12 February 2014

Claim OT dah masuk

Alhamdulillah.pg td dpt email dr ANM,
dia kata claim OT aku dh diproses,eh ke dah masuk,
aku pon x tau,sbb x cek pon acc aku.hehehe.
internet pagi ni slow sgt lah.

ni aku upload pic dr td x lepas lepas ni.
bengang pon hade ni.haih~

selama aku OT ni,aku xpernah claim lg.
tapi bulan ni kami gigih claim OT,
rupanya best jugak claim OT ni kan,
walaupun bukan ribu ribu skali claim,
tapi ada lah jugak duet masuk tgh bulan kan.
hee sonok jugak.
ni yg membuatkan aku semangat nk keje lg ni.
hehehe.cr duet simpanan lebih sikit~

hmm duet claim OT ni aku ingat nk simpan,
simpan dlm ASB terus,
kalo tangguh tangguh,kang mst x simpan,

aku ngan laki aku dh janji,nk buat tabung London,
hehehe.laki aku target,g london nk bawal 10K,
haih dgr mcm gila kan,tapi tu lah target dia,
sbb dia nk bg aku meroyan shopping kat sana.
hahaha kejam!

insyaAllah,berusaha lah.
apa apa pun,Allah yg tentukan,
aku selalu doa semoga Allah murah kan rezeki kami.
korg pon mesti gitu kan?

mari lah berfikiran +ve selalu.
kita semua boleh!




13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA :)

Puan Gojes said...

wa, tabung london ya. PG isi tabung kat sini, bolehlah kot menambah tabung london rara :)

ArELeEz said...

alah bisa tegal biasa.. eceh! b'peribahasa plak ngalahkn karam singh walia. ha3..

ros_reeza said...

iye.. kita kena ada impian, dan terus berusaha hingga impian kita berjaya :)

Aeen said...

best la dpt claim OT...company ain ade OT pn xleh claim pn..huuh..tu yg xde wat OT pn.heh..

MrS dOdOt_ShyG said...

salam.. rara, nk tnye la.. MCS tu bli kat ne ek?? bpe RM?? hihi..

mama amir said...

Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezeki selalu...^_^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara, wahh bestnya dapat claim OT. semoga dipermudahkan urusan nak menabung tu. hehehe

Chekgu Azrine said...

Nak ikut g london

misz sheyla said...

sejak pindah jabatan ni dah tak pernah claim ot...sebab memang xpernah ot..xde keje urgent pun.. T__T dulu jabatan lame masyuk gak tiap kali dpt ot..huhu

Cik Mun said...

seronoknye..selamat menabung ye :)

sYiRa LoKMaN said...

hari ni blogwalking utk ucap terima kasih :)

dalila said...

Bestnye london..
Hai rara..selamat menabung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...