26 February 2014

Princess : Main Giant Ballon kat Putrajaya

minggu lepas bawak princess g Putrajaya.
dah lama dh nk bawak.tapi asek x jd je.sbb ada hal lain.
last week bawak jugak dia pegi.
mula mula mcm hujan rintik.tapi kejap je hujan,
pas tu dh stop.so trus kan lah perjalanan.hehe.

sampai sampai mmg ramai org.penuh.
sonok gila tgk.parking pon nasib nasib je dpt.jumpa je trus masuk.haha.
princess mula mula mcm takut.tapi lama lama ok dah,
myb sbb terkejut tgk org ramai sgt kot.dah lah baru
bangun tido masa tu.hehehe.






tengok lah tu dia main Giant balloon.
mula nk bg dia main car.
kereta yg control pakai remote tu
rm10 utk 20minit.tapi dia xnk pulak.
pusing pusing dlm 10minit gitu je,
pas tu nangis nangis xnk naik.hahaha.
yappeda anak ibuu! hahaha.

pas tu pusing pusing lg.
jumpa lak giant balloon ni.
aku dh lah mmg suka ballon.
so bawak anak skali main.
murah je menda alah ni.
dia bg kita batang tu,pastu sabun dia.
rm2.50 je kot.kalau nk refill sabun rm1.50 je
murah kan.

aku mula mula ingat princess x reti main.
laki aku pon pegang lah tangan dia,
baru 2 3 kali ajr,dah pandai dh.hahah
dia pon gelak gelak masa main balloon tu.
sonok benorr tgk balloon keluar besar besar.
ibuu pon teruja.hahaha.

dari berdiri,sampai duduk duduk lah main.sbb lenguh sgt.
hahaha.siap refill lah buih sabun tu.mmg enjoy gila.
balik rumah,semua terbongkang.

kalau korg nk g,g lah hari jumaat sabtu ahad.
mcm pesta kat sana.sonok!

sila bawak air siap siap,xyah beli.mahal.hahaha.

ok lah.ni update laju laju ni.
sibuk layan cust.hahaha 

10 comments:

syawalsimpsons said...

sue pon dah lama tak datang sini..padahal umah sekangkang kera je..ramai org luar datang kan...sekali datang aritu setelah sekian lama..masayallah ramainya umat nabi muhammad...

Farah Waheda Wahid said...

wah happynya princess dapat main giant balloon...

Ayu azmir said...

wahh.. macam seronok pulak tengok die buat giant ballon...

diana said...

KAT SINI PUN ADA ORANG MENIAGA GINI..AKAK ADA LA BAGI KAT MIKHAIL TAPI DIA TAK MAIN PUN.DIA SIBUK NAK MASUK DALAM BEKAS BUIH TU.DIA MEMANG PANTANG NAMPAK BEKAS BERTAKUNG AIR NIH..

msredcheesecake said...

ingat princess tak pandai main belon ke? pandai la....hheee...
benda yg dia suka, laju je pandainya

sal ya said...

dah besar dah si kecik ni kan.

eriqueetiqaz said...

2mg lepas g ptg diorg xdtg pn lg nk main giant ballon tuh..yg ad kereta control tp c anak xpndi lg...budak2 mmg ske la main ballon...

Love Razila said...

Haah...kat situ memang happening kalau malam. Memacam ada. HEHHE pernah bawa anak2 pi sana kalau x silap petang sabtu or petang ahad...best wow.

Allene said...

princess ikut muka apak dia yek...

dalila said...

amboii..sonoknye princess main giant ballon..slalu gak tgk org main..mcm best je..danish xpenah main lagi..takut die xreti rugi plak..kang papa ngn mama yg main..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...