Image and video hosting by TinyPic

12 February 2014

Review Miracle Slimming Coffee


masuk harini dah 5 hari aku consume Miracle.
hmm mmg miracle.sbb mmg dia akan buat kita rasa kenyang.
sama mcm aku minum Roselle dulu.
dia buat kita rasa kenyang,dan x selalu asek
craving x tentu hala! hahaha.

rasa : sedap.rasa mcm nescafe.tp yg light light tu je.

hari pertama aku minum,
aku masih makan nasi.tapi aku makan sikit je,
mlm mmg x makan,hari sabtu pun makan nasi jugak sikit,
aku bukan lah terus skip nasi.
tapi kalau boleh mmg xnk mkn nasi.

semalam aku keluar,sbb kan aku x breakfast.
so aku mkn nasi goreng kampung.
sikit je nasi nya.hehehe.
then malam aku just mkn salad and apple.

kakak opismate aku ada bg Diet book from Kevin Zahri tu.
so aku ada jugak rujuk rujuk situ utk program diet aku ni.

dan skrg ni aku amalkan makan roti perang.
roti perang lg better than roti putih.
korg tau kan?

aku selalu susah nk membuang taw,
tapi masa minum coffee ni,xde lah susah sgt.
rasa smooth je mcm biasa.
aku mmg stop amik shaklee,
takut badan confuse pulak kan.
risau gak aku.

dan harini aku kena pakai baju korporat taw.
selalu baju aku tu mcm ketat,
tapi harini mcm ada longgar sket!
hehehe.

aku tak cite pon benda ni kat Fb,
kang ada lg org nganjing aku.hahaha.
dan ada yg bangga x sudah sudah.
biarlah.aku mls nk cite kat fb,
aku borak ngan korg kat sini lg bagus.
kan kan~

sape yg nk try tu boleh lah
beli miracle ngan aku.rm65 sahaja!

hmm minum miracle ni.korg kena diet jugak.
jgn lah hentam jugak mkn mcm mcm,
jaga karbo segala.
aku pon xpandai jugak pasal bab bab ni.
tapi sama sama lah kita belajar sama sama,
pape nt aku share lg ngan korg k! bye!


oh ya! meh lah LIKE page aku


kat sana aku ada jual baju murah murah taw! hehe
harga x pernah lebih dr rm40!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. wah menarik ni babe, tak sabar nak tunggu hasilnya... he he he...

    ReplyDelete
  2. bgus mu raaa.. seme bende murah... nanti koi nk try jgok...

    ReplyDelete
  3. Erkkk...5 hari dah rasa kesan dia? Kalau nnti dah berenti consume...ada efek apa2 tak?
    Klau sedap mcm nescafe...mau juga nak mentrynya...:)
    Minum esp pun kadang2 terskip gak...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. cam best je nie, ada rasa cam nak cuba gak la

    ReplyDelete
  5. Amboi.. betul2 diet ni Rara. keep it up...I x minum coffee =(

    so kalau nak diet control sendirilah. HEHEHE just take triple steam cell je...

    ReplyDelete
  6. salam akak... msc akak ni original x? maaf ye..nak tnya je.. sbb takut x ori hhe.. kalau nak oder cmna?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com