19 February 2014

Rindu pulak kat Princess



lately aku bz sgt,
kesian princess,rindu sgt aku kat dia.
smlm lepas amik monopod.aku sampai rumah.
dia dh tido.aku ingat dia nk bangun main main ngan aku,
tapi x pon.dia tido je.lenaaaa~~
hehehe.

harini pon rasa rindu sgt kat dia.
aku tgk pic dia kat hp,
automatik aku cium hp.
eh dah kenapa aku ni.xpernah aku mcm ni.
hehehe.rindu sgt rasanya ngan monster kenit ni.

balik harini nk jalan jalan ngan dia.nk bawak dia pusing pusing padang.
mlm ni aku xnk layan hp.bia je cust msg.sok pg pg aku baru jawap.
huaaaa kdg kdg bila kita bz.kita abaikan anak kan.
padahal anak lg perlukan kita.

aku rasa mcm aku teruk sgt.lately ni mcm lagik teruk!
hmmm mana pergi azam aku nk kurangkan sosial bila kat rumah.
hilang mcm tu je.

maaf kan ibuu syg.maafkan ibuu!
ibuu rindu awak
T___T tears--

lepas ni ibuu x buat mcm tu dh ye.
ibuu akan layan awak je.

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alo lo lo, comelnya princess, i pun tengah rindu kat ash ni babe... he he he...

Mar Mansor said...

biarlah beri perhatian lebih kat anak..kesian dia..
Aisyah kadang2..amik enset dari tangan saya dan letak atas meja, lepas tu dia ckp.."ibu, jom..jom"
ajak main

ZazaMyMoon said...

Ibuu bz cari uang donggg.. Hehehe

Aeen said...

kite bukan abaikan dia rara...cuma kite kurang bagi perhatian kat dia sbb kite bz...kadang2 dalam sehari x sampai suku hari kite ngn anak..yela..balik kadang2 dah malam..dia tido...bangun pagi kite nak pegi keje dah...dpt jumpe dy pn kejap je..huuhu..ain pn penah mengalami keadaan mcm ni.

dalila said...

Huwaa..sedihh..
Tp nak wat cmane kan..
Kite pun nak carik rezeki..
Rara wat bisnes pun utk princess jgk kann..

Syida Rasyidah said...

makin comel pulak tgk princess ni, selalu terjah sini nk tau cite pasal princess, takpelaa rarakan tak sengaja.. InsyaAllah princess faham :)

Love Razila said...

Hemm tu, sama je kite ni. Tapi I more to report n planning. Tapi business partner cakap..urusan opis in opis balik rumah kite kene tinggalkan urusan opis nak back tu nature as mother, wife n friend pada our lovely family...duit, kerja semua boleh dicari kalau hilang but family ni bila dah hilang payah nak dapat ganti =)

So i prefer...layan family dulu bila semua dah lelap baru i buka laptop and siapkan kerja2 yang tertunggak.
Thanks to my partner...always mengingatkan saya...walau tinggi mana pon pangkat, di rumah kite tetap ibu,wife, friend and ratu hati pada mereka =)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Comeinya princess pakai kasut mcm tue.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...