Image and video hosting by TinyPic

18 February 2014

Seminggu Diet Turun 2kg

seminggu lepas.aku serius dlm diet aku.
kali ni mmg serius betul betul.
semalam saje gedik timbang.
berat dh jd 68kg! wahhhh turun 2kg!
Alhamdulillah.

aku target,
minggu ni turun 2kg lagik.
kalau minggu ni turun 2kg,
dh jd 64kg! huaaaaa semakin teruja!
misi Hapuskan 10kg menjadik!
dengan bantuan Miracle Slimming Coffee!

ada yg bangga,dorg leh turun kan berat badan tanpa bantuan
apa apa suppliment.ye mmg bagus tu,tahniah lah!
tapi untuk aku.xleh kot.sbb nya aku suka craving x tentu hala.
kalau minum MSC ni,aku jd x craving mcm mcm sgt.
aku rasa perut aku selesaaaa jeee~

dan mlm pulak aku just mkn Salad,Tuna,Hotdog je,
gaulkan semua skali.mmg kenyang,rasa mcm mkn nasi.

so far aku selesa dgn diet aku.
cuma aku mmg kena banyak minum air,
sehari aku kena minum air 3 liter,
tapi tu lah.bila minum banyak sgt,
aku xlarat lak nk ke toilet.
tapi nk buat cane.mmg kena lah.
anggap je lah tu 1 excersice.
kalau x,mmg x bangun dr kerusi ni.
melekat je.sampai punggung pon naik kembang.
hahaha.

ok stop pasal diet--

eh bulan 3 ni ramai yg cuti.kenapa eh.
ooo sbb cuti sekolah kan.aku pon ingat nk bercuti.tapi x tau lah
nk kemana.ingat nk ke melaka.tp now tgh panas.
maybe ke Penang ok kot.hmmm saje nk bawak anak dara tu berjalan.
asek duk rumah je kan.

hmm harini anak dara tu cranky sket.xtau kenapa.
mood xbaik pg ni.aku hantar g school.
dia leh jebik jebik melalak.adoiii tu mmg lemah.
sampai aku pon jd nk nangis.
bertabah lah anak.
balik kang ibuu amik cepat ye =(

hmm okay lah.
aku nk siapkan entry GA aku ni.
korg jgn lupa JOIN taw! ok bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. teringin nak diet gak tpi suami macam suka jee tgk sy makan byk2...hahahah..

    ReplyDelete
  2. yeayy nak pegi penang jugak bln 3! :)

    ReplyDelete
  3. tahniah.. berjaya turunkan berat.. suka baca entry Rara berkenaan diet ni.. pemangkin semangat jugak :)

    ReplyDelete
  4. alaaa... nak jugaq kurus! mane mau cari itu produk? hehehe

    ReplyDelete
  5. Terbaiklah rara...sampai sekarang Umi Qi gerun ngan penimbang wakakkaka

    ReplyDelete
  6. keep on going babe!!! I support you... *_^

    ReplyDelete
  7. caiyok..caiyok rara..
    xsabar nak join GA rara ni..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak..
    bnyak jugak tu hilang.
    bukan suma org leh buat tu.
    chaiyok~

    ReplyDelete
  9. tahniah turun 2KG..alhamdulillah..moga misi tercapai yee

    ReplyDelete
  10. Hebat tu rara. Kalau kakak usah kata seminggu 2 kg. Sebulan dpt 1kg pun kakak dah happy...

    ReplyDelete
  11. ida bari balik dari Penang, penang panas jugakk. hahahha.. tapi xpe.. penang heaven!!!!!

    ReplyDelete
  12. tabik lah dengan akak. turun 2 kilo tu bukannya senang. boleh tahan jugak Mineral Slimming Coffee tu ye kak.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com