Image and video hosting by TinyPic

18 February 2014

Erra Fazira Bercerai Talak 1

Foto

hmmm org cantik pon bercerai kan.
Erra Fazira bercerai talak satu harini.
katanya bercerai cara baik.
mungkin mmg jodoh x panjang.
bertabah lah ye Erra.
hmmm~

Erra Fazira & Suami Sah Cerai Talak Satu

tak tau lagi di mana salah dh silap kan.
kita ni,jaga lah rumah tangga kita elok elok.
hope berbahagia lah kita sampai tua!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. doakan yg terbaik buat kehdupan kedua2nya wwalau dah bercerai.

    ReplyDelete
  2. kita doakan yang terbaik untuk semuanya....^_^

    ReplyDelete
  3. betul tu babe, jaga rumahtangga kita masing2 leklok, takyah sibuk nak campur atau ambil tau urusan rumahtangga orang lain... *_^...

    dah lama suspect something tentang erra, tapi tengok jer, tak bunyi apa2 pun...

    ReplyDelete
  4. dah dengar ura2 jugak...tapi tak tau betoi ke tak....mmmm bercerai jua...tak pela bukan jodoh

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum rara, kesiannya.. doakan mereka berbaik demi anak.. in shaa Allah ~~~

    ReplyDelete
  6. tuler janji Allah.. jadi bersyukur apa ada yang kita miliki.... mungkin kita tak cantik tapi kita punya keluarga bahagia.. ha gitu...
    semoga Erra dan bekas suami akan meneruskan kehidupan ini tanpa ada benci....

    ReplyDelete
  7. kesian kat anak..kecik lagi..tak paham apa pun tu..

    ReplyDelete
  8. jodoh xpanjang..doakan yg terbaik utk keduanya..

    ReplyDelete
  9. Lah... ye ker?? Hemm x tau pula. huhuhu takziah buat dia. Anak dia besar dah kan??

    Dulu xder anak bercerai now ada anak pon bercerai gak...maybe ada jodoh yang lebih baik buat dia di masa akan datang. amin!!

    ReplyDelete
  10. dah lama tau cerita pasal ni tunggu masa je ni...hope bahagia.

    ReplyDelete
  11. Kesian Erra Fazira.. semoga tabah menghadapi ujian ALLAH

    ReplyDelete
  12. lama dah rumah tangga porak peranda .. tu jln terbaik utk die kot .. dr jiwa terseksa baik berpisah

    ReplyDelete
  13. macam tak percaye kan.. sedih la pulak..

    ReplyDelete
  14. jodoh x panjang, dari di gantung x bertali, better berpisah kan...alhamdulillah mereka bercerai cara baik...

    ReplyDelete
  15. brcerai ni tak kira kaya ke cantik ke

    ReplyDelete
  16. Hanya mrka yg mengalaminya tahu akan keperitan satu perceraian..

    ReplyDelete
  17. Hanya mrka yg mengalaminya tahu akan keperitan satu perceraian..

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum rara.. kesian kat anak mereka tu T_________T

    ReplyDelete
  19. engku aleesya tu comel & gebu. geram tgk dia!

    ReplyDelete
  20. tiada rezeki dia,
    maybe bz ngan bisnes masing2..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com