Image and video hosting by TinyPic

10 February 2014

Kidsport and Gym untuk Princess

dr luar pon suasana dh menarik

Alkisahnya,MIL aku xde rumah sampai hari selasa ni,
hari jumaat haritu mil aku g Miri,tgk aunty suami aku yg baru
dpt keje Shell kat sana.so mil aku g melawat kawasan lah.

tinggal lah aku princess dan adk ipar aku je.
suami aku pulak x balik weekend haritu,
so berjalan lah kami ber 4,hehehe.

mulanya g mkn kat Saba Restoran,
aku mmg suka kalau mkn nasi nasi arab ni.
sepinggan aku habiskan,sbb nasi dia xde kanji kan.
mmg sodap! nt aku update lain pasal saba tu eh.

lepas makan,adik ipar aku ckp,nk bwk princess g main main.
aku xtau lak kat Great Eastern Mall ni ada playgym.
aku baru tau je ni.sebab selalu g mlm mlm dia dh tutup.
so aku pon ON jelah~ kesian princess dh lama x main main.


kebetulan ada Lion Dance kat sana,
so tunggu jap bg princess tgk.
dia x penah tgk lg lion dance,punya lah menjerit takut,
tapi bila dh jauh baru sebut " aion aion " hahaha.



pintu masuk depan,
tempat ni cantik sgt.
dan murah berbanding Kids E-world yg aku pegi dulu.
kids e-world skali masuk rm50 kan,
tapi yg ni bawah 2 tahun baru rm12,
murah gila kan,
cuma sbb kami x bawak sock,
so kena beli lah sock,
rm6 ok! padahal sock nipis je! haha

tapi ok lah.jimat dh duet masuk.











masa main,mummy yg paling over.
hahaha.biasa lah.masa kecik kecik dulu xde menda menda ni.
dh besar baru ada.budak budak skrg untung sgt kan.
mak mak dh mampu bawak anak main main tempat mcm ni,
tapi kat sini x lah sebesar kids E-world,
tu sbb murah sket.tapi ok lah utk budak besar princess,
sbb dia bukan reti sgt nk main mcm mcm kan.hehe

lepas ni leh repeat lg.
tapi jgn lupa bawak socks! hehe


see,belum sempat sampai rumah,dia dh lena dlm kereta,
dlm kereta aku tahan tahan jugak xbg dia tidur,
tapi sbb kesian.aku bg jugak tidur,
letih sgt lah tu,
mmg xsedar apa,sempat lah ibuu kemas bilik
and kemas almari.hehehe.

eh kat sini pon ada class jugak taw.kalo nk hantar anak masuk
class dia leh gak.nt aku nk try tanya.nt aku bgtau korg k!

korg yg ni g.ni alamat eh =)

Kizsports & Gym


2.03 & 04 | Second Floor

Tel: 03-42572277

Website: www.kizsports.com


Kizsports & Gym is a one stop total child develepment centre. At Kizsports & Gym, children play to learn and learn to play in a safe and friendly enviroment. We have indoor playland, early chillhood program, enrichment program and we conduct birthday party and special event.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. kidspot pun ade kat great eastern mall ek...huhu..x ketahuan plak..lepas ni weekend kalau balik rumah MIL leh la gi bwk raees kat sane......rara nnt kalao pegi leh la jumpa kat sana...hehe...:)

    ReplyDelete
  2. raraaaaa....sonok yer tgk sofia main...hehhe siap ada gelongsor...so parents pun leh join sekali kan main...i love thisssss...really love sbb ada slide hahahha...mekasih rara review...nanti senang nak pi la...

    ReplyDelete
  3. lorrr gambar bawah sekali tu dah kepenatan sangat lah tu...hik hik hik...

    ReplyDelete
  4. gembira betul princess dapat lari bebas kat dalam tue

    ReplyDelete
  5. macam best jeee...tpi mcm jauuuh gak..hehehe..

    ReplyDelete
  6. seronoknye main kat situ..harga pon ok

    ReplyDelete
  7. monny dia geram tak tengok nakmain? hee... mesti pricess happy sgt

    ReplyDelete
  8. kalau bawa anak2 sy ..mau x mau balik ni

    ReplyDelete
  9. seronok betoi ye sampai kepenatan terus ZzzzZzzZzZzzZzzz

    ReplyDelete
  10. aah stokin dia stokin bodo2 je, tapi rm6.. -_-

    ReplyDelete
  11. Dapat main sakan mana tak happy. Explore semua tempat. Bila balik terus lena... letih bebenorlah tu:)

    ReplyDelete
  12. Jarang dpt outing ngn aish lately..huhu

    ReplyDelete
  13. sampai tertido die penat ye... anak saya kalo pergi memang tak nak balik...

    ReplyDelete
  14. akk g kt empire subang rm35 sorang. 2 org dah rm70. sekali akk xpakai socks add rm5 huhu.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com