Image and video hosting by TinyPic

12 February 2014

Claim OT dah masuk

Alhamdulillah.pg td dpt email dr ANM,
dia kata claim OT aku dh diproses,eh ke dah masuk,
aku pon x tau,sbb x cek pon acc aku.hehehe.
internet pagi ni slow sgt lah.

ni aku upload pic dr td x lepas lepas ni.
bengang pon hade ni.haih~

selama aku OT ni,aku xpernah claim lg.
tapi bulan ni kami gigih claim OT,
rupanya best jugak claim OT ni kan,
walaupun bukan ribu ribu skali claim,
tapi ada lah jugak duet masuk tgh bulan kan.
hee sonok jugak.
ni yg membuatkan aku semangat nk keje lg ni.
hehehe.cr duet simpanan lebih sikit~

hmm duet claim OT ni aku ingat nk simpan,
simpan dlm ASB terus,
kalo tangguh tangguh,kang mst x simpan,

aku ngan laki aku dh janji,nk buat tabung London,
hehehe.laki aku target,g london nk bawal 10K,
haih dgr mcm gila kan,tapi tu lah target dia,
sbb dia nk bg aku meroyan shopping kat sana.
hahaha kejam!

insyaAllah,berusaha lah.
apa apa pun,Allah yg tentukan,
aku selalu doa semoga Allah murah kan rezeki kami.
korg pon mesti gitu kan?

mari lah berfikiran +ve selalu.
kita semua boleh!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. wa, tabung london ya. PG isi tabung kat sini, bolehlah kot menambah tabung london rara :)

    ReplyDelete
  2. alah bisa tegal biasa.. eceh! b'peribahasa plak ngalahkn karam singh walia. ha3..

    ReplyDelete
  3. iye.. kita kena ada impian, dan terus berusaha hingga impian kita berjaya :)

    ReplyDelete
  4. best la dpt claim OT...company ain ade OT pn xleh claim pn..huuh..tu yg xde wat OT pn.heh..

    ReplyDelete
  5. salam.. rara, nk tnye la.. MCS tu bli kat ne ek?? bpe RM?? hihi..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, semoga dimurahkan rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum rara, wahh bestnya dapat claim OT. semoga dipermudahkan urusan nak menabung tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. sejak pindah jabatan ni dah tak pernah claim ot...sebab memang xpernah ot..xde keje urgent pun.. T__T dulu jabatan lame masyuk gak tiap kali dpt ot..huhu

    ReplyDelete
  9. seronoknye..selamat menabung ye :)

    ReplyDelete
  10. hari ni blogwalking utk ucap terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. Bestnye london..
    Hai rara..selamat menabung..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com