Image and video hosting by TinyPic

06 February 2014

Kasihnya PAPA



princess kalau ngan papa dia.mmg rapat sgt.
geram aku taw! pic ni masa g kenduri haritu,
papa dia nk dukung,tapi xnk,nk jalan sendiri,
goodies bag pengantin tu,dia nk pegang sendiri jugak,
so papa pon terpaksa lah payungkan dia mcm ni,
sekali tgk dh mcm VVIP,melampau sgt ko kan nak!
hahaha.xpelah~ asalkan bahagia.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. comey kasut dia..
    heheh..
    ingtkn bawa handbag dh tadi..
    ada gaya mak datin dh ni kak :)

    ReplyDelete
  2. kasih ibu kesyurga kasih bapa spjg masa :)

    ReplyDelete
  3. cutenye bawak goodies bag..kasut boot pink tp cam ganas..

    ReplyDelete
  4. princess dah besar dah.. semua dia nak buat sendiri..

    ReplyDelete
  5. comel.. boleh la masuk contest Erin tu, daddy & baby cool. :D rare kot gambar camni.

    ReplyDelete
  6. Hihi..comel princess..dah mcm mak datin bawak clutch..

    ReplyDelete
  7. princess comeynye..geram aunty azie tgk..lg2 pakai kasut itu..hihi..so cute

    ReplyDelete
  8. Alolo comeynya.. princess kan haruslah dilayan bak sang puteri..=D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com