Image and video hosting by TinyPic

07 February 2014

ADIK NURSYAFIQAH BUKAN MATI DIROGOL TAPI DIPIJAK BAGI MENGELUARKAN PIL KUDA



Ya Allah,betapa kejam nya manusia,
mak dia dikatakan bersubahat.mak apa ko ni?
ko xlayak digelar mak! tau x?!

aku ingat dh xde manusia kanibal mcm ni zaman skrg,
tapi jgn tak tau,masih ada manusia binatang mcm ni.
sakit pulak hati aku dgr,dh kenapa korg ni?
nk duet sgt ke? sangap duet sgt?
haih~ 

syurga tempat mu syg~
Amin.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. jahanam!!!! dia pijak budak tu sampai keluar usus semata2 nk kan benda jahanam tu (pil kuda) apa ke bodoh lah 3 ekor jantan tu!!!

    Sedih aku rara oiiii.. kesian lah budak kecik dipijak2!! Gggrr

    ReplyDelete
  2. ini la akibat klu bertuhankan DADAH!

    ReplyDelete
  3. nk pengsan bc ni.. nape la binatang sgt tu.. heyyyy

    ReplyDelete
  4. Astaghfirullahalazim..

    Nak nangis jugak baca. Tak tau dah nak cakap ape. Kenapa takde otak, takde hati perasaan sgt manusia zaman sekarang ni??

    ReplyDelete
  5. Nauzubillah...giler ke hape binatang nih semua..geram plak akk!!

    ReplyDelete
  6. rasa nak menangis baca cerita ni..
    tempatnya di Syurga..

    ReplyDelete
  7. ya Allah seram sejuk baca ni. kenapalah x de beri je ank tu sjk lahir kpd orng jdkn ank angkat.

    ReplyDelete
  8. ya Allah betul ke? apasal budak tu makan pil kuda? is that mak dia sorokkan or apa? Patutlah takde kesan dirogol. Subhanallah!!!

    ReplyDelete
  9. Giler punya keje..

    Ko pijak budak yg baru 3 thaun tu? dah tu sampai terkeluar usus.. ko potong plak ususnya...x ada hati perasaan langsung....bukan kejam lagi...terlebih kejam sangat dah ni

    ReplyDelete
  10. memang BINATANG la..
    stress bile bace..
    mak pun same je!!
    eh..mak ke camtu??

    ReplyDelete
  11. Aku x tahu nak komen apa rara...aku rasa nak pijakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  12. sangup mak dia buat macam itu dekat anak sendiri...minta jauhlah semua ini.

    ReplyDelete
  13. seksanya bdk tu.. urm yg tgok pun xreti nak prihatin =( sungguh sdeh

    ReplyDelete
  14. kenapa terasa makin kejam pulak nie..
    kepala gong betuil ler..
    adeh..
    kasi panas btuil diorg nie.

    ReplyDelete
  15. mmg sedih baca citer ni ;( salam ukhwah, saya follow sini...

    ReplyDelete
  16. rasa nak pitam baca...sedihnya...Allahuakbar...semoga anak-anak kita dijauhkan dari perkara buruk macam ni...amin..

    ReplyDelete
  17. Tak sanggup nbak baca sampai habis. Azab nya. Smoga mereka mendapat balasan yg setimpal. Klo dapat elok kita pijak dorang balik beramai².

    ReplyDelete
  18. memang sangat2 kejam...jom pijak pesalah nie ramai2...

    ReplyDelete
  19. ini la akibatnya penangan dadah kan...bla dadah menguasai fikiran..manusia dah jadi setan...

    ReplyDelete
  20. mmg kejam...yg bodoh skali mak die tu la..sanggup wat ank die camtu gara2 bf pengedar dadah

    ReplyDelete
  21. Kejamnya. Andai benar, moga Allah beri hukuman setimpal kepad yang melakukan..

    ReplyDelete
  22. apalah dosa anak kecil nie sampai dorang sanggup wat mcm 2..haih..xpaham dengan sikap org mcm nie...xde otak ..huuh

    ReplyDelete
  23. nauzubillah. igt anak patung ke main pijak2.huhu

    ReplyDelete
  24. subahanallah,
    mengalir air mata baca ni.
    semoga keluarga kita terlindung dr malapetaka sebegini.

    ReplyDelete
  25. Andai benar, meh kite pijak mak dial n bf mak dia ramai2!! Huhuhu

    ReplyDelete
  26. Manusia dah tak rupa manusia dah zaman sekarang ni....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com