Image and video hosting by TinyPic

21 February 2014

MAMA birthday threat at Floral Cafe


here we goooo! dr td aku nk update.asek melalaut je.
jap sibuk cek pasal Brim,kejap cek duet org masukkan kan.
jap jap org mintak num Acc,hahaha.bz nyaaa mak jemahhh! 
hehehe.tapi Alhamdulillah.rezeki Allah nk bg kan =)

ok meh cite pasal birthday  threat untuk MIL i smlm.
seperti yg dirancang,mlm tu nk g bawak MIL i makan luar.
so mmg x masak lah mlm semalam.dlm kul 8pm.kami gerak dr rumah.
sebelum ni i selalu tgk blogger lain je update pasal Floral Cafe ni.
nk pegi mmg tak berkesempatan.kalau x nk sambut Anni kami kat situ,
tapi hmm biasa lah.apa yg dirancang mmg takkan jadik!


ni je menu yg sempat aku snap.yg lain sume x sempat.
sebab apa? sampai sana je anak aku dh berlari sana sini.
Ya Allah,anak aku,ngan anak sedara aku Zara.mmg dorg ni
kalau berdua berjumpa,mmg akan jd hyper.kalo kat rumah tu
mmg bergegar lah rumah.ni pulak kalau x kedai makan.

ko bayang kan.Floral Cafe ni tempat di cantik sgt.
sweet,cozy,mmg utk mereka yg nk mkn dgn tenang,
romantik romantik,tapi bila dtg je kami,trus huru hara,
si zara nmpk lilin atas meja,dia nk tiup.
pas tu si anak dara aku pon sama.nk tiup,
aku x perasan dia rapatkan muka dia kat lilin tu.last last
terbakar bulu mata,nasib lah sikit je terbakar.hahaha.
adoiiii dh x leh jd RCW dh princess oi!

itu baru permulaan ye kwn kwn.baru permulaan--
lepas dorg dh bosan duk atas kerusi.dorg turun bawah lak.
si princess pergi nya lari sana sini.g kat meja org,
yg paling x bleh blah.belakang kami ada couple.
xtau lah sambut apa.tapi lapik meja dia blink blink lah.
princess pergi kat meja tu.nk tarik lapik meja org tu.
dia mcm geram nk hug lapik meja tu.
huaaaaa nk pengsan aku rasa.aku cepat cepat larik amik dia.
ko bayangkan lah mcm mana.

ingat kan nk relax relax lah.nk makan elok elok.borak borak.
tapi nan hado! berlari lari kejar anak.suap makan mcm berperang.
hahahaha.lepas tu bila makanan sampai pulak,
budak budak ni makan berteraburrrr.
huaaaa malunya.habis sepah semua tempat dgn makanan.
nais jatuh jatuh bawah meja.
apekahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh~

sakit jantung aku.hahaha.

makan.lapor!
masa snap pic ni.anak aku dh berlari ntah mana mana.

ko tgk lah,sepah ke x! hahaha



ok meh review sket tempat ni.tempat ni mmg best.
bg org yg mcm aku.aku mmg suka tempat gini.sweettt sangat.
kalau lah sambut Anni,mmg sesuai sgt!

dia punya pelayan.mmg sgt baik.servis bagus.
layanan tiptop.makanan pon sodap!

semalam kami order kek untuk mama,
surprise lagik.hehe.kek kami order dr Floral Cafe je masa
book meja semalam.rm25 je.kek coklat.sedap sgt!

tapi aku x dpt mkn sgt kek tu.sbb layan anak anak larik larik luar cafe
T_____T" mcm ni lah ada anak kecik!

lepas ni mmg aku nk dtg lagik.seyes! hehehe
tapi nk dtg berdua je ngan lakik aku.hahaha.

kalau korg nk book meja.cari num tepon dia kat FB FLORAL CAFE eh.
aku mls nk letak sini.hahaha.

total semua kami makan rm159 sahaja.murah kan.mmg puas hati lah.
hehehe.tapi aku nasihat kan.kalau dtg.jgn lah bawak anak anak yg hyper
mcm anak kami ni.bukan apa.kesian kat meja org lain.hahaha
org lain nk mkn sweet sweet.tetiba kena tgk drama anak korg.haha.

ni pic 1st 1st sampai~


berebut nk pegang monopod.apekahhhh~



4 bintang Nora bagiiiiii .hahahahaha~ ok lah bai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. Alaaaa...nak jugak dating berdua tpi xde org nak jaga anak la pulak...isk..usk..

    ReplyDelete
  2. Kan Umi Qi dh cakap besttt...ala anak2 mmg cm tuh rara...aku pun sama lah ngan Qi berlari2...tp jgn risau...kejap jek anak besar nanti kita rindu balik time diorg aktif hehehhe

    ReplyDelete
  3. Za dh 2x mkn sni..mmg sdp..xtau r darwish dh bsr ni nk dtg lg ke x..hahaha..

    ReplyDelete
  4. Hihihi kan rara. Len kali tinggal jap anak baru leh lomantik maaa

    ReplyDelete
  5. hahah dah lah bz berbisnes, bz pulak dgn anak.. superwoman betul lah kau Rara..

    ReplyDelete
  6. kelakar plak baca..
    zee boleh bayangkan rara camaner havoc tuh..hihihii

    ReplyDelete
  7. cantikkan sinii.. hehhee.. jap jap rara, FLORA CAFE bukan FLORAL CAFE. heee ~

    ReplyDelete
  8. hihi lucu lah rara ni...kiki sonok kan makan sini...mmg best lah

    ReplyDelete
  9. kerlassss..
    ko cntiklah rara.

    soon lah g flora. hahaha

    ReplyDelete
  10. hadoi. bulu mata terbakar ? excited sangat tu kak si princess. nasib baik sikit je. hihiii

    ReplyDelete
  11. memang nak sgt pegi bila tgok adam ngan ariana mkn situ..haha

    ReplyDelete
  12. cantiknya tempat ni
    happy birthday :)

    ReplyDelete
  13. kali ni entry rara sgt2 kelaka..dok tergelak2 sorg2 ni..alahaiii princess comey ni..

    ReplyDelete
  14. hahaha..dapat bayangkan la.rasanya la waktu umur depa mcm ni memag tak boleh dibawak mejlis.boleh huru hara jadinya.

    akak ni klau orang ajak makan kat luar memang tak pi..kalau kami nak makan kat luar cari restorant yang tak de orang..ambik meja tersorok2 sikit..
    senang nak jegil2 mata..hahah

    ReplyDelete
  15. Ramai orng review ckp best,ok da ada idea mana nk bwk en suami mkn time anniversary,hehehe.!nice ambient! :)

    ReplyDelete
  16. Bulu mata princess terbakar?
    Hihi..klakar pun ade..apelah princess ni..excited sgt kot..bdk2 jumpe geng mmg cmtu rara..nxt time dtg ngan hubby plak ye..bole romantik2..

    ReplyDelete
  17. Serius cantik tempat nie rara.. harga pn okey.. kalau dekat dah p terjah dah nie.. =D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com