03 March 2014

BUKTI Hanez Suraya rampas LAKI ORANG

hanez suraya mr r

hanez suraya mr r

hanez suraya mr r

aku mmg tak berminat ngan dia ni dr dulu lg.
seyes.dan x penah kenan ngan lakonan dia.
suam suam kuku je.tapi --


kesian lah kat anak bini org wei! 
mmg pompuan --------- lah ko ni.haih!

21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sama la

MizzTina said...

semlm dgr radio thr gegar..si dj ni punyala nak bgtau mana satu hanez suraya, siap buat ayat, "ala, yg berlakon i love mr.arrogant yang nak rampas suami zara tu".. wakakaka..kena lak dengan watak dia..

syawalsimpsons said...

dah la nama belakang tu sama ngan sue...adoii...mmg tak berkenan ngan dier..muka saja cantik meh

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Hah kan dan kantoi.. Ermmm

Sue-Rya Qistina said...

mcm2 la artis ni kan..

wantie said...

Hmmm....

Sya Mimie said...

sian kat wife llki tu..

:: Mrs.Eady :: said...

ni la namen yer bodoh...dah amik laki org pastu sibuk upload gmbr merata...

lia said...

seksi nyer.... erkkk

dalila said...

Huhhh!!
Ade gak terbaca tadi..hadoiii...same2 pmpuan kottt..xkan la xde prasaan kann..sian kt bini dia..

Fiza Rahman said...

Hurrmmmm...pompuan skang suma stok amik laki orang. Dah mcm tak der laki bujang.

SyimaSyaz said...

sian wife dia... hmmm

Chekgu Azrine said...

semoga Allah lindungi rumahtangga kita kan rara

Allene said...

laki dia ni kan.. klu nak bini pakai sexy2 cmtu bgth la awal2... suh bini dia dress macam hanez...

pastu tgk, dia bg tak bini dia kuar pakai cmtu???

ZazaMyMoon said...

dia ni belakon tak seberapa.. kontroversi je bersepah2..

CikNaa said...

apsal mcm muka lisa surihani pulok ehh..

CAHAYA MATA said...

ya..ya..
siapa minat Fazura, confirm tak minat Hanez Suraya...kann kann kannn... hehehehehe... :)

agak2 AuraWhite sambung tak contract dia sebagai duta ekk...? adeehhh.. laaa.. kasihan kau Hanez.. sape suh cari pasal... :-p

yg lelaki tu pun satu hal gak...!! dah ada bini buat la cara ada bini.. org nk berbini dua, hang nak berbini dua jg.. tp tak tahu hukum, x tahu undang2... haaaaaa.. kan dah susahkn semua orang... :(


.


btw, yg gambar ke dua belah kanan tu memang dia pakai seluar katok gitu je ke...? tak pakai legging kan tu...? alahaaaaaiiii... sedeyyhhhh... :(

diana said...

muka dah la macam hantu..hahhaah

Anonymous said...

maaf ye adik sayang..kita wanita yang baik,yang disayangi Allah dengan sebaik-baik ciptaan.Lebih baiklah kiranya kita mendoakan yang baik-baik dan bukan menyebarkan sesuatu yang buruk.Sebab nanti kita juga yang dapat sahamnya.Awak ibu yang baik kan?

Salam sayang dari saya.
p/s:saya baca juga gosip ni

AnneRaini said...

menyampah jugak dgn die. cakap besar bila dah kantoi taulah pulak ckp sy xlayak nak cerita status org tu. padan muka.

LuN@_aiDi said...

Pelishhh ler AuraWhite jangan ler sambung minah neh jadi duta.
buat rosak nama jer.
kalu nak retis yg puteh baek amek adira, sheols pun mmg ambil AuraWhite kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...