Image and video hosting by TinyPic

24 February 2014

Air Asia Free Seat 2014


FREEE SEATTTT kembali!
yeay! hehehe.huaaaaa aku yg over excited neh.
nk g bercuti.huaaaa.td dh search2 dah,g bandung rm171 sajeee.
ko rasa aku patut pegi x? patut kan patut kan?
mmg teringin sgt nk g bandung.nak pegi nak pegi! hahaha.
korg.g terjah cepat.jom g bercuti sama sama pulak!
hehehehe~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Assalamualaikum rara. patut pergi! hehehe ~~~

    ReplyDelete
  2. hazab nk msuk web ni..dr td duk kt waiting room... sudahnya error.. hahaha

    ReplyDelete
  3. mcm x p jer mana2 tahun ni waaaaaa

    ReplyDelete
  4. tahun ni akak kena bercuti dalam malaysia je...sebab nya ikut permintaan parent...x tau la mana destinasi dan bulan bape memandangkan my sister nak bersalin dah...for sure dia berpantang umah my mum kan....

    ReplyDelete
  5. pagi2 lagi laki aku dah terjah free seat ni.. dia tanya aku nak gi mana.. aku kata tak payah susah2.. tahun depan aku request gi Redang je.. hehehe baik tak aku?? :p

    ReplyDelete
  6. Rara nak pi bandung gak...jom...tau hari nih booking dia kan...huwaaaaaaa terujaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. ramainya pi bandung la ni...haii bila la saya plak ni hehe

    ReplyDelete
  8. Waaaahhhhhhh. Mcm berkenan je. Tq ra. Nt ku terjah. Hahah

    ReplyDelete
  9. best3..cepat rara..
    cepattt..
    hihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com