02 March 2014

Awesome Give Away by RARA

STICKY POST! SCROLL DOWN
FOR NEW ENTRY.heee

Assalammualaikum semua!
korg semua dh buat GA kan,aku pon sebuk nk buat GA jugak.
hadiah aku bukan lah lumayan sgt,biasa biasa je.hehe.
harap ramai lah yg sudi JOIN GA rara ni eh!

okay,aku buat GA ni sebenar nya sempena kejayaan,
penerimaan kawan kawan aku dgn baju baju yg aku jual,
dan nk memperkenal kan online Shop aku,
MOMS MADNESS GARAGE tu.hehehe.
so hadiah pon haruslah dr MMG kan.hehe.

dan rara ada 3 org PENAJA,PENAJA yg hebat hebat okay!

Syarat JOIN sgt mudah.aku malas nk buat susah susah.
tak payah entry yg kreatif pon!
tak payah nk pening pening fikir ayat,
tak payah nk stress stress.hehe ♥

here we go!

Syarat Syarat :

korg buat 1 entry tentang GA ni, TAJUK :

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI
MOMS MADNESS GARAGE
- tepek gambar ni -


♥ buat ayat sikit untuk entry ni.kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping.

♥ LIKE page MOMSMADNESSGARAGE di FB
♥  follow dan letakkan blog ai ( OPTIONAL) ( http://lipslikesugar87.blogspot.com ) dlm bloglist anda
- kerana- untuk senang tau update tentang GA
( jangan lah lepas habis GA korg remove lak,sedih ai )

♥ TAG 2 org perserta lain 

dan

♥ LIKE page Penaja 


dan

♥ hanya letakkan blog 
dlm bloglist anda

------------------------------------------------------------------------------------------------


itu sahaja! senang kan!
1st GA,tak yah susah susah nk buat syarat
yg banyak.kena tampo kang! hahaha.
so korg mesti nk tgk hadiah kan?
ok jom tgk hadiah!

hadiah dari rara ialah,

3 helai Fishtail Peplum ( warna mint,royal blue dan hitam )
2 helai Long Fishtail tops ( warna merah dan hitam )
- rujuk gambar diatas -


hadiah dr Intanz Handmade,
sebuah handmade handbag yg sangat comels!




hadiah dr butik baby boo,
Voucer Pembelian dr butik Baby BoO bernilai rm50
dan sepasang setokin comels!



dan last but not least, hadiah dr kak Diana Rashid
Topup rm10 untuk 3 org pemenang.



---------------------------------------------------------------------------------------

AMACAM?
lumayan x hadiah semua?
Lumayan kan.kalau total semua hadiah dah berapa kan.
hehehe.so bila boleh start join ni?

kita akan ada 10 PEMENANG!

GIVE AWAY boleh bermula pada harini

18 Febuari 2014 hingga 2 Mac 2014

PENGUMUMAN pemenang akan dibuat pada

6 MAC 2014

GA berlangsung selama 2 minggu sahaja!
Jom JOIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN~

bagi yang dh join,tinggalkan LINK GA anda di ruang komen.
peserta akan diberi nombor,dan nombor itu akan dicabut oleh
anak dara saya,puteri imann sophea~ hehe

dan untuk yang tiada blog.
boleh join hanya dgn FB,
saya akan terangkan di FB nanti ya!



mekasih semua!




74 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Farah Waheda Wahid said...

ok babe interesting ni, will come back for this... *_^

Umi Qi said...

http://heartstoryteller.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

Rara ku sayang...Umi Qi dah joinnnn...hahahha pantasss dok?

Chekgu Azrine said...

Nak join!!!

Fiqah said...

http://pelangipagibeautiful.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Dah Join!!!Hihihihi

ros_reeza said...

Ros dah join :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

puan.mila said...

Nak join!! Tungguuuu...

Love Razila said...

@Umi Qi

Amboi...lajunyer =)kite baru nk cari ilham yang melayangtah pi mana =)

✿ pink velvet ✿ said...

Done !
http://pinkvelvet-07.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Petak Bunga said...

ok.

jap2 agi kita joint..

MizzTina said...

Rara, dengan xmalunya, akak dh join.. ngeee...
http://mizztina.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Chekgu Azrine said...

joined

http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

e k i n ♥ y u s r i said...

DONE!!
yeay!!

http://queen-of-colors.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Chekgu Azrine said...

hahaha...kak rin tagged ummi Q..ummi Q tagged akk..bagus sangat..kehkehkeh

Umi Qi said...

