09 February 2014

Baju kontroversi Neelofa di Anugerah Meletops

Kadang kadang manusia ni.
Dia rasa dia cantik.
Tapi sebenarnya x pon.
Perasan je lebih.

Kadang kadang aku pon mcm tu.

Kot--

7 comments:

miss fifi said...

pada pendapa Fifi, NEELOFA memang cantik, almost perfect wajah and tubuh badan yang ALLAH dok berikan kat dia but PAKAIAN yang DIA pilih yang tak xcantik...

Akeyla Azmi said...

Qila tak sempa tengok semalam T_T
seriously.........
hihihi lawak xD

Nurfaezah Abdullah said...

aiyoyo -.-'

♥ Vna ♥ said...

omagaaaddd! terbaca jugak isu ni kat FB tapi tak tengok pun lagi dia pakai ape

ni baru tengok..adoiiiii speechless la uhuhuuu..

ZazaMyMoon said...

aku ada 1 lg gambar yg dia pakai baju hijau tu Rara.. kalau ko tgk mesti ko gelak guling2 sampai juling.. muahahaha

syawalsimpsons said...

ni citer fav en asbeen sue ni..kikiki...kan macam2...designer ni tak salah...wanpa

Mar Mansor said...

huhuhu..kontroversi pakaian dia bukan ni aje kan...nak gelak pon ada..kenapa la baju dia camni..alahai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...