06 February 2014

Keep Calm,Allah with us


hai korg! Assalammualaikum.
start harini aku nk update blog mcm biasa,
dh lari sgt dh rutin aku,sibuk sgt,
dah jd mcm x biasa pulak nk update blog,
dh kenapa ko ni?

now kat opis aku ni x berapa tenang,
budak praktikal ramai gila.mmg ramai,
dlm belas belas org ada kot.
tu pon makin bertambah makin bertambah,
gila hape budak budak ni semua nk praktikal kat sini,
g lah swasta sana nun,lg banyak benda leh belajar.
haih~

so bila dh ramai ramai budak praktikal ni,
mula lah opis jd bising,budak budak ni pulak jenis
menyembang,gelak gelak,mcm x hormat org.
aku semalam geram jugak,aku sound je selamber,

" korg,tolong diam sket boleh x? bising sgt lah "

lantak lah korg nk terasa ke hape.
dh mmg aku tension,banyak benda aku nk pk,
hahahaha.tapi perlu ke aku fikir? eh perlu lah! haih~

aku ni kdg kdg mcm ada konflik dlm diri sendiri,
ntah kenapa pon xtau,
tapi xpelah,aku solve kan satu satu,
hope semua ok.

pg ni aku lapar,nk makan,ingat mcm nk makan roti canai,
tapi tgk tgk opis mate aku dh g beli makan berdua,
sentap jugak rasa hati ni,hmm xpelah,salah aku jugak,
aku pon masuk lambat,bukan lambat kenapa,
aku lepak dlm kereta,
perut aku sakit,so mcm xlarat,mls nk dgr kecoh kecoh pepagi,
so lex luuu,slow slow naik opis.tapi,dorg ingat aku lambat,
so dorg g tapau dulu.hmmm biarlah,kalau rajin jap g aku g lah tapau,
kalau malas,aku buat milo je.

eh sudah lah ko! x yah nk sentap sgt lah! poyo!
ko ingat org nk layan ko sorg je ke!

hmmm,korg breakfast apa harini?
mesti sedap kan?
k lah,bye~

jap g aku update lg k!

Photo: #potd #selfie #rara #wifey #ibuuprincess #bawalsatin #bungasekuntumdibahukiri #hashtag #takbolehblah #taklarat #exausted
gambar cilok FB aku,aku rasa ramai dh blogger ada FB aku kan,
pas ni kena cr pic lain lah letak kat blog.kalo x,x exclusive lah kan.
kata nyaaa~ hahaha

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

anum mcm biasa la nasi lemak

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

bunda macam biasa 2 keping roti wholemeal dan segelas susu anlene...
bekfas orang 50s ..

Sue-Rya Qistina said...

sabar itu separuh drpd iman. tapi kalau dah hari2 dok memekak, x reti nak respect org lain, mmg kena sound tepek baik punya. terbaiklah rara! kalau akak mmg x berani. hehehe

Allene said...

lin breakfast pau ngn cheesekut.. wakakak...
makan cheese pepgi ra, mood baik. cuba la... hehehe

anyway lin pernah rasa apa yg awak rasa.. serabut...
nak cari duit lebih.. ngn rumah, anak, kerja... tension sangat.
ubat dia satu je ra...

menangis dan mengadu kat ALLAH...
lepas tu awak akan tenang...
semua masalah tu dengan smooth setle 1 per 1.

rilex la ra... =)

sYiRa LoKMaN said...

sabar ye :)

Mar Mansor said...

rileks la..saya biasa breakfast,lunch sensorang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...