25 February 2014

Pay Day Pay Day!


neeenoooo neeeenooooo~
semua org harini msg aku.hp pon x stop stop berbunyi msg.
hahaha.berderu deru org nk buat payment.
payment baju.Apple Learning Quran,Seahorse,
Power Bank,Iron Steam,Monopod.hahahaha
banyak nya aku jual.patut lah aku hidup dlm keadaan huru
hara kebelakangan ni.hahaha.eh Angela Dolls lagik!
adoooiiii~

tapi xpe,tu semua rezeki Allah nk bg kan.kita terima dgn hati terbuka.
Amin.

eh harini semua gaji kan.sonok ah korg yg dpt brim tu.
brim dpt.gaji pon dpt.wahhhhh sonok.
tapi aku tau,yg dpt Brim tu semua golongan yg memerlukan kan.
org mcm aku mmg xpatut pon dpt.sbb niat pon dh x betul.
hehe.aku redhooo sbb aku xdpt.biarlah org lain yg dpt kan.
aku boleh lagi sara diri =)

tapi aku xsuka lah.ada lagik stgh stgh org tu yg masih xpuas hati,
kenapa dpt 450 je.kenapa x dpt 650.
kenapa itu kenapa ini.
deiii machaaa! luu dh dpt duet pon mau bising lg ka?
baca lah kenapa ko dpt 450.knp 650.ckp nk jd tin kosong je
pompang sana sini.isi tarak! heeee. kasar pulak bahasa aku ni.
tapi yelah.org kita ni.semua salah.semua x kena,
pelik lah aku.

oh lg 1,kawasan selangor semua air kena catu.
semalam semua sibuk sibuk tadah air.nasib lah period aku dh habis.
kalau x payah gak kan.period kena pakai air banyak.
stakat berak aku no hal.boleh tahan 3 hari.hahaha.
risau kalau princess je yak.smlm tadah dh air.
pagi td masak air masak siap siap.utk buat susu princess.
botol pon dh basuh siap siap.
princess,pakai botol jimat jimat ye! hehehe.

hmm ok lah korg.nk BW jap.nk tgk payment yg cust dh buat.
bai korg! have a nice day!

oh smlm aku minum air lalat.oke! tu je nk bagi tau.bai!

18 comments:

Balkidz Hunny said...

yerr pay day
kejap ade kejap dah takde kihkih

Nurzakiah Hanum said...

salam dan selamat pagi
singgah sini jap

ZazaMyMoon said...

blom lagi lah Rara.. BR1M ka BROM ka semua tak dak.. eh aku macam berminat je nak beli monopod tu.. nnt aku PM kau lah eh

Cik Puan Tqah said...

masyukla..hehee

lieyalatif said...

alhamdulillah...makin murah rezeki rara yeak...

dalila said...

air lalat??cmana bole minum rara?haha..cm klakar plak..adoii klu putrajaya xde air xtau la..danish dh la kuat berak..hoho

Mar Mansor said...

biasala tunggu gaji masuk baru leh bershopping..
br1m tu kalao tak dapat bukan rezeki kita la..

shaFazie said...

start harini air dekat sel kene catu,puas basuh baju smlm hihi

aikk minum air lalat??kenapa

shaFazie said...

start harini air dekat sel kene catu,puas basuh baju smlm hihi

aikk minum air lalat??kenapa

Myra Jay said...

Susah nak puaskan hati semua orang kan :)
Apapun masyukkk.. moga terus berjaya dalam bisnes ye :D

Nurul Aziz said...

br1m tu kan duit rakyat, tak kira la kau susah ke kau senang ke.. boleh je kot mintak? dah duit kita. dpt or tak belakang kira.. yang penting mintak. kahkahkah.. tapi lagi elok diberikan kpd yang betul2 berhak jela dapat.. :) arghhh baru berangan nak guna duit br1m nak guna utk renew roadtax kete. tapi harapan jela.. heh.

Nurul Aziz said...

br1m tu kan duit rakyat, tak kira la kau susah ke kau senang ke.. boleh je kot mintak? dah duit kita. dpt or tak belakang kira.. yang penting mintak. kahkahkah.. tapi lagi elok diberikan kpd yang betul2 berhak jela dapat.. :) arghhh baru berangan nak guna duit br1m nak guna utk renew roadtax kete. tapi harapan jela.. heh.

Puan Awin said...

hahahha, tak boleh bla, minum air lalat ye? nasib x minum air semut kan..kan..kan...

Love Razila said...

Ya ampon...camnelah boleh minum air Lalat =(

Wah!! maju bertingkek2. i like (^_~)
sape dapat BR1m?? aku x dapat gak. LALALLA.

JunAina said...

BR1M ada yg dpt Rm450 dan ada dapat Rm650 tak tau pulak akak sebab almaklumlah terlebih singgit pendapatan dari kelayakan...ahahhaa...

SyimaSyaz said...

i pun pening org dok citer pasal brim brim brim


yang penting... i tido 24jam.boleh jadi gile hoi..hhahahha

Nurfaezah Abdullah said...

air lalat? o.O

Queen Teratai said...

nak bisnes lebih berjaya.. FOKUS pd satu item jer atau yg similiar.. hehehe just tip for to success ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...