Image and video hosting by TinyPic

26 February 2014

PEPERO no.1 di Korea



1st time aku makan Pepero ni tahun lepas.
masa aku singgah Labuan,beli kat airport sana.
rasa dia biasa je,mcm roki tu.tapi yg ni lain sket sbb coklat dia sedap,
pas tu ada salut Almond.mmg best ah!

princess kan.boleh habis kan 1 kotak besar tu.
lepas 1, 1 lagik dia mintak kita bukak.mmg fav dia lah.
aku suka jugak.tapi disebabkan diet.so xleh mkn banyak.

last week adik ipar aku pergi Langkawi.
mcm mcm coklat dia bawak balik.
ni yg aku lemah ni.aku dh lah suka coklat.
suka semua coklat.bila tgk coklat mst rasa mcm gila.
tapi kena ingat.diet diet! haih! xsonok ah diet ni.hahaha

adik ipar aku berli berkotak kotak pepero.
ada pepero merah,ada yg hijau.merah tu xsedap sgt.
sbb dia coklat hitam.coklat yg pahit sket tu.hehe.
tapi princess bantai je.dia suka je semua.

aku mintak pon x nk bg.hahaha.



ni yg semalam aku bawak g opis.
nk mkn sket sket.sehari 1 batang.boleh x?
hahaha.nutella go tu pon beli kat Langkawi.
jgn tanya harga kat aku k.
hahaha.aku xtau.

aku pon dh lama gila x pergi langkawi
bila lah nk pergi.padahal sedara mara mak aku ramai je kat sana.
tgk lah nanti.kumpul kumpul duet.nt pegi lah.
bosan ah duk umah je.heeee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments:

  1. suker pepero ooo sangat terbaek dan sedap

    ReplyDelete
  2. tringin nak makan nutella go tu tapi tak jumpa lagi. dorang kata ada kat kedai candy2 tu ape tah namanya.

    Kena pg langkawi la pasni.

    pepero mmg sedappppp. EKa suka yg pepero almond ni je hehehe

    ReplyDelete
  3. mila g langkawi haritu, coklat tak abes lagi ada duk diam dalam peti ais tu haaaa..

    ReplyDelete
  4. shark blum pernah merasa lagi..
    makin trending pulak papero nie.
    kena jugak merasa nnti.

    ReplyDelete
  5. Owh..ok, lom pernah makan coklt ni,nanti nak try cari. nak try cari...look so sedap tu. HEHEHHE

    ReplyDelete
  6. alaa..tak pernah try lg pepero ni :(

    ReplyDelete
  7. fuh menda alah ni jgn cakap la...memang kegemaran Beta!!!.,ahakssss

    ReplyDelete
  8. pepero memang sedap...adik yang ajar makan...terus satu rumah suka...nyum nyum...

    ReplyDelete
  9. musim pepero ke skang ni? hehehe... ramai je yg makan.. x penah rasa lagi ni...

    ReplyDelete
  10. saya pun 1st time makan tahun lepas musim bebudak ofc pergi langkawi... ade kengkawan kirim... bagi la merasa... sedapnya.... memang sedap...

    ReplyDelete
  11. bulan 6 ni akak pi..
    nak borong nutella banyak2..
    hahah..pi dengan sedara mara senang sikit sebab boleh tolong angkat barang..:p

    ReplyDelete
  12. pegi rara jgn xpegi..
    aisehh..
    peberet jgk tu..

    ReplyDelete
  13. kannn..tetibe dah lama x pegi langkawi..hihihii..

    ReplyDelete
  14. ida pun lame tak g langkawiii wiiwiiiiww

    ReplyDelete
  15. x pernah g makan papero ni... wpon org da kecoh he3

    ReplyDelete
  16. x prnh rasa pepero. Nutella go ni lain ke dr yg biasa jual kat sini ni?

    ReplyDelete
  17. Kat KL nak beli coklat gi je ke Hanifa macam2 coklat ada.

    ReplyDelete
  18. Ada kwn ckp xhalal betolke idak xpasti la...tp da pernah mkn 1x...

    ReplyDelete
  19. Peppero almond crush the best! Oh btw cik puan eka i ada jual nutella n go tu kalo bminat bole tgk kt fb page : blogshop min or www. blogshopmin.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. i like pepero..
    haritu p langkawi sempatlah rembat 4 kotak smpai lah ini tak habis2 lagi..
    dekat jusco ada tapi mahal

    ReplyDelete
  21. Nutella&go sis beli kt kdai mna ye sy pg xjmpa pun....

    ReplyDelete
  22. Kt mna sis beli nutella n go tu ye sy pg xjmpa pun 😔

    ReplyDelete
  23. I ade jual nutella & go..pliss visit my iG nutella_putrajaya

    ReplyDelete
  24. I ade jual nutella & go..pliss visit my iG nutella_putrajaya

    ReplyDelete
  25. Sy ada jual nutella n go... Whatsapp sy 012-5599693

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com