Image and video hosting by TinyPic

13 March 2014

Bersin Bersin

Kalau lah aku boleh cabut hidung jap.
Hahahaha.dr td asek bersinnnn je.
Tensi tao!

Aku nk demam ni.selsema.sakit tekak.
Now tgh banyakkan minum air.
Hee.tp tu lah.nk kencing je pulak.

Eh korg geram x kalau nk bersin.
Pas tu x jd.geram kan.
Rasa merenyammm je hidung ni.
Haih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. eh, sama la rara, tengah gatal2 hidung gak ni.. baru nak kena selsema.. aduiii

    ReplyDelete
  2. Rara buat yang urut2 hidungnsampai telinga yang akak ajar kat blog tu.boleh kurang sikit rasa tersumbat tu.

    ReplyDelete
  3. hahaha..ciknaa pn penah gak rasa nak cabut jap hidung..kasi lega kejap..kikiki

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum rara... semoga cepat sembuh ya. comelnya header awak. hehee selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  5. ha..memang geram la.. nganga nganga mulut ni..last tak menjadik bersinnya.. :D

    ReplyDelete
  6. weh ari tu aku bersin dr pg smpai petang...
    petang tu lepak umah mak, curik siket ubat bapak aku...ubat spray memang utk selsema...terus ilang hingus ngn bersin aku...
    tak ingat ape name ubat tu...tp beli kat farmasi...:D

    ReplyDelete
  7. weh ari tu aku bersin dr pg smpai petang...
    petang tu lepak umah mak, curik siket ubat bapak aku...ubat spray memang utk selsema...terus ilang hingus ngn bersin aku...
    tak ingat ape name ubat tu...tp beli kat farmasi...:D

    ReplyDelete
  8. bila nak bersin tapi tak jadi, perasaan die frust sgt2..boleh stress...huhu

    ReplyDelete
  9. aah selalu terjadi camtu,alih2 tak jugak bersin..hahaa

    ReplyDelete
  10. haha..bersin2 ni da mcm resdung plk.takpe..cuci hidung sesekali kne kaw2 pny. hehe..pasni musim hujan plk,jejaga la dri ye. bebudak lg cpt selsema.

    ReplyDelete
  11. ada je jadik cam tu... nak wat camne, idung nak main2...hhee

    ReplyDelete
  12. Sinus kot rara.. farah pn kerap jadi mcm tue.. mmg tension kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com