Image and video hosting by TinyPic

10 February 2014

2 week DIET challenge


korg makan apa lunch td?
nasi + ikan bakar + air asam + gulai lemak rebung?
alaaahhhh aku xheran lah! aku mkn fish ball je td,
young tau foo,tapi amik fish cake n ball je 3 ketul.
hahaha.

aku kan kali ni nk diet betul betul kan.
so aku ajak lah opis mate aku g tesco td,
tesco scott garden,punya lah jauh aku jalan,
sbb xtau jalan nk masuk dlm tu.so park tepi jalan je.
takpe takpe.think +ve,burn kalori kalau jalan banyak.
hahaha *sila muntah hijau!

sampai sampai sana,aku pon membeli belah lah,
beli lettuce,beli susu,beli bijirin,biskut princesss,
selalu aku g tesco ampang je,tapi sbb laki aku x balik,
so g kat sini lah ngan kwn aku.
best jugak tesco sini.sume benda ada,
rak tu penuh lah senang cite.
kalo kat ampang tu,selalu je rompong rompong.

ok berbalik kepada cerita 2 week diet challange td,
aku sebenarnya x kompiden gak.
boleh ke aku diet,tapi so far aku rasa ok,
lepas minum miracle,rasa mcm xlapar sgt perut aku,
dan x craving sgt.

so mlm ni,dinner boleh tukar dgn kellogge ni.
nk tgk mcm mana,wish me luck korg!

#misimenghapuskan10kg


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. semuga berjaya rara... bole jadi inspirasi akk nnt...hhee

    ReplyDelete
  2. chaiyok2 rara..harap2 diet kali ni menjadi yeh...think positive...kuatkan semangat..hehe

    ReplyDelete
  3. kellogs ni berkesan, I can assure you babe, cause I've tried it before... he he he...

    ReplyDelete
  4. Selamat mengkuruskan badan. Daku dlm proses nak menaikkan berat badan ☺☺

    ReplyDelete
  5. gud luck rara...kak nina pon penag cuba nk mkn kellog ni,last2 kellog makan,nasi pon makan!!!kena kuat azam kan nak diet nih!!

    ReplyDelete
  6. jom...i pun nk hapuskan 10kg yg degil ni.. gudluck!

    cuba tgk personal trainer ni punye web..dia sgt byk bg info.. mane tau leh bantu awak diet.. heheh

    www.joannasoh.com

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com