Image and video hosting by TinyPic

10 January 2014

Yummy Flowers deco with Pop Chef


ni yummy flowers yg aku buat masa kenduri naik buai anak maksu aku.
aku ni gedik.sume yg org buat,aku pon nk buat.lagi pon haritu aty ada hadiah kan aku
POP CHEF,pop chef ni lah tools untuk buat fruit flower pot ni.
tapi aku punya mcm x jadik je.hahaha


sepatutnya flowers pot ni jd cm ni.tapi bila aku buat.kenapa x lawa mcm ni.hahahaha.
aku teringin nk buat cm ni.myb kena beli pot betul betul kot kan.
yang tinggi sikit.pas tu bawah tu kena pakai span utk cucuk bunga tu.
haritu aku guna buah tembikai,kulit tembikai tu keras,so sakit sket tangan aku buat.

rupa pop chef tu gini lah~



senang sgt cara nk guna nya.tekap dan tekan.hehehe.so siap lah.
korg guna lah kreativiti korg nk buat cane pon.
sesuai untuk majlis majlis hari jadi.hehe.

aku mmg gemor buat benda gini.benda benda mengarut mmg aku suka sgt.
hehehe.korg nk join? jom beli pop chef ni.klau malas cr tempat lain,
aty pon ada jual.korg LIKE je page PINK GARAGE
kat situ mcm mcm ada.hehehe.

selamat membeli dan mencuba!

kalau korg terror,boleh buat cm ni :



















haaaaaaaaaaaaa hebak kannnn!




ni yang simple sket!






selamat mencuba.




xoxo : rara
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. rara! Seriussssssss cantik tau rara buat....pandai guna pop chef yer medium...terer gilaaaa....aah betol ckp anez...syg tau nak makan hahahha...tp sebelum mkn sure rara amik gambar puas2 dulu kikiki

    ReplyDelete
  2. cntik gler kottt.. hihi mau bole buat hantaran jugak ni

    ReplyDelete
  3. ni kalu buat sendiri yang mkn ehehehhe

    ReplyDelete
  4. waa siap ada tools ke buat ni hihi comel sangat

    kalau xde span, boleh je letak gula ke. kulit tembikai mmg keras kan huhu

    ReplyDelete
  5. waa siap ada tools ke buat ni hihi comel sangat

    kalau xde span, boleh je letak gula ke. kulit tembikai mmg keras kan huhu

    ReplyDelete
  6. aku nie namanya jer beli pop chef buatnya xde pun...hubhuhu

    ReplyDelete
  7. ku bli jugak tp tak bukak pun kotak lagi. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaaa...nak jugakkkkk...

    ReplyDelete
  9. cantiknya rara. saya kalo nk buat mmng x serajin ko lah rara oii

    ReplyDelete
  10. rajinnye...leh makan ke tak tu?cam sayang je nk mkan..

    ReplyDelete
  11. macam senang je tengok..
    senang tengok je la..buat tak tahu la senang ke tidak..heheh

    ReplyDelete
  12. lawa sgt ni...ku guna terap buat biskut raya tu je utk deco buah2 ni...haha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com