Image and video hosting by TinyPic

28 February 2014

Punca pengacara Awal Ashaari tinggalkan Melodi

Punca pengacara Awal Ashaari tinggalkan Melodi - Pelakon dan pengacara Awal Ashaari dikatakan bakal meninggalkan Melodi selepas pihak produksi mendapat pengganti baru di mana hos tersebut merupakan seorang pelakon wanita yang dikenali.

Penukaran hos ini dibuat kerana kononnya berpunca daripada kegagalan Awal mengacara program tersebut dengan baik dan mempunyai masalah disiplin kerja.

Bagaimanapun Awal menerusi mstar menafikan gosip yang tersebar dan menyifatkan berita tersebut sekadar khabar angin kosong yang hanya dibuat oleh individu yang tidak bertanggungjawab serta tidak berpuas hati dengan dirinya.

"Jika betullah khidmat saya tidak lagi diperlukan dalam Melodi sudah tentu pihak produksi memberitahu saya awal-awal."

"Saya juga mendapat tahu kononnya ada beberapa pelakon yang sudah menjalani uji bakat sebagai pengacara Melodi tetapi apabila ditanya kepada pihak produksi mereka menafikan tentang hal itu."

Sebagai bukti dia masih pengacara sah program Melodi, Awal memberitahu telah menyambung kontrak selama setahun lagi dengan TV3.

"Alhamdulillah, rezeki di Melodi masih di pihak saya. Malah saya telah disambungkan kontrak selama setahun lagi. Saya tahu, menjadi pengacara Melodi bukannya mudah kerana tanggungjawab dan risikonya sangat tinggi."

"Apalagi apabila membabitkan berita-berita sensasi, ada rakan-rakan artis yang tidak mahu berkawan dengan saya lagi gara-gara kisahnya keluar dalam Melodi. Sedangkan saya sekadar menjalankan tugas sebagai sahaja."


------------------------------------------------------------------------------------------

dah lama gila x tgk melodi.hahaha.kesian kan aku.
tapi aku suka jugak lah Awal ni jd pengacara.
kalau Melodi nk kekal kan rating.sila amik pengacara yg best ye.
xyah pompuan yg gedik gedik ntah pape tu.
sekian.hahaha

sumber - Poruman
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Saya pun dah lama tak tengok melodi -.='

    ReplyDelete
  2. ida selalu tgok melodi.. pempuan tu macam maya karin jeeee.. sbb last week, maya datang studio melodii.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Awal sgt best....sungguh bersahaja jer dia handle program..

    ReplyDelete
  4. haha....jarang sgt dah tgk melodi...

    ReplyDelete
  5. mmg best awal jadi pengacara melodi. santai, cool dan relax je dia mengacara kan

    ReplyDelete
  6. duduk umah hujung minggu pon tak tgk jugak..sebab time ni time anak2 tido...kena la tidoqkan dorang, pastu sekali mak dier pon tidoq sekali..kakakakakkakak

    ReplyDelete
  7. Ada la rezekinya kat lain tu. Doa yg baik baik aja

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com