25 February 2014

Nelydia Senrose dan Qi putus cinta

Aku ada geng yg minat jebat.
Semalam kami terbuat entry yg sama.
Pasal jebat.

Td kembar i wasap.
Dia kata Nely dh buang pic Qi dlm ig dia.
Aku pulak yg berdebar.dh putus ke dorg.
Aku g stalk jap.mmg xde.
Ada 1 je aku nmpk.

Haih! Takkan betul2 dorg bercinta.
Jebat ngan Mas.kalau betul aku pon suka.
Tu lah masalah menonton ni kan.
Kita nk dorg couple sampai ke alam reality.
Kesiannnn retis ni kan.
Hahahaha.

11 comments:

mOoN said...

wish cerita ni x betul la... x suka jebat...ahahaha..

cheqna said...

hahahahaha
mas dah memang jatuh cinta ngan abang jebat kot..=)

ZazaMyMoon said...

inilah namanya pengaruh tibi.. haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

xde jodoh...

Allene said...

aku suka Qi.... benci jebat.... booolayaannn.....

Mila Ahmad said...

La takkan putus tapi sharnaaz tu macam oke je, siap cakap dekat nelly jangan tinggal solat !

ArELeEz said...

owh.. klu betul 'jebat-mastura' jd di alam realiti, bestnye! sker je sbb nmpk sesuai. klu dgn qi nmpk cam cinta monyet. ha3..

mommy.aisy.hana said...

nak ganti bang nara ke safura rara?? hahah

fifi said...

Hahahaha....i pun teruja debar2 tak hilang lagi ni...dup dap dup dap..over betul!

::EIDA:: said...

rara, sep sep sep. ida pun geng jebatt! HAHAHAHA... yekeeee xde qi dah? syukur! HAHHAHHA yeayyy! go for Jebat&Mas ;))

bella luna said...

eheee. panjat gigil tgok statement awk. hehe td saje stalker insta nely, tp die reply coment ig, "tak, saya tak bercinta dengan abg sharnaz "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...