Image and video hosting by TinyPic

09 February 2014

Baju kontroversi Neelofa di Anugerah Meletops

Kadang kadang manusia ni.
Dia rasa dia cantik.
Tapi sebenarnya x pon.
Perasan je lebih.

Kadang kadang aku pon mcm tu.

Kot--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. pada pendapa Fifi, NEELOFA memang cantik, almost perfect wajah and tubuh badan yang ALLAH dok berikan kat dia but PAKAIAN yang DIA pilih yang tak xcantik...

    ReplyDelete
  2. Qila tak sempa tengok semalam T_T
    seriously.........
    hihihi lawak xD

    ReplyDelete
  3. omagaaaddd! terbaca jugak isu ni kat FB tapi tak tengok pun lagi dia pakai ape

    ni baru tengok..adoiiiii speechless la uhuhuuu..

    ReplyDelete
  4. aku ada 1 lg gambar yg dia pakai baju hijau tu Rara.. kalau ko tgk mesti ko gelak guling2 sampai juling.. muahahaha

    ReplyDelete
  5. ni citer fav en asbeen sue ni..kikiki...kan macam2...designer ni tak salah...wanpa

    ReplyDelete
  6. huhuhu..kontroversi pakaian dia bukan ni aje kan...nak gelak pon ada..kenapa la baju dia camni..alahai..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com