06 February 2014

Kasihnya PAPA



princess kalau ngan papa dia.mmg rapat sgt.
geram aku taw! pic ni masa g kenduri haritu,
papa dia nk dukung,tapi xnk,nk jalan sendiri,
goodies bag pengantin tu,dia nk pegang sendiri jugak,
so papa pon terpaksa lah payungkan dia mcm ni,
sekali tgk dh mcm VVIP,melampau sgt ko kan nak!
hahaha.xpelah~ asalkan bahagia.hehe

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ALA2 COMEL SANGAT

Shark Kay said...

comey kasut dia..
heheh..
ingtkn bawa handbag dh tadi..
ada gaya mak datin dh ni kak :)

Cik Siti Hajar said...

geram la haiii tgk princess ni...

babYpose said...

Comelnyaa..

Mila Ahmad said...

tomey betul la dak princess ni.

Lynda Che Lah said...

cutenye Princess..hihi

MG schmidt said...

kasih ibu kesyurga kasih bapa spjg masa :)

Mar Mansor said...

cutenye bawak goodies bag..kasut boot pink tp cam ganas..

Zaza said...

princess dah besar dah.. semua dia nak buat sendiri..

Cik Puan Tqah said...

kasut tu comel sngat plis

e k i n ♥ y u s r i said...

so cute princess sorg nie

Cik Mun said...

hahaha..comel je..

Nurul Aziz said...

comel.. boleh la masuk contest Erin tu, daddy & baby cool. :D rare kot gambar camni.

dalila said...

Hihi..comel princess..dah mcm mak datin bawak clutch..

shaFazie said...

princess comeynye..geram aunty azie tgk..lg2 pakai kasut itu..hihi..so cute

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alolo comeynya.. princess kan haruslah dilayan bak sang puteri..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...