Image and video hosting by TinyPic

20 February 2014

Happy Birthday MAMA!


harini hari lahir MAMA mertua saya!
hehehe.happy birthday mama.mama dh 52 tahun,
masuk tahun ni x silap mcm dh 3 tahun aku sambut buffday mama.

malam td kami beli kek untuk mama,
kami buat kek coklat m&m tabur kat atas tu.
hahaha,senang je buat! xyah beli.

actually buffday mama harini,tapi kami beli kek siap siap semalam.
sbb mlm ni just nk g keluar makan je.

mama! semoga panjang umur,murah rezeki,sihat selalu.
kami syg mama!

mama aku ni,sangat baik.hmmm aku selalu tgk tv,
mak mertua kejam,mak mertua x syg menantu,
mak mertua kianat menantu,tapi mama aku mmg bukan jenis
yg mcm tu.sejak aku bercinta dgn suami aku,mama aku mmg baik
dgn aku,aku pon jenis gila gila.so mmg boleh masuk lah.

kalau x,ada ke org yg boleh duduk serumah dgn mertua,
tanpa suami di sisi? ada? meh bgtau aku.hehehe.

so far,aku mmg selesa,malah seronok.Alhamdulillah sgt dpt FIL
yg baik.terima kasih Allah kerana kurnia kan aku mama!

semalam masa bg bg hadiah tu.
mama siap nangis lg.maybe terharu kot.
aku pon ikut nk nangis gak.hahaha.sebok je kan!
over kau ni! hehehe.

mama dpt hadiah banyak semalam,
dpt Jam dr SIL aku,
dpt handbag,
dpt Hand Sock Lace dr aku.hehe.
tu yg dia terharu sgt tu.sbb dpt banyak hadiah.
hehehe.

tapi bukan sbb tu aku rasa,dia terharu sbb kami bersungguh2 
wish smlm.princess lah org yg paling happy.
sbb dia dpt mkn coklat coklat dlm kek tu.
xpasal smlm sugar rush! hahahaha.

aku pon semalam,hancus diet sbb mkn kek 1 slice and kitkat! hahaha

ok lah.bai~

handsock lace dr aku

handbag dr SIL

tu onye,hehehe.hubsy punya nenek

kek buffday girl! hehehe.buat sendiri ni taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. happy birthday aunty...:)

    cake tu sangat mengiurkan...hehe...

    ReplyDelete
  2. nak resepi kek 2...hihi.hepi besday buat mama pura&palan...:)moga pnjg umo n murah rezeki.

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Mama...hehehe...bestnya dapat banyak hadiah kan..

    ReplyDelete
  4. happy birthday MIL akak :)

    Semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Rara ni mmg kreatif org yer...pandai lah ambil hati...cm ne org x sayang rara termasuk mama rara sendiri...mertua lg tuh...hebatlah rara...i love u lah!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. happy birthday to your MIL babe... semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagian di dunia dan juga akhirat...

    ReplyDelete
  7. happy birthday aunty!:)

    p/s: besday MIL akak sama dengan besday anak buah nana,hihi

    ReplyDelete
  8. happy birthday buat MIL rara. Alhamdulillah kita sama2 dapat mentua yg sgt baik. sy juga dulu tinggal dgn mentua 7+ tahun sebelum duduk rumah sendiri. OK sgt semua siap...skrg belajar berdikari

    ReplyDelete
  9. happy birthday buat MIL rara. Alhamdulillah kita sama2 dapat mentua yg sgt baik. sy juga dulu tinggal dgn mentua 7+ tahun sebelum duduk rumah sendiri. OK sgt semua siap...skrg belajar berdikari

    ReplyDelete
  10. cemane buat kek tu weh? mcam menarik gile2 :)

    ReplyDelete
  11. rara wat kek sendiri?OMG..
    smlm tgk kat ig..perghh..mcm sedap je..
    ok hepi besday to ur MIL..
    semoga diberi kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  12. Happy 52th Birthday to MIL you.. May Allah Bless her always.. =D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com