14 February 2014

FARM IN THE CITY



aku actually dh lama nk bawak princess g sini.
dekat je ngan rumah aku.hehehe.
tapi bukan lah dekat sgt.tp boleh lah.
kat seri kembangan.

stakat ni tak pernah bawak princess g zoo.
ni lah baru nk bawak ni.tapi skrg musim panas kan.
mcm mana nk bawak.boleh ke eh?

aku dr staff RTM,aku dpt token dr dorg ni.
just emailkan dorg.nt aku akan dr tiket utk 2 dewasa,
dan 2 kanak kanak.hehehe ok lah kan.jimat! hehe.

The normal entrance fee for Adult is at RM48 per person and child below 12 years old is at RM38 per person. For MYKad holder promotion, adult is at RM30 per person and child below 12 years old is at RM25 per person. Senior Citizen above 60 years old will enjoy the children rate. If the child is below 90cm in height, that particular child will enjoy a free entry.

kalau x masuk harga dewasa rm30 koooo.
boleh tahan gak harga dia eh!

now aku tgh tunggu lg ni.dorg x reply ag email ag.
nt kalau dh g,aku update ag k! hehehe




The address is Lot 40187 - 40188, Jalan Prima Tropika Barat, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor

The Landmark will be Pasar Borong Selangor. We are behind the Giant Kota Perdana near to Pasar Borong Selangor.

We are open from 10am till 6pm on weekdays. 9.30am till 6pm on weekends, school holidays and public holidays. We are closed on Tuesdays except during school holidays or public holidays.

ok lah bai~ bz sket.jap g i BW k.


13 comments:

ibuhebat said...

wah! dekat je ni dgn akak. harus terjah ni.

dalila said...

Slalu je lalu..tp xpenah singgah..xpenah tau ape ade kt dlm..nnt rara dh pegi update ye..

:: Mrs.Eady :: said...

ai is baru je update psl farm in the city nie...best gilero kehhh...pegi bln 1 aritu..

Fiza Rahman said...

Teringin nak ke sini juga. Hari tu tgk dlm apa kata FBI, anak dah teruja nak pergi ☺☺

Nurzakiah Hanum said...

best

JaSSNaNi said...

memang mahal ticket masuk sini.. cuma kalau betul2 dah minat nak gi tengok kan.. boleh je.. pengalaman yang penting kat situ kan.. :) hehehehe... ahakksss... nak token gak.. :P

lia said...

Dkt jer dgn umh tp x pnh p g hu3

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Boleh nak singgah juga kat SK aje ni.

OhPanduan said...

Kat sri kembangan. Cantik tempat ni. Hari minggu boleh singgah jika macam ni.

NuRuL said...

ni pun dlm list jugak ni...anak punyer pasal..sanguppppp kan.

Nurul Aziz said...

tahu lama dah, tapi macam mahal lah pulak nak masuk kesitu. Kahkahkah.. sbb tu sampai sekarang nak bawak anak g zoo negara pun tak lagi.. tunggu la g melaka, zoo melaka murah sikit. muahahhaaha gila kedekut & berkira T_T

Akeyla Azmi said...

wahhh hve fun nanti kak rara ehehehehe :DDD

Asz Miza said...

Oii rara ko tggal mana..ni farm in the city dekat kot ngan umah aku..tapi aku xpenah g pon..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...