupon pon ada lagik ni.wakakakaka.jom korg.
shopping kat zalora.

http://www.zalora.com.my/





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. pergghhh sempat online shopping rara. hihi .. Best ek zalora? mybe dia da improved kot system and perniagaan dia lps dpt byk feedback customer :)

    ReplyDelete
  2. mula2 takut gak nak beli sbb ada banyak bad reviews kan.

    tapi nanti nk try gaklah beli hehehehe

    ReplyDelete
  3. yui tak sbr tunggu brg yui plak..huhuh

    ReplyDelete
  4. cantik beg.. nak klik zalora cepat2 la..

    ReplyDelete
  5. Akk pnh dpt lmbt jgk tau sis..ada la mcm serik2 sikit jep..haha

    ReplyDelete
  6. sll usha2 website zalora tp blm trbuka hati untuk shopim dsana

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com