24 February 2014

CPUV baru : Rezeki Allah


kali ni aku mals lah nk hide hide amount aku tu
biarlah korg tgk.xbanyak pon.hehehe.
xsempat nk edit.ai is bz.hehehe.

semalam saje bukak acc Nuffy,
tgk tgk masuk CPUV baru.hehe
Alhamdulillah.rezeki Allah nk bg.
kadang kadang bila dia xddee mmg xde.
tapi sekali bg.mmg banyak.
aku percaya pada rezeki tu.

dan sepanjang aku meniaga,
kalau cust aku mintak diskaun.
aku jarang sgt x bg.mst aku bg.
aku jenis x sampai hati.
tapi walaupun aku bg diskaun kat cust,
rezeki aku x pernah putus.aku x pernah rugi.
Alhamdulillah.ni lah yg dinama kan karma,
buat baik di balas baik.
aku sangat percaya benda ni.
aku tau.Allah nmpk segala yg kita buat.
kalau kita busuk hati.org akan bg benda busuk balik
kat kita.betul x?

eh terbebel pulak.
hehe.tapi sor far.aku selesa sgt.
rasa selesa.walaupun penat.
mmg selesa dgn keadaan ni.
hubungan aku ngan kawan kawan jd rapat.
dorg pon puas hati dgn apa yg aku jual.
mekasih semua.jgn lupa join GA eh =)
hehehe.

ok bai~

12 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki tu

Nurzakiah Hanum said...

rezeki2

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki tu babe, iolss tumpang happy yer... *_^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulillah rezeki.. tahniah rara.. =D

mama tisya said...

tahniah byk BE tgh on going

mOoN said...

alhamdulillah...rezeki...sy xde langsung lagi ni.. huhu..

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah.. :)

Zee Suhaini said...

sikit sikit lama lama jadi bukit..
bestnya ada BE..

ZazaMyMoon said...

dah cahs out nnt belanja aku kepsi weiii.. hahaha

mia izzati said...

ok la tu kak..ada gak penyumbang2 untuk masyukkk hehe

Ayu azmir said...

WAHH....seronok tengok kan

dalila said...

alhamdulillah..
tahniah rara..rezeki tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...