Image and video hosting by TinyPic

02 March 2014

Awesome Give Away by RARA

STICKY POST! SCROLL DOWN
FOR NEW ENTRY.heee

Assalammualaikum semua!
korg semua dh buat GA kan,aku pon sebuk nk buat GA jugak.
hadiah aku bukan lah lumayan sgt,biasa biasa je.hehe.
harap ramai lah yg sudi JOIN GA rara ni eh!

okay,aku buat GA ni sebenar nya sempena kejayaan,
penerimaan kawan kawan aku dgn baju baju yg aku jual,
dan nk memperkenal kan online Shop aku,
MOMS MADNESS GARAGE tu.hehehe.
so hadiah pon haruslah dr MMG kan.hehe.

dan rara ada 3 org PENAJA,PENAJA yg hebat hebat okay!

Syarat JOIN sgt mudah.aku malas nk buat susah susah.
tak payah entry yg kreatif pon!
tak payah nk pening pening fikir ayat,
tak payah nk stress stress.hehe ♥

here we go!

Syarat Syarat :

korg buat 1 entry tentang GA ni, TAJUK :

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI
MOMS MADNESS GARAGE
- tepek gambar ni -


♥ buat ayat sikit untuk entry ni.kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping.

♥ LIKE page MOMSMADNESSGARAGE di FB
♥  follow dan letakkan blog ai ( OPTIONAL) ( http://lipslikesugar87.blogspot.com ) dlm bloglist anda
- kerana- untuk senang tau update tentang GA
( jangan lah lepas habis GA korg remove lak,sedih ai )

♥ TAG 2 org perserta lain 

dan

♥ LIKE page Penaja 


dan

♥ hanya letakkan blog 
dlm bloglist anda

------------------------------------------------------------------------------------------------


itu sahaja! senang kan!
1st GA,tak yah susah susah nk buat syarat
yg banyak.kena tampo kang! hahaha.
so korg mesti nk tgk hadiah kan?
ok jom tgk hadiah!

hadiah dari rara ialah,

3 helai Fishtail Peplum ( warna mint,royal blue dan hitam )
2 helai Long Fishtail tops ( warna merah dan hitam )
- rujuk gambar diatas -


hadiah dr Intanz Handmade,
sebuah handmade handbag yg sangat comels!




hadiah dr butik baby boo,
Voucer Pembelian dr butik Baby BoO bernilai rm50
dan sepasang setokin comels!



dan last but not least, hadiah dr kak Diana Rashid
Topup rm10 untuk 3 org pemenang.



---------------------------------------------------------------------------------------

AMACAM?
lumayan x hadiah semua?
Lumayan kan.kalau total semua hadiah dah berapa kan.
hehehe.so bila boleh start join ni?

kita akan ada 10 PEMENANG!

GIVE AWAY boleh bermula pada harini

18 Febuari 2014 hingga 2 Mac 2014

PENGUMUMAN pemenang akan dibuat pada

6 MAC 2014

GA berlangsung selama 2 minggu sahaja!
Jom JOIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN~

bagi yang dh join,tinggalkan LINK GA anda di ruang komen.
peserta akan diberi nombor,dan nombor itu akan dicabut oleh
anak dara saya,puteri imann sophea~ hehe

dan untuk yang tiada blog.
boleh join hanya dgn FB,
saya akan terangkan di FB nanti ya!



mekasih semua!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

74 comments:

  1. ok babe interesting ni, will come back for this... *_^

    ReplyDelete
  2. http://heartstoryteller.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

    Rara ku sayang...Umi Qi dah joinnnn...hahahha pantasss dok?

