Image and video hosting by TinyPic

25 February 2014

Nelydia Senrose dan Qi putus cinta

Aku ada geng yg minat jebat.
Semalam kami terbuat entry yg sama.
Pasal jebat.

Td kembar i wasap.
Dia kata Nely dh buang pic Qi dlm ig dia.
Aku pulak yg berdebar.dh putus ke dorg.
Aku g stalk jap.mmg xde.
Ada 1 je aku nmpk.

Haih! Takkan betul2 dorg bercinta.
Jebat ngan Mas.kalau betul aku pon suka.
Tu lah masalah menonton ni kan.
Kita nk dorg couple sampai ke alam reality.
Kesiannnn retis ni kan.
Hahahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. wish cerita ni x betul la... x suka jebat...ahahaha..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha
    mas dah memang jatuh cinta ngan abang jebat kot..=)

    ReplyDelete
  3. inilah namanya pengaruh tibi.. haha

    ReplyDelete
  4. aku suka Qi.... benci jebat.... booolayaannn.....

    ReplyDelete
  5. La takkan putus tapi sharnaaz tu macam oke je, siap cakap dekat nelly jangan tinggal solat !

    ReplyDelete
  6. owh.. klu betul 'jebat-mastura' jd di alam realiti, bestnye! sker je sbb nmpk sesuai. klu dgn qi nmpk cam cinta monyet. ha3..

    ReplyDelete
  7. nak ganti bang nara ke safura rara?? hahah

    ReplyDelete
  8. Hahahaha....i pun teruja debar2 tak hilang lagi ni...dup dap dup dap..over betul!

    ReplyDelete
  9. rara, sep sep sep. ida pun geng jebatt! HAHAHAHA... yekeeee xde qi dah? syukur! HAHHAHHA yeayyy! go for Jebat&Mas ;))

    ReplyDelete
  10. eheee. panjat gigil tgok statement awk. hehe td saje stalker insta nely, tp die reply coment ig, "tak, saya tak bercinta dengan abg sharnaz "

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com