Image and video hosting by TinyPic

24 February 2014

CPUV baru : Rezeki Allah


kali ni aku mals lah nk hide hide amount aku tu
biarlah korg tgk.xbanyak pon.hehehe.
xsempat nk edit.ai is bz.hehehe.

semalam saje bukak acc Nuffy,
tgk tgk masuk CPUV baru.hehe
Alhamdulillah.rezeki Allah nk bg.
kadang kadang bila dia xddee mmg xde.
tapi sekali bg.mmg banyak.
aku percaya pada rezeki tu.

dan sepanjang aku meniaga,
kalau cust aku mintak diskaun.
aku jarang sgt x bg.mst aku bg.
aku jenis x sampai hati.
tapi walaupun aku bg diskaun kat cust,
rezeki aku x pernah putus.aku x pernah rugi.
Alhamdulillah.ni lah yg dinama kan karma,
buat baik di balas baik.
aku sangat percaya benda ni.
aku tau.Allah nmpk segala yg kita buat.
kalau kita busuk hati.org akan bg benda busuk balik
kat kita.betul x?

eh terbebel pulak.
hehe.tapi sor far.aku selesa sgt.
rasa selesa.walaupun penat.
mmg selesa dgn keadaan ni.
hubungan aku ngan kawan kawan jd rapat.
dorg pon puas hati dgn apa yg aku jual.
mekasih semua.jgn lupa join GA eh =)
hehehe.

ok bai~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki tu babe, iolss tumpang happy yer... *_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rezeki...sy xde langsung lagi ni.. huhu..

    ReplyDelete
  3. sikit sikit lama lama jadi bukit..
    bestnya ada BE..

    ReplyDelete
  4. dah cahs out nnt belanja aku kepsi weiii.. hahaha

    ReplyDelete
  5. ok la tu kak..ada gak penyumbang2 untuk masyukkk hehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..
    tahniah rara..rezeki tu..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com