25 February 2014

Kesian Abang JEBAT saya!

sharnaaz dan nisdawati

korg baca tak kontroversi yg melanda Sharnnaz skrg ni.
kan dorg kata dia serang Lisdawati.
eh bukan dorg kata.Lisdawati yg kata.
kesian Abam Jebat kan.xbaik ah dorg buat gitu.
tau lah org tu ada kes sblm ni.
tapi jgn lah cepat sgt nk cop seseorang tu itu ini.
kdg kdg aku kesian sgt ngan Shranaz ni.
apa lah masalah org ngan dia kan.
hmmm.

bertabah lah abam Jebat.
Mas ada selalu dgn abam.hahahaha

wei laki aku pon suka gila kot kat Jebat!
mmg hebat lakonan dorg ni!
xsbr nk tgk ulangan yg semalam!
heee~

9 comments:

Mila Ahmad said...

Lakonan Jebat memg best kak !

dalila said...

hurm..suke jgk ngan die..
tp kene tau jgk 2 belah pihak..skang ni dgr 1 pihak je..die plak diam je..

SyimaSyaz said...

dia ni part berlakon watak saiko menjadi habih.... thumbs up...


bz btl businesswoman ni skrg...hehehehe

ibuhebat said...

Akak pun suka sangat dgn sharnaz ni. since dia mula2 berlakon di samping scha dulu.

Allene said...

oit... chooyyy...

DYatie said...

Hehehehe. Jarang tengok citer abam jebat tu. Tp colleague gila abam jebat. Haha.

LiNda said...

tu la de bace gak kat metro smalam. Actually, lisda n laki dia pun problem gak kan. Tak tau la sape yg btul, sape yg salah..

wantie said...

Tu la kan. Dia ni klu berlakon memang menghayati tul kan

diana said...

dia ni baran sangt..bnda kecik pun nak serang2 orang..yang peliknya dia serang orang lepas tu dia pulak kata "benda kecik pun nak kecoh".dah tau benda kecik apasal sampai nak serang2 orang.

Gaduh pulak dengan kaki gaduh..memang benda kecik jadi besar la.dua2 sama je..

hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...