24 February 2014

Air Asia Free Seat 2014


FREEE SEATTTT kembali!
yeay! hehehe.huaaaaa aku yg over excited neh.
nk g bercuti.huaaaa.td dh search2 dah,g bandung rm171 sajeee.
ko rasa aku patut pegi x? patut kan patut kan?
mmg teringin sgt nk g bandung.nak pegi nak pegi! hahaha.
korg.g terjah cepat.jom g bercuti sama sama pulak!
hehehehe~

14 comments:

FiZ said...

macam best je..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara. patut pergi! hehehe ~~~

MizzTina said...

hazab nk msuk web ni..dr td duk kt waiting room... sudahnya error.. hahaha

Nurzakiah Hanum said...

jom2

Farah Waheda Wahid said...

memang bakal berebut2lah orang ni...

lia said...

mcm x p jer mana2 tahun ni waaaaaa

Amanda Suria said...

tahun ni akak kena bercuti dalam malaysia je...sebab nya ikut permintaan parent...x tau la mana destinasi dan bulan bape memandangkan my sister nak bersalin dah...for sure dia berpantang umah my mum kan....

Queen Teratai said...

best2! booking jgn x booking k

ZazaMyMoon said...

pagi2 lagi laki aku dah terjah free seat ni.. dia tanya aku nak gi mana.. aku kata tak payah susah2.. tahun depan aku request gi Redang je.. hehehe baik tak aku?? :p

Umi Qi said...

Rara nak pi bandung gak...jom...tau hari nih booking dia kan...huwaaaaaaa terujaaaaaaa

mia izzati said...

ramainya pi bandung la ni...haii bila la saya plak ni hehe

DYatie said...

Waaaahhhhhhh. Mcm berkenan je. Tq ra. Nt ku terjah. Hahah

Chekgu Azrine said...

Nk tgok g langkawi

dalila said...

best3..cepat rara..
cepattt..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...