Image and video hosting by TinyPic

08 January 2014

Tebus Mata Bonuslink

tebus mata? mata apa? point lah woi! hahaha.
semalam aku tgk kak Erin cite pasal bekas bawang tupperware dia,
dia redeem guna bonuslink.mula aku buat tak tau lagik,
pas tu aku tgk kak mialiana pulak redeem bonuslink,
redeem towel.huaaaa teruja gak aku,dan dan tu aku rasa tergugat.
aku mmg pengguna kad bonuslink.
dan aku xpenah tebus mata.haih rugi pulak rasa.

haritu ada jugak surat sampai rumah aku,
tapi aku buat xtau je.hahaha boleh gittew.
biasalah aku ni.kalau xnampak org mulakan,aku mmg xbuat,
bila dh org lain mulakan,baru terhegeh hegeh,
baru nk gelabah " eh aku pon nk jugak,nk jugak "
gagagagaga~

pas tu aku ni kan jenis x sabar,nk cr surat tu kat rumah mmg xde lah kan.
aku trus search www.bonuslink.com,internet di hujung jari kan?
so haruslah gunakan.xyah cr surat,aku call je trus bonuslink,
03-7626 1000 tanya trus household number aku,hah senang!
set num PIN,pas tu leh tgk dh mata aku ada berapa.
uyoooo ada 3 ribu lebihhh woooo~
leh tebus tuala neh.hahahaha


mata aku ni dh nk expired dh hujung bulan ni.so jap g nk singgah shell jap.
nk g tebus.kalau x rugi lah aku kan.hehehe.korg dh tebus ke?
g cek cepat.rugi taw! hehehe
k bye~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. x pernah check lg..kena check ni

    ReplyDelete
  2. i suka tebus dekat farmasi caring..sebab bonus link boleh guna kat sane..yuhuuuu

    ReplyDelete
  3. ida pon pernah tebus ntah bila tahun dah. tak ingat . same aaa dapat tupperware jugak. heeee~

    ReplyDelete
  4. Rajin mu tebus menebus. Aku ni ha kad je besepah. memacam jenis company punya kad ade, tp klu dah byk sgt yg mana ade point pun aku dah xtau. hahaha

    ReplyDelete
  5. JARANG GUNA BONUSLINK..SELALU GUNA SOGO CARD NGAN TESCO DAN JUSCO JE...

    ReplyDelete
  6. berkurun takpernah tebus point bonuslink.. skli cek dah expired byk. so barulah thn lepas redeem iron...rugi betul yg dulu2.

    ReplyDelete
  7. farah selalu tebus point bonuslink kat parkson..dapat voucher boleh shopping.. =D

    ReplyDelete
  8. Tak pernah redeem sebab point pon xbnyak..hehehe

    ReplyDelete
  9. xpe tebus..tp rase point mcm xbyk sbb jarang isik kat shell..pakai bonuslink pun bile nyopping kat parkson..tu pun jarang2 nyoping sana :(

    ReplyDelete
  10. sy pn bru check.sblm ni rsanya ad byk td check tgl ckit..ni mesti gara2 point dh xpired xpnh2 tebus..alahai ruginye

    ReplyDelete
  11. daku tebus kat parkson, nanti tukar ngan kupon duit...hehhee..

    rara, klu nak mata bonuslink banyak shopping kat parkson, minggu terakhir setiap bulan (hari jumaat)..nanti dapat 3 kali mata gantaran tau...

    ReplyDelete
  12. Ada kad tp xpenah plak tebus
    Nk check gak la nnt

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com