07 February 2014

Burger Bakar Abg Burn


actually dh lama terliur beger bakar abg burn ni,
dulu selalu je g mkn ngan laki aku,
tapi skrg ni asek x sempat je nk g makan,
aku tgk skrg ni beker bakar abg burn ni dh melampau lampau
dah design dia,bertingkek tingkek! menggoda,
dgn mayonis meleleh leleh tu.haih~

pg ni aku sampai keje lewat sikit.smlm aku OT,
ntah mcm mana jam xbunyik,mencik aku! haih!

masa tgh mandi,leh lak princess bangun,
aku dgr dia nangis,pas tu diam jap,
pas tu nangis balik,pas tu diam,
aku masuk bilik tgk dia tgh duduk,
sambil gentel gentel baju dia,hahaha comels.
pas tu aku bukak upin ipin trus diam,
cepat cepat lah aku siap.
nasib dlm kereta pon dia ok je,
mamai mamai lg tu.

ok lah korg,malas plak nk menaip.
bai!

lokasi jajahan abg burn kalau korg nk g :

Burger Bakar paling lazat & terpantas @Malaysia! Abg burn ade kat Alor Setar, 
Ampang, Kajang, Klang, K.Dmnsra, Nilai, JB, Sunway, Seremban, S.Alam Sksyn 7, 
Sksyn 13, Melaka, Cheras Perdana,Pasir Gudang, Bdr Sri Permaisuri, Bangi

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

boleh nangis nie

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara, terliurrrrrr T_________T

Farah Waheda Wahid said...

tengok pun perut dah terasa penuh dah ni babe...

achiek anis said...

daku tak suka sangat...daging dia kuat nau bau lembu...hahaha

Aeen said...

terliuq oiiii rara....nasib dah nk lunch dah nie..heeh

Cik Mun said...

sedap sgt..mun dah pernah makan..

Shark Kay said...

eh eh..
shark pn baru jer buat entry burger bag burn nie..
cuma lokasi je berbeza..
mmg rugi kalu x mencuba :)

Amanda Suria said...

mak oiii...bertingkek2 ha burger tu...leh habis ke sorang mkn tu...geram plak akak tgok...

Sue-Rya Qistina said...

akak x pernah try pun mana2 burger bakar. selalu grill kat rumah je guna magic cookware. hehehe

DYatie said...

Dekat je ngan flat aku duduk ni ra. Tapi.. dah sebulan duduk kat sini baru sekali makan itupun adik2 ipar hari tu yg nak. Biasa la bila dah dekat. Huhu.

sYiRa LoKMaN said...

singgah sini..salam jumaat :)

dalila said...

perghh..meleleh ailio aii..
gegege

hainom OKje said...

Tak dapat lagi nak rasa berger Abg Burn ni Rara.. entah bilalah nk rasa huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...