07 February 2014

ADIK NURSYAFIQAH BUKAN MATI DIROGOL TAPI DIPIJAK BAGI MENGELUARKAN PIL KUDA



Ya Allah,betapa kejam nya manusia,
mak dia dikatakan bersubahat.mak apa ko ni?
ko xlayak digelar mak! tau x?!

aku ingat dh xde manusia kanibal mcm ni zaman skrg,
tapi jgn tak tau,masih ada manusia binatang mcm ni.
sakit pulak hati aku dgr,dh kenapa korg ni?
nk duet sgt ke? sangap duet sgt?
haih~ 

syurga tempat mu syg~
Amin.


26 comments:

ZazaMyMoon said...

jahanam!!!! dia pijak budak tu sampai keluar usus semata2 nk kan benda jahanam tu (pil kuda) apa ke bodoh lah 3 ekor jantan tu!!!

Sedih aku rara oiiii.. kesian lah budak kecik dipijak2!! Gggrr

Allene said...

ini la akibat klu bertuhankan DADAH!

MizzTina said...

nk pengsan bc ni.. nape la binatang sgt tu.. heyyyy

mizzy amalina said...

Astaghfirullahalazim..

Nak nangis jugak baca. Tak tau dah nak cakap ape. Kenapa takde otak, takde hati perasaan sgt manusia zaman sekarang ni??

Chekgu Azrine said...

Nauzubillah...giler ke hape binatang nih semua..geram plak akk!!

Mar Mansor said...

rasa nak menangis baca cerita ni..
tempatnya di Syurga..

tifa anvar said...

ya Allah seram sejuk baca ni. kenapalah x de beri je ank tu sjk lahir kpd orng jdkn ank angkat.

Innanie Ariffin said...

ya Allah betul ke? apasal budak tu makan pil kuda? is that mak dia sorokkan or apa? Patutlah takde kesan dirogol. Subhanallah!!!

Rizziela said...

Giler punya keje..

Ko pijak budak yg baru 3 thaun tu? dah tu sampai terkeluar usus.. ko potong plak ususnya...x ada hati perasaan langsung....bukan kejam lagi...terlebih kejam sangat dah ni

dalila said...

memang BINATANG la..
stress bile bace..
mak pun same je!!
eh..mak ke camtu??

Umi Qi said...

Aku x tahu nak komen apa rara...aku rasa nak pijakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

shaFazie said...

sangup mak dia buat macam itu dekat anak sendiri...minta jauhlah semua ini.

bella luna said...

seksanya bdk tu.. urm yg tgok pun xreti nak prihatin =( sungguh sdeh

Shark Kay said...

kenapa terasa makin kejam pulak nie..
kepala gong betuil ler..
adeh..
kasi panas btuil diorg nie.

Linda said...

mmg sedih baca citer ni ;( salam ukhwah, saya follow sini...

mOoN said...

rasa nak pitam baca...sedihnya...Allahuakbar...semoga anak-anak kita dijauhkan dari perkara buruk macam ni...amin..

Fiza Rahman said...

Tak sanggup nbak baca sampai habis. Azab nya. Smoga mereka mendapat balasan yg setimpal. Klo dapat elok kita pijak dorang balik beramai².

mrs kayrul said...

memang sangat2 kejam...jom pijak pesalah nie ramai2...

Amanda Suria said...

ini la akibatnya penangan dadah kan...bla dadah menguasai fikiran..manusia dah jadi setan...

mama tisya said...

mmg kejam...yg bodoh skali mak die tu la..sanggup wat ank die camtu gara2 bf pengedar dadah

Invisible Me said...

Kejamnya. Andai benar, moga Allah beri hukuman setimpal kepad yang melakukan..

Aeen said...

apalah dosa anak kecil nie sampai dorang sanggup wat mcm 2..haih..xpaham dengan sikap org mcm nie...xde otak ..huuh

Suliana said...

nauzubillah. igt anak patung ke main pijak2.huhu

Nor Arinee Mat Saaud said...

subahanallah,
mengalir air mata baca ni.
semoga keluarga kita terlindung dr malapetaka sebegini.

veesakura said...

Andai benar, meh kite pijak mak dial n bf mak dia ramai2!! Huhuhu

hainom OKje said...

Manusia dah tak rupa manusia dah zaman sekarang ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...