18 February 2014

Rebecca NurAlIslam : Bertudung dan Jual Baju Seksi


ni aku cilok pic dr IG dia.
hehehe.Alhamdulillah dia dh bertudung kan.
bagus lah.hope berterusan.cantik nampak dia pakai tudung kan.
muka putih gebu je dia ni!

tapi kdg kdg pesen tudung nya mcm pelik.
tgk pic bawah ni.


pesen apa ni Becca oiiii! hahaha

tapi yg aku rasa x sedapnya.
dia jual kat peminat peminat dia baju seksi seksi dia dulu.
erk! elok ke tu? pas tu org lain lak pakai baju seksi dia.

aku rasa,kalau dia nk jual baju seksi dia.
baik dia jual dekat org bukan silam je kan.
nt xpasal lak dia dpt dosa.

hmm tapi kena tanya ustad ustad lah kan kalau bab bab agama ni.
aku pon bukan tau sgt.hehehe.

tapi steps untuk berubah tu dh ada
Alhamdulillah! hehehe




banyak gila baju dia!

12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

kalau jual kat non muslim oklah kot?

Intan Zulhilmi said...

Typo la dear...org bkn islam...bkn silam heheh.
Akak pun tgk gak dia ni...tp pd pendapat akak la, xpayah jual. Buat pakai kat umah je utk suami, itu lbh baik. Setuju x...heheh...

Intan Zulhilmi said...
This comment has been removed by the author.
aznor ibrahim said...

tayah la jual baju2 seksi tu..wat pakai tido je..xpon wat alas kaki..hahaha

diana said...

kalau akak tak jual la..pakai kat umah buat tidur malam ke..kan??hahahha...laki tanya nak kemana pakai seksi2 ni??pakai untuk awak la...jawab gitu..heheheh

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

ibuhebat said...

takpe Rara.. kita bersangka baik. org yg beli tu boleh pakai kat ruamh.. berhias utk suami. takpun pakai dgn cardigan, etc ;)

Fifi Nadhrah said...

boleh jual.. tapi letak syarat.. pakai depan mahram je.. boleh? hahaha..

Nurul Aziz said...

pernah jumpa dia main archery dengan family & bibik dia kot semua la, masa tu belum bersalin lagi, cantikkk.. putih je.. seksi.. tapi hasben dia tak hensem. kakakakaaka. ops. tapi ni dah berubah, alhamdulilah.. kita ni yang dok mengata dia pun kena berubah jugak.. huhuhu..

Akeyla Azmi said...

aiyooo hahahahah pesen apa pun tak tahu lah tu kak rara hahahaha lawok pun ada gak. Hm, betul. Takyah ler jual yg seksi dekat org hmm

ArELeEz said...

if pakai depan hubby dia kat umah pun ok ape bj2 seksi nih.

::EIDA:: said...

erkkk macam opppssss je style tudung si dia ni. kikikiki~ eh! tak baik gelakkan orang! HAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...