Image and video hosting by TinyPic

07 February 2014

Burger Bakar Abg Burn


actually dh lama terliur beger bakar abg burn ni,
dulu selalu je g mkn ngan laki aku,
tapi skrg ni asek x sempat je nk g makan,
aku tgk skrg ni beker bakar abg burn ni dh melampau lampau
dah design dia,bertingkek tingkek! menggoda,
dgn mayonis meleleh leleh tu.haih~

pg ni aku sampai keje lewat sikit.smlm aku OT,
ntah mcm mana jam xbunyik,mencik aku! haih!

masa tgh mandi,leh lak princess bangun,
aku dgr dia nangis,pas tu diam jap,
pas tu nangis balik,pas tu diam,
aku masuk bilik tgk dia tgh duduk,
sambil gentel gentel baju dia,hahaha comels.
pas tu aku bukak upin ipin trus diam,
cepat cepat lah aku siap.
nasib dlm kereta pon dia ok je,
mamai mamai lg tu.

ok lah korg,malas plak nk menaip.
bai!

lokasi jajahan abg burn kalau korg nk g :

Burger Bakar paling lazat & terpantas @Malaysia! Abg burn ade kat Alor Setar, 
Ampang, Kajang, Klang, K.Dmnsra, Nilai, JB, Sunway, Seremban, S.Alam Sksyn 7, 
Sksyn 13, Melaka, Cheras Perdana,Pasir Gudang, Bdr Sri Permaisuri, Bangi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Assalamualaikum rara, terliurrrrrr T_________T

    ReplyDelete
  2. tengok pun perut dah terasa penuh dah ni babe...

    ReplyDelete
  3. daku tak suka sangat...daging dia kuat nau bau lembu...hahaha

    ReplyDelete
  4. terliuq oiiii rara....nasib dah nk lunch dah nie..heeh

    ReplyDelete
  5. sedap sgt..mun dah pernah makan..

    ReplyDelete
  6. eh eh..
    shark pn baru jer buat entry burger bag burn nie..
    cuma lokasi je berbeza..
    mmg rugi kalu x mencuba :)

    ReplyDelete
  7. mak oiii...bertingkek2 ha burger tu...leh habis ke sorang mkn tu...geram plak akak tgok...

    ReplyDelete
  8. akak x pernah try pun mana2 burger bakar. selalu grill kat rumah je guna magic cookware. hehehe

    ReplyDelete
  9. Dekat je ngan flat aku duduk ni ra. Tapi.. dah sebulan duduk kat sini baru sekali makan itupun adik2 ipar hari tu yg nak. Biasa la bila dah dekat. Huhu.

    ReplyDelete
  10. perghh..meleleh ailio aii..
    gegege

    ReplyDelete
  11. Tak dapat lagi nak rasa berger Abg Burn ni Rara.. entah bilalah nk rasa huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com