20 February 2014

Ikea SALE 20 Feb - 5 Mar 2014


ikea SALE lagik kome oiiiii!
aduhhh aku paling lemah kalau ikea sale.
sbb nya.even sale pon bukan leh beli.sbb kalo membeli nk letak mana.
hahaha.tapi aku rasa kali ni aku nk beli.
nk beli LAVIA bookcase ni.murah wei. RM45 jeeee!
aku ingat nk letak umah mak aku kat Ipoh,
leh letak barang barang lain.hadiah hadiah aku
yang x bukak lg tu.bersepah kat dapur tu.

ni aku dh print kan kat korg barang yang SALE tu.
korg cuci lah mata eh.aku pon rasa mcm gila.
kalaku korg xtau lah cane.hehehe.






lagik 1 aku nk beli karpet ni.
karpet yg mcm bilik baby ni.omei gila kan!
dh lah murah.rm 49 je.huaaaaa nk beli
nak beli!!!!!!




untuk yg suke berkebun macam Mak Etty pon ada sale.
ada Pot,ada flower box.baru rm59.murah gila.
jom lah terjah korg.cepat taw!

sape nk tau benda2 lain yg sale.
g KLIK website IKEA k!
http://www.ikea.com/my/en/

bai~







12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

syawalsimpsons said...

banyak yang murah ni

mizzy amalina said...

Ahahahah...rara!!kite pn br publish entry pasal IKEA pny sale!sama plak.hihi..
tp smlm kite pegi utk member pny pre-sale. hampeh je byk furniture yg on sale dah SOLD OUT!bari 1st day kot. Pre-sale lagi.aarrgghhh...tensi jek pegi smlm.Rak RM45 tu la plg tensi sebab takde langsung!!huhu.... -_-'

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..kalau ipoh ada kan besttt

NuRuL said...

wahhh..suka jugak!!!

Farah Waheda Wahid said...

harus segera melakukan lawatan ni babe, pastinya lautan manusia memang hebatler...

ct kektus said...

apa lagi kan, pulus ada, rembatlah satu. sementara da sales ni kan. hehee

dalila said...

hahaha..tq3 rara..
baru borak ngan seben pg td citer psl katil danish..
memang nk gi carik kat ikea pun..
nway tq rara..

N.A.T said...

diorg bagitau semalam dah start member sales (_ _)

diana said...

tunggu beberapa tahun lagi untuk shopping kat IKEA sebab nanti depa nak buat IKEA dekat je dengan rumah akak ni..heheh

nida-razak said...

huaaa..murahnya..lavia bookcase tu pon cantik, rm45 je..huu..cushion tu rm5.90 je each..huwaaaa..murah..sini mana nak dapat murah cam tu..dah lama dok cari cushion kosong,huhu..nape la ikea xdek ket ipoh ni..huhu

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Mmg ada plan nak ke ikea nie.. tapi itu la murah pun tak leh nak borong sangat sebab keta kecik ja..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...