Image and video hosting by TinyPic

24 February 2014

Perangai Manusia

Hmmm ada 2 jenis manusia kenal
dlm perniagaan aku.

Sorg - bayar lambat.tp once dh byr
Asek tny je bila nk pos bila nk pos.

Sorg - byr cepat.tp xkisah pon bila nk pos brg.

Aku paling lemah dgn sorg yg 1st.
Aku ni manusia.biasa je--
Bukan robot.tp dia buat aku mcm robot.
Ingat aku ni apa.semua nk cepat.
Xtau ke istilah pre order.
Aku niat nk tlg dia.
Tapi kalau kita tlg.
Then kita kena balik.
Apa citaaaaa!
Haih lain kali mls dh aku nk layan.
Ni jelah last aku berurusan.
Lepas ni seyes malas dh.
Aku pon buat kerja dh jd x ikhlas dh.
Haih.

Sorg yg 2nd paling best.cool je.
Hope semua cust lah mcm tu.hehe.

Ok lah.bai.nk tido.sok gaji.
Weeehuuui--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. ragam manusia mmg begitu..jom ke blog syira... segmen tamat 1 jam lagi..3 yg terakhir join confirm akan direview :)

    ReplyDelete
  2. Rara..nk harum.mlm ye..kehkeh..nti pm.akk kt inbox utk ingat

    ReplyDelete
  3. Bila berniaga kita akan jumpa orang2 macam tu.. perkara biasa. dugaan dalam bisnes

    ReplyDelete
  4. itu lah kan asam garam bisnes ni..sabo je lah :)

    ReplyDelete
  5. harap tu bukan qila lah T_T
    sabar yee kak... <333

    ReplyDelete
  6. Satu lagi..manusia yg malas kira harga barang yg dia beli..hehehe

    ReplyDelete
  7. sabo je lah babe.. cobaan org meniaga gitu lah hehe..

    ReplyDelete
  8. kite pon suka jadi orang 2nd tu.. sebab kite pon mcm tu..

    biasa la orang niaga.. masa tak menentu.. jgn la push sgt kan.

    ReplyDelete
  9. best kalau dapat yang second tu kan kak?

    ReplyDelete
  10. sabar la ye..dugaan untuk orang2 y berniaga tu..
    orang y 1st tu bukan apa, risau kena tipu, risau barang tak sampai, tak pun terlebih excited..

    ReplyDelete
  11. sabar rara..
    kadang dorang ingat bila dia bayar haritu ,nak haritu gak dapatkan..sbrjelah

    ReplyDelete
  12. Normal dear dalam dunia bisnes..
    MJ pun berbisnes so memang paham sangat :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com