Image and video hosting by TinyPic

25 February 2014

Kesian Abang JEBAT saya!

sharnaaz dan nisdawati

korg baca tak kontroversi yg melanda Sharnnaz skrg ni.
kan dorg kata dia serang Lisdawati.
eh bukan dorg kata.Lisdawati yg kata.
kesian Abam Jebat kan.xbaik ah dorg buat gitu.
tau lah org tu ada kes sblm ni.
tapi jgn lah cepat sgt nk cop seseorang tu itu ini.
kdg kdg aku kesian sgt ngan Shranaz ni.
apa lah masalah org ngan dia kan.
hmmm.

bertabah lah abam Jebat.
Mas ada selalu dgn abam.hahahaha

wei laki aku pon suka gila kot kat Jebat!
mmg hebat lakonan dorg ni!
xsbr nk tgk ulangan yg semalam!
heee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. hurm..suke jgk ngan die..
    tp kene tau jgk 2 belah pihak..skang ni dgr 1 pihak je..die plak diam je..

    ReplyDelete
  2. dia ni part berlakon watak saiko menjadi habih.... thumbs up...


    bz btl businesswoman ni skrg...hehehehe

    ReplyDelete
  3. Akak pun suka sangat dgn sharnaz ni. since dia mula2 berlakon di samping scha dulu.

    ReplyDelete
  4. Hehehehe. Jarang tengok citer abam jebat tu. Tp colleague gila abam jebat. Haha.

    ReplyDelete
  5. tu la de bace gak kat metro smalam. Actually, lisda n laki dia pun problem gak kan. Tak tau la sape yg btul, sape yg salah..

    ReplyDelete
  6. Tu la kan. Dia ni klu berlakon memang menghayati tul kan

    ReplyDelete
  7. dia ni baran sangt..bnda kecik pun nak serang2 orang..yang peliknya dia serang orang lepas tu dia pulak kata "benda kecik pun nak kecoh".dah tau benda kecik apasal sampai nak serang2 orang.

    Gaduh pulak dengan kaki gaduh..memang benda kecik jadi besar la.dua2 sama je..

    hahahahha

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com