11 February 2014

CPUV pertama tahun 2014


setelah lama aku menanti.akhirnya tiba jua kau!
tiba jua wahai CPUV baru~ huaaaa.
aku ingat bff aku si nuffy ni xnk bg dh cpuv baru kat aku.
baru je nk sadis.hahaha.
tgk tgk bukak smlm ada pulak lekat 1,
so x jd nk majuk.hehehe.

semalam sbnrnya bukak nuffy sbb aku nk cash out.
saje tgk earning dulu.pas tu terjeling satu benda yg lain.
oooo rupanya kekasih hati baru dh sampai.hehe.

semalam aku cash out dh.
ingat nk tunggu sampai rm150.
tapi lambat sgt.aku cash out jelah dulu.
ada rm146.80.
hahahaha.gelojoh kan.

aku nk beli kasut Aldo pakai duet tu.
hehehe.lg rm50 nt mintak lg aku spnsor lah.
hehehe.

korg dh cash out ke?

19 comments:

mama tisya said...

tahniah...kalo tkmo tgu cek lama dinasihatkan cashout ujung bln...sbb kalo cashout awl bl;n or tgh bulan...nuffnang akan proses ujung bln gk...tgh tgu cek ke-11

Nurzakiah Hanum said...

x pernah pun

Mama Safiy Arfan said...

sy punya lom melekat lg...lambat btl nak cukupkan rm50.hahahaha.. kesian kan? bru nak capai rm50

eima said...

tahniah ..aku tak pun tgu dulu la ..sikit lagi nk 4 angka ...

nuyui a.k.a miss YUI said...

x cashout lg..huhuu..

tunggu hujung bulan

Masya said...

alhamdulillah.. tahniah...

Masya said...

alhamdulillah masih ada rezeki..

Umi Qi said...

Hehe x tau nak cash out bila...tggu hujung tahun nih kot...leh pi holiday free kiki...wahhh CPUV dh maiii...nak cek lah

mOoN said...

tahniah ra...kite ni je yg xde lagi..huhuhuhu...

Suria Lekatlekitgurl said...

akak kalau bawah rm200 malas nak cashout... tak check lg ada ke x masuk BE 2014... pacak nuffnang ni macam hidup segan mati tak mau je. sebab malas nak study advertiser lain biar je la ada rezeki 2 3 sen

Chekgu Azrine said...

dah cash out bulan 11 hari tu..dah dapat dah sis..hehehe

~ NANA ~ said...

i pon baru dpt yg nivea tu smlm! hihi

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki, ada jugakkan

saya tak tipu!!nina the mummy said...

nak cash-out apenyer.....habuk pon tarak!!!! kahkahkah!!!

Love Razila said...

KIKIKI kite x cash out sebab xder nak earning pape pon. hahahha

bestnya...lama gak xde iklan gini =)

tifa anvar said...

tahniah rara. smga rezeki rara, hubby n princess terus dimurakn Allah

puan.mila said...

jeless ku xdpt cpuv 2014 lg nih..nape amount kita hmpir sama ra?? haha

:: Mrs.Eady :: said...

dahhh...nangisss tgk akaun dah kosonggg ! :D

Amanda Suria said...

wah...bestnya kan....akak lom dapat satu pun lagi for 2014 ni...tgh tunggu lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...