Image and video hosting by TinyPic

11 February 2014

CPUV pertama tahun 2014


setelah lama aku menanti.akhirnya tiba jua kau!
tiba jua wahai CPUV baru~ huaaaa.
aku ingat bff aku si nuffy ni xnk bg dh cpuv baru kat aku.
baru je nk sadis.hahaha.
tgk tgk bukak smlm ada pulak lekat 1,
so x jd nk majuk.hehehe.

semalam sbnrnya bukak nuffy sbb aku nk cash out.
saje tgk earning dulu.pas tu terjeling satu benda yg lain.
oooo rupanya kekasih hati baru dh sampai.hehe.

semalam aku cash out dh.
ingat nk tunggu sampai rm150.
tapi lambat sgt.aku cash out jelah dulu.
ada rm146.80.
hahahaha.gelojoh kan.

aku nk beli kasut Aldo pakai duet tu.
hehehe.lg rm50 nt mintak lg aku spnsor lah.
hehehe.

korg dh cash out ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. tahniah...kalo tkmo tgu cek lama dinasihatkan cashout ujung bln...sbb kalo cashout awl bl;n or tgh bulan...nuffnang akan proses ujung bln gk...tgh tgu cek ke-11

    ReplyDelete
  2. sy punya lom melekat lg...lambat btl nak cukupkan rm50.hahahaha.. kesian kan? bru nak capai rm50

    ReplyDelete
  3. tahniah ..aku tak pun tgu dulu la ..sikit lagi nk 4 angka ...

    ReplyDelete
  4. x cashout lg..huhuu..

    tunggu hujung bulan

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah masih ada rezeki..

    ReplyDelete
  6. Hehe x tau nak cash out bila...tggu hujung tahun nih kot...leh pi holiday free kiki...wahhh CPUV dh maiii...nak cek lah

    ReplyDelete
  7. tahniah ra...kite ni je yg xde lagi..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  8. akak kalau bawah rm200 malas nak cashout... tak check lg ada ke x masuk BE 2014... pacak nuffnang ni macam hidup segan mati tak mau je. sebab malas nak study advertiser lain biar je la ada rezeki 2 3 sen

    ReplyDelete
  9. dah cash out bulan 11 hari tu..dah dapat dah sis..hehehe

    ReplyDelete
  10. i pon baru dpt yg nivea tu smlm! hihi

    ReplyDelete
  11. nak cash-out apenyer.....habuk pon tarak!!!! kahkahkah!!!

    ReplyDelete
  12. KIKIKI kite x cash out sebab xder nak earning pape pon. hahahha

    bestnya...lama gak xde iklan gini =)

    ReplyDelete
  13. tahniah rara. smga rezeki rara, hubby n princess terus dimurakn Allah

    ReplyDelete
  14. jeless ku xdpt cpuv 2014 lg nih..nape amount kita hmpir sama ra?? haha

    ReplyDelete
  15. dahhh...nangisss tgk akaun dah kosonggg ! :D

    ReplyDelete
  16. wah...bestnya kan....akak lom dapat satu pun lagi for 2014 ni...tgh tunggu lagi...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com