15 February 2014

Krim Collogen Plus Vit E TIDAK BAHAYA!



kenapa aku ckp mcm ni?
sbb nya,semua product ada chemical.
semua ye semua! so aku xsuka lah sapa sapa yg
sgt PARANOID tu.kalau dh muka dia je pakai x elok,
habis semua org di jaja nya benda tu xelok.
wehhh kesian lah periuk nasi org lain.
korg jgn ingat korg pakai product mahal tu x de chemical ye.
tu korg silap.mmg silap! pergi lah cek,olay ke.loreal ke,
apa apa lah.mana yg x letak chemical.

aku xsuka lah org yg provoke sesuatu benda tu mcm teruk sgt.
kalau dh guna 1 product tu.jgn terus terus stop.muka akan terkejut.
korg kena selalu buh pelembap kat muka korg.
bukan biar je muka bogel gitu.mmg sume jerawat suka nak timbul.
pas tu nk salah kan sesuatu product tu.

korg jgn nk serang aku plak.sbb aku ckp berdasarkan pengalaman.
dan berdasar kan nasihat owner product jugak.

aku dh tazkirah dh kat FB aku.
dah x larat dh nk tazkirah kat sini.
jgn lah korg hasut kwn kwn pulak.
muka kita lain lain k.kulit lain lain.
sedang kan hati pon lain lain,ni pulak kulit muka
ye dakkk~ hahaha.

so peace no war!

setakat ni testi cust aku sume bagus bagus.
muka yg teruk semua dah ok.
even muka aku sendiri pon.eye bag ada,
tapi dh kurang.ok lah kan~

so bg yg nak mencuba.leh PM aku di FB ya.

harga 1 set Collogen plus Vit E with Toner just RM40
( INCLUDE POSTAGE )

jom try!


5 comments:

Cik Puan Rann said...

memang best pakai collagen nie rara ... thanks la pekenalkan kat akk. tapi aritu punya takde toner....nanti akk nak oder lagi...

mOoN said...

Ra...aku punya set yg bli ari tu ada byk lagi..xtau bila nak habis...hehehe..tapi seyes produk ni mmg best...

SeputihSalju said...

sy pun pkai krim collogen.. tp tak 1 set.. sy baru cuba pkai pencuci, krim siang n krim mlm..

Amanda Suria said...

betul tu rara..mesti ada sumthing wrong ngan kulit dia..sensitif maybe kan...x pasal2 rezki orang lain tersekat...

Anonymous said...

Pregnant boleh pakai x sis?ade yg ckp xboleh pakai..sy dh pakai nk masuk 4 bulan dh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...