    ReplyDelete
  3. http://pelangipagibeautiful.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    Dah Join!!!Hihihihi

    ReplyDelete
  4. Ros dah join :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  5. @Umi Qi

    Amboi...lajunyer =)kite baru nk cari ilham yang melayangtah pi mana =)

    ReplyDelete
  6. Done !
    http://pinkvelvet-07.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  7. Rara, dengan xmalunya, akak dh join.. ngeee...
    http://mizztina.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  8. joined

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  9. DONE!!
    yeay!!

    http://queen-of-colors.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  10. hahaha...kak rin tagged ummi Q..ummi Q tagged akk..bagus sangat..kehkehkeh

    ReplyDelete
  11. @Love Razila
    Hahahhaha Umi Qi mmg suka wat GA cpt2...kalo tangguh2 sure melayang ntah ke mana...skrg free...bos xdak...hahahhaha jom join zila oiii...menang ke dok x kisah lah...janji support kawan2 :D

    ReplyDelete
  12. wah..rara buat GA..
    (buat2 terkejut)

    ReplyDelete
  13. huhuhu..nak join..
    jap2 nak karang ayat ;D

    ReplyDelete
  14. alaaa kalau takde bloglist macam mana nak letak dalam senarai bloglist.. -___-" pastu nak tag siapa pun taktahu.. kita bloger sendu...takde kawan.. huhu. HAHAHHA banyak cekadak lak.. bengang je rara. :P takpe takpe, nak join jugak, tapi sekejap lagi lah.. carik ilham dulu~

    ReplyDelete
  15. saya join rara.harap dah cukup syarat.
    http://iamtifa.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

    selmat ber GA semua!!

    ReplyDelete
  16. Rara..me join

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html?m=1

    ReplyDelete
  17. rara..ku join :)

    http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  18. Salam Ukhwah. rara.. Basyi dah join ;)

    Ni contest Basyi. http://blueopalz.blogspot.com/2014/02/giveaway-saya-nak-blouse-cantik-dan.html

    ReplyDelete
  19. Joined :)
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  20. join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  21. join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  22. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  23. bismillah...
    saya join ya

    http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    disebabkan saya pengguna blogskin, saya tiada bloglist.
    blog dianarashid.com tu saya letak di ruangan affiliates saya.

    ReplyDelete
  24. bismillah..saya join yea :)

    http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/02/blouse-cantik-dan-murah-mom-madness-garage.html

    ReplyDelete
  25. joined

    http://lobaksusue.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  26. http://smileon-secret.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  27. http://smileon-secret.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  28. rara, akk join, thanks yea

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  29. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  30. done . Join

    http://lovingwantie.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

    ReplyDelete
  31. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  32. http://qileh.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    :D kak rara!!!
    Sorry lambat tau hihik

    ReplyDelete
  33. Done join :)

    http://nurinafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  34. http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html

    ReplyDelete
  35. saya join!
    http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari_22.html

    ReplyDelete
  36. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  37. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  38. http://diyanawan.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  39. akak, sebab saya terajin sikit hari ni, maka saya join. wiwiwii :D

    http://sitikektus.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  40. wah dah buat GA, alhamdulillah semoga berjaya ye

    ReplyDelete
  41. Salam .
    Saya Join !
    http://luviza-98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  42. Salam .
    Saya Join !
    http://luviza-98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  43. rara.. dah join..

    http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-blouse-cantik-murah.html

    ReplyDelete
  44. joined
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html

    ReplyDelete
  45. Lea join juge..

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  46. joined
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  47. join sini :)
    http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  48. http://nurulnhaa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html


    NAK MENANGGGGGG44x. haha

    ReplyDelete
  49. http://havinue.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  50. Saya dah joint.
    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  51. saya join.. n semua menepati syarat rara mahukan. Rara ada dalam bloglist saya. :)


    http://salinasafea.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  52. Rara sayang

    Joint jgk

    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    syg jugak
    Sara petakbunga

    ReplyDelete
  53. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  54. http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  55. BISMILLAH. SY JOIN

    http://ezbil-official.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  56. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  57. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  58. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  59. Bismillah. Joined :)
    http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  60. http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  61. join :)
    http://www.duniashida.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  62. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  63. joined :)

    http://ainexo96.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  64. harap masih sempat
    http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  65. http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete
  66. Bestnya hadiah.. tak sempat join.. btw gud luck kpd semua yg join.. =D

    ReplyDelete
  67. http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com