10 February 2014

bermula lah DIET

wakakakakaka kali yg ke 333 kali aku berzikir nk diet,
sampai semua org ngajing aku,cakap aku poyo lah,
sembang je lebih lah,apa lah.
amboii korg! kalo mengata aku mmg suka sgt eh?!
ok ok xpe,kali ni aku betul betul diet ni! sungguh ni!
aku x tipu! hahahaha.

adoiii ntah lah kan.
makan dan makanan adalah fav aku!
tapi tetiba kena stop.oh maybe kena kurangkan kot.
makan boleh.tapi kena kurangkan.

tapi pg ni breakfast aku makan bihun goreng.
hahaha boleh ke gittew,
alaaa xpe,breakfast like a king!
tapi sebelum tu kena minum Miracle Slimming coffee dulu k,

eh aku xleh online lelama ni,
tenet kat opis kureng sket!
hmm k lah,bye~

12 comments:

mOoN said...

wahahahah...good luck rara... ai pun ingat nak diet jugakk tapi kan,,,, bekpes suami htr makanan...tengahari pun htr makanan lagi...pas tu mlm pun ajak makan lagi...haaaaaaa,, acane nak diet tuu...

Nurzakiah Hanum said...

good luck

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck kak..

pasti bleh sbb akk orginal kuruihh.

Farah Waheda Wahid said...

gambate babe dan semoga cekal untuk berdiet... he he he... nanti jangan lupa share result ok?

:: Mrs.Eady :: said...

diet utk kesihatan ok :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

waaa...sama lah rara.. niat dan zikir nak diet tu dah banyak kali. tapi bila nampak makanan tak blh tahan dah nafsu nak makan ni.

Allene said...

go rara.. go...

Linda said...

hehehe...sama lahh...saya pun asyik berzikir nak diet jek...tapi hampehh huhu

sYiRa LoKMaN said...

good luck..hehe

Mar Mansor said...

sama la kita pon..cakap nak diet tp time makan..tetap makan..tp nak diat gak...& nak minum MSC tu..

Nurul Aziz said...

sep sikittt. kikiki. tapi sy tak diet la, cuma kurangkan makan. tu pun makan yang tengah2 malam (supper) je. hahaha.. brekpes,lunch,dinner tetap macam bela jin. muahahaha. lempang diri sendiri jap, nak diett konon. tapi tak istiqamah.. tengok perut pengsannn. hahaha..

FiZ said...

sama la.asyik berazam esok nk stat diet.dr minggu ke minggu.berlalu mcm tu je.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...