Image and video hosting by TinyPic

21 February 2014

Selfie dengan Monopod

hehehe.hidup skrg makin menjadi jadi bila ada monopod.
aku skrg asek selfie je.dlm bilik pon jadik,
selfie ngan anak dara aku.send pic kat papa dia.hehe.
sonok weh ada monopod ni.xyah susah susah nk pgg hp.
tapi masalahnya kena guna selftimer lah.hehe.
kena pose lama sikit.

tapi aku rasa.org org keliling aku masih pelik lg tgk monopod ni taw.
sbb kalau aku keluarkan,sambil snap pic.mst semua org pandang je.
eeellleeehhhhhhhhhhhhh nk tanya beli kat mana lettew kan.hahaha.

mcm semalam ada sorg cust aku ckp,
dia tgk selfie ngan kawan kawan.pas tu makcik makcik
tepi dia tu ushaaa je.pas tu mcm nk tanya,
mcm nk tanya,last last tanya jugak,
"eh adik beli kat mana benda ni eh"
hahaha ala makcik.ko teringin jugak kan.
hehehe.

tapi stock terhad sgt skrg ni.
aku pon xde stock.minggu depan baru amik lagik.
benda ni mmg boleh jual lah! kompom!

sape nk boleh PM aku k.
hahahaha.update entry pon sempat lagik meniaga tu.
haha.koya lah mung!

hah ok lah.nk siap siap ni.nak balik dah.bai~




seronoknyaaaaa!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. assalamualaikum rara, kemain semua selfie pakai monopod. hiewhiew. sheila paling teringat yang depa bergambar ala-ala monopod guna penyodok tu. kihkih. sengal.. mahal dak monopod? rm50 ke atas kan?

    ReplyDelete
  2. saper suka selfie sesuai la ada monopod ni...batang pemegang tu pjg tk??

    ReplyDelete
  3. trending tul monopod ni...rm je takde nak beli...hhee

    ReplyDelete
  4. ida pon suka tapi hp ida gabakk tak muat. so ida berselfie kadang2 dgn camera sajeeww. hihihihi..

    ReplyDelete
  5. dalam kerete pon gune monopod jugak. hehee

    ReplyDelete
  6. Akk pun xsaba btul nk guna monopod..

    ReplyDelete
  7. mcm best jgk monopod ni..sesuai la kalo g travel sng nk bwk..

    ReplyDelete
  8. Senang nk selfie ade monopod ni..hihi

    ReplyDelete
  9. Sy pon bru je beli monopod ni siap shutter skali rm70..seng nk selfie g mne2..hehe..seronokk..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com