Image and video hosting by TinyPic

10 February 2014

Stay Humble


kadang kadang aku terasa dgn apa yg org ckp kat aku.
kalau biasa biasa je,aku boleh terima,
mmg aku boleh,sbb aku jenis yg
bukan nk amik hati sgt.
yeke?

tapi kalau dh tahap menganjing dgn setiap apa yg aku ckp.
aku rasa mcm keji pulak dia tu.hmm kenapa eh.
kdg kdg manusia ni gitu.
ckp x pernah fikir perasaan org.

kalau aku,kalau aku lah--
selalunya aku ckp,aku fikir dulu.tapi kdg kdg terlepas jugak.
dan dlm blog ni mmg selalu lah aku lepaskan.
tapi-- ntah lah.kdg kdg tu xbleh blah.

rasa nk klik je unfriend,
tapi kang sentap pulak.
see-- aku jugak yg kena pk perasaan org,
walau pon aku happy go lucky,tp aku punya perasaan juga!
hmm xpelah-- bertabahlah safura,
biarlah dorg nk nganjing.
ko senyum jelah~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. memang betul dalam apa jua keadaan kita kena stay humble all the time, tak yah nak dongak langit sangatlah...sebab ada yang lebih hebat dari kita...

    ReplyDelete
  2. klik je unfriend..sue penah dapat kawan gitoo..kena sedas unfriend..terus senyap tak dengar kabar berita

    ReplyDelete
  3. Betoi2..kadang2 rasa down kn.padahal kite dh buat yang t'baik.Nak buat camne kalau benda 2 xmenjadi seperti yang dirancang.. :))

    ReplyDelete
  4. akak ni jenis.. kau cakap la apapun.aku tetap hidup kalau kau buat aku terasa pun mustahil kau boleh buat sampai aku mati. Terasa tu normal.. kita manusia ada hati. Tapi jangan biar perasaan kita di kuasi mereka2 yang berniat nak buat kita down

    ReplyDelete
  5. ra, kadang2 memang ada org suka kita ada masalah ra. tu yg makin nganjing. makin galak la dia tgk kita stress. Bersabar bnyk2.

    ReplyDelete
  6. knp ni rara? sabar yer...manusia ni mcm2 perangai :)

    ReplyDelete
  7. x semua suka dengan apa yang kita ada dan kita buat dik...adat semua tu...mana ada manusia senang tgok manusia lain senang...sbb tu la melayu susah nak maju...

    ReplyDelete
  8. senyum..
    takperlu kata apa apa :)
    hihi

    ReplyDelete
  9. senyum..
    takperlu kata apa apa :)
    hihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com