18 February 2014

Erra Fazira Bercerai Talak 1

Foto

hmmm org cantik pon bercerai kan.
Erra Fazira bercerai talak satu harini.
katanya bercerai cara baik.
mungkin mmg jodoh x panjang.
bertabah lah ye Erra.
hmmm~

Erra Fazira & Suami Sah Cerai Talak Satu

tak tau lagi di mana salah dh silap kan.
kita ni,jaga lah rumah tangga kita elok elok.
hope berbahagia lah kita sampai tua!

23 comments:

Oshin Kecik said...

betul ke???? rasa tak percaya :(

nuyui a.k.a miss YUI said...

doakan yg terbaik buat kehdupan kedua2nya wwalau dah bercerai.

mama amir said...

kita doakan yang terbaik untuk semuanya....^_^

Farah Waheda Wahid said...

betul tu babe, jaga rumahtangga kita masing2 leklok, takyah sibuk nak campur atau ambil tau urusan rumahtangga orang lain... *_^...

dah lama suspect something tentang erra, tapi tengok jer, tak bunyi apa2 pun...

syawalsimpsons said...

dah dengar ura2 jugak...tapi tak tau betoi ke tak....mmmm bercerai jua...tak pela bukan jodoh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara, kesiannya.. doakan mereka berbaik demi anak.. in shaa Allah ~~~

Cho Zila said...

tuler janji Allah.. jadi bersyukur apa ada yang kita miliki.... mungkin kita tak cantik tapi kita punya keluarga bahagia.. ha gitu...
semoga Erra dan bekas suami akan meneruskan kehidupan ini tanpa ada benci....

diana said...

kesian kat anak..kecik lagi..tak paham apa pun tu..

MizzTina said...

jodoh xpanjang..doakan yg terbaik utk keduanya..

Love Razila said...

Lah... ye ker?? Hemm x tau pula. huhuhu takziah buat dia. Anak dia besar dah kan??

Dulu xder anak bercerai now ada anak pon bercerai gak...maybe ada jodoh yang lebih baik buat dia di masa akan datang. amin!!

Nurzakiah Hanum said...

doakan yang terbaik

Mila Ahmad said...

dah lama tau cerita pasal ni tunggu masa je ni...hope bahagia.

Rizziela said...

Kesian Erra Fazira.. semoga tabah menghadapi ujian ALLAH

eima said...

lama dah rumah tangga porak peranda .. tu jln terbaik utk die kot .. dr jiwa terseksa baik berpisah

Fifi Nadhrah said...

macam tak percaye kan.. sedih la pulak..

Amanda Suria said...

jodoh x panjang, dari di gantung x bertali, better berpisah kan...alhamdulillah mereka bercerai cara baik...

tifa anvar said...

brcerai ni tak kira kaya ke cantik ke

Abe Kie said...

Hanya mrka yg mengalaminya tahu akan keperitan satu perceraian..

Abe Kie said...

Hanya mrka yg mengalaminya tahu akan keperitan satu perceraian..

Akeyla Azmi said...

allah..... lagi?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara.. kesian kat anak mereka tu T_________T

ArELeEz said...

engku aleesya tu comel & gebu. geram tgk dia!

Shark Kay said...

tiada rezeki dia,
maybe bz ngan bisnes masing2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...