13 March 2014

Bersin Bersin

Kalau lah aku boleh cabut hidung jap.
Hahahaha.dr td asek bersinnnn je.
Tensi tao!

Aku nk demam ni.selsema.sakit tekak.
Now tgh banyakkan minum air.
Hee.tp tu lah.nk kencing je pulak.

Eh korg geram x kalau nk bersin.
Pas tu x jd.geram kan.
Rasa merenyammm je hidung ni.
Haih!

14 comments:

Shizan Syafik said...

eh, sama la rara, tengah gatal2 hidung gak ni.. baru nak kena selsema.. aduiii

Norhasniza Khalid said...

hihih.. sabar sabar..

Chekgu Azrine said...

Gws sis

diana said...

Rara buat yang urut2 hidungnsampai telinga yang akak ajar kat blog tu.boleh kurang sikit rasa tersumbat tu.

CikNaa said...

hahaha..ciknaa pn penah gak rasa nak cabut jap hidung..kasi lega kejap..kikiki

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara... semoga cepat sembuh ya. comelnya header awak. hehee selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

wantie said...

ha..memang geram la.. nganga nganga mulut ni..last tak menjadik bersinnya.. :D

Wawa said...

weh ari tu aku bersin dr pg smpai petang...
petang tu lepak umah mak, curik siket ubat bapak aku...ubat spray memang utk selsema...terus ilang hingus ngn bersin aku...
tak ingat ape name ubat tu...tp beli kat farmasi...:D

Wawa said...

weh ari tu aku bersin dr pg smpai petang...
petang tu lepak umah mak, curik siket ubat bapak aku...ubat spray memang utk selsema...terus ilang hingus ngn bersin aku...
tak ingat ape name ubat tu...tp beli kat farmasi...:D

misz sheyla said...

bila nak bersin tapi tak jadi, perasaan die frust sgt2..boleh stress...huhu

shaFazie said...

aah selalu terjadi camtu,alih2 tak jugak bersin..hahaa

Mr.Superman said...

haha..bersin2 ni da mcm resdung plk.takpe..cuci hidung sesekali kne kaw2 pny. hehe..pasni musim hujan plk,jejaga la dri ye. bebudak lg cpt selsema.

msredcheesecake said...

ada je jadik cam tu... nak wat camne, idung nak main2...hhee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Sinus kot rara.. farah pn kerap jadi mcm tue.. mmg tension kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...