15 February 2014

Servis LIPAT KAIN di IPOH


sape yg malas?
xde masa?
kain menimbun?
boleh try ni.hahaha.

punya lah dasan.
servis lipat kain pon hado!
hahahaha!


HANYA DI IPOH!

13 comments:

mOoN said...

Haaaaaa...if dekat kan best..ada 2 raga kain ni x lipat lagi...hahahaha...hadoiii laa..

dalila said...

Hahaha..bole jgk..tp kene tggu penuh selori br berbaloi..kekeke

Phoebe said...

Oh my, I need this in my life. Lol. Paling x gemar lipat kain.

Linda said...

Haha...ada jugak!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia.. hebakkkk ipoh ni.

ct kektus said...

servies ni pon ada ? hehehe :D

Akeyla Azmi said...

ahaha amboiii malahnyeee hahahah

Sya Mimie said...

erk..gitu.. semalas2 kita, lipat kain paling senang.. best je tgk kalau dah lipat tu..hehe

shaFazie said...

macam2 dah sekarang ini kan rara..
sampaikan service lipat kain lah ini hihi

mrs kayrul said...

mak aii..lipat baju pun dah ada org nak tolong buat...hebat sekarang

Amanda Suria said...

alangkah indahnya kalau dekat...kan...hari2 boleh suh lipatkan kain...akak jenis x suka lipat kain...

::EIDA:: said...

kl xde? ida mmg cukup malas lipat kain! hahahhahaha

aNa LiEyA said...

Salam semua.
Saya partner servis lipat kain ni
Sekilo rm2.
Pickup free.
Deliver will cas
Area lembah klang dah der partner semua.
Boleh je sms nama dan alamat ke 0109828056.

Bukan malas sis cume xsempat je.
Hehehhe.
Kalau mcm dobi mmg ade melipat tp kite kene hntr dan ambil sndiri.
Dengan servis kami ambil n pulang depan rumah. Timbang pn depan umah sis.
Hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...