@Love Razila
Hahahhaha Umi Qi mmg suka wat GA cpt2...kalo tangguh2 sure melayang ntah ke mana...skrg free...bos xdak...hahahhaha jom join zila oiii...menang ke dok x kisah lah...janji support kawan2 :D

diana said...

wah..rara buat GA..
(buat2 terkejut)

dalila said...

huhuhu..nak join..
jap2 nak karang ayat ;D

Nurul Aziz said...

alaaa kalau takde bloglist macam mana nak letak dalam senarai bloglist.. -___-" pastu nak tag siapa pun taktahu.. kita bloger sendu...takde kawan.. huhu. HAHAHHA banyak cekadak lak.. bengang je rara. :P takpe takpe, nak join jugak, tapi sekejap lagi lah.. carik ilham dulu~

tifa anvar said...

saya join rara.harap dah cukup syarat.
http://iamtifa.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

selmat ber GA semua!!

dalila said...

Rara..me join

http://mammadanish.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html?m=1

aznor ibrahim said...

rara..ku join :)

http://kesahceriterachenta.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Basyirah Abd Rahman said...

Salam Ukhwah. rara.. Basyi dah join ;)

Ni contest Basyi. http://blueopalz.blogspot.com/2014/02/giveaway-saya-nak-blouse-cantik-dan.html

~ NANA ~ said...

hadiah best rara!

Karimah Zulkafali said...

Joined :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Shafyqah Azry said...

join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Shafyqah Azry said...

join :) http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Mastura Aziz said...

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Aisya 사구라 said...

bismillah...
saya join ya

http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

disebabkan saya pengguna blogskin, saya tiada bloglist.
blog dianarashid.com tu saya letak di ruangan affiliates saya.

Amirah Nuraisyah said...

bismillah..saya join yea :)

http://akugadishijabista.blogspot.com/2014/02/blouse-cantik-dan-murah-mom-madness-garage.html

QasehnyaRania said...

joined

http://lobaksusue.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

.:WaRdAH:. said...

http://smileon-secret.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

msredcheesecake said...

rara, akk join, thanks yea

http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Anis AnsyaKimc said...

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

wantie said...

done . Join

http://lovingwantie.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

azman Arsad said...

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Akeyla Azmi said...

http://qileh.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

:D kak rara!!!
Sorry lambat tau hihik

Fatin Fana said...

Done join :)

http://nurinafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

N-fiq :D said...

http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html

nuur farhani Zulkifli said...

saya join!
http://nuurfarhani96-misswhiterose.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari_22.html

shahida rahim said...

saya join
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

nana kimie said...

nana join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Diyana Wan said...

http://diyanawan.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

BUNDA a.k.a KN said...

moga berjaya...cantik peplum..

ct kektus said...

akak, sebab saya terajin sikit hari ni, maka saya join. wiwiwii :D

http://sitikektus.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

mama aryan said...

wah dah buat GA, alhamdulillah semoga berjaya ye

Saliza Salleh said...

Salam .
Saya Join !
http://luviza-98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Saliza Salleh said...

Salam .
Saya Join !
http://luviza-98.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

siti alfakhishah aman said...

rara.. dah join..

http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-blouse-cantik-murah.html

Diya Ariana said...

joined
http://diyasesame.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html

Lea Azleeya said...

Lea join juge..

http://sotskirt.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

farhana effa said...

joined
http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Aimifiqa said...

join sini :)
http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

sal ya said...

beg tu menarik betul la.

Nurul Aziz said...

http://nurulnhaa.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html


NAK MENANGGGGGG44x. haha

Ina Amani said...

http://havinue.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Nieda ramly said...

Saya dah joint.
http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Nurin Irsalina said...

saya join.. n semua menepati syarat rara mahukan. Rara ada dalam bloglist saya. :)


http://salinasafea.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Petak Bunga said...

Rara sayang

Joint jgk

http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

syg jugak
Sara petakbunga

Sally Yatiey said...

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Amirah Azman said...

http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Ez Bil said...

BISMILLAH. SY JOIN

http://ezbil-official.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

azifah yazid said...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

azifah yazid said...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

azifah yazid said...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Maryam Jamilah said...

Bismillah. Joined :)
http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

mawar berduri said...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Shida Radzuan said...

join :)
http://www.duniashida.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Anonymous said...

joined :)

http://ainexo96.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

hanna mida said...

harap masih sempat
http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

hanna mida said...

http://bloghannamids.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Bestnya hadiah.. tak sempat join.. btw gud luck kpd semua yg join.. =D

Mea Away said...

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...