08 January 2014

Tebus Mata Bonuslink

tebus mata? mata apa? point lah woi! hahaha.
semalam aku tgk kak Erin cite pasal bekas bawang tupperware dia,
dia redeem guna bonuslink.mula aku buat tak tau lagik,
pas tu aku tgk kak mialiana pulak redeem bonuslink,
redeem towel.huaaaa teruja gak aku,dan dan tu aku rasa tergugat.
aku mmg pengguna kad bonuslink.
dan aku xpenah tebus mata.haih rugi pulak rasa.

haritu ada jugak surat sampai rumah aku,
tapi aku buat xtau je.hahaha boleh gittew.
biasalah aku ni.kalau xnampak org mulakan,aku mmg xbuat,
bila dh org lain mulakan,baru terhegeh hegeh,
baru nk gelabah " eh aku pon nk jugak,nk jugak "
gagagagaga~

pas tu aku ni kan jenis x sabar,nk cr surat tu kat rumah mmg xde lah kan.
aku trus search www.bonuslink.com,internet di hujung jari kan?
so haruslah gunakan.xyah cr surat,aku call je trus bonuslink,
03-7626 1000 tanya trus household number aku,hah senang!
set num PIN,pas tu leh tgk dh mata aku ada berapa.
uyoooo ada 3 ribu lebihhh woooo~
leh tebus tuala neh.hahahaha


mata aku ni dh nk expired dh hujung bulan ni.so jap g nk singgah shell jap.
nk g tebus.kalau x rugi lah aku kan.hehehe.korg dh tebus ke?
g cek cepat.rugi taw! hehehe
k bye~



17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best2

Rizziela said...

x pernah check lg..kena check ni

ida ahmad said...

i suka tebus dekat farmasi caring..sebab bonus link boleh guna kat sane..yuhuuuu

::EIDA:: said...

ida pon pernah tebus ntah bila tahun dah. tak ingat . same aaa dapat tupperware jugak. heeee~

Wawa Yusoff said...

Rajin mu tebus menebus. Aku ni ha kad je besepah. memacam jenis company punya kad ade, tp klu dah byk sgt yg mana ade point pun aku dah xtau. hahaha

Amanda Suria said...

JARANG GUNA BONUSLINK..SELALU GUNA SOGO CARD NGAN TESCO DAN JUSCO JE...

AnneRaini said...

berkurun takpernah tebus point bonuslink.. skli cek dah expired byk. so barulah thn lepas redeem iron...rugi betul yg dulu2.

Queen Teratai said...

erk.. xde bonuslink pun.. ;)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

farah selalu tebus point bonuslink kat parkson..dapat voucher boleh shopping.. =D

diana said...

tebus jangan tak tebus..

Chekgu Azrine said...

Baikk..nsb bgthu ek

~MommyAqilMedina~ said...

Tak pernah redeem sebab point pon xbnyak..hehehe

dalila said...

xpe tebus..tp rase point mcm xbyk sbb jarang isik kat shell..pakai bonuslink pun bile nyopping kat parkson..tu pun jarang2 nyoping sana :(

Mama Safiy Arfan said...

sy pn bru check.sblm ni rsanya ad byk td check tgl ckit..ni mesti gara2 point dh xpired xpnh2 tebus..alahai ruginye

TelingaBulat said...

xpnh check plak hehe

mrs kayrul said...

daku tebus kat parkson, nanti tukar ngan kupon duit...hehhee..

rara, klu nak mata bonuslink banyak shopping kat parkson, minggu terakhir setiap bulan (hari jumaat)..nanti dapat 3 kali mata gantaran tau...

Nad MamaZN said...

Ada kad tp xpenah plak tebus
Nk check gak la nnt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...