Image and video hosting by TinyPic

03 March 2014

BUKTI Hanez Suraya rampas LAKI ORANG

hanez suraya mr r

hanez suraya mr r

hanez suraya mr r

aku mmg tak berminat ngan dia ni dr dulu lg.
seyes.dan x penah kenan ngan lakonan dia.
suam suam kuku je.tapi --


kesian lah kat anak bini org wei! 
mmg pompuan --------- lah ko ni.haih!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments:

  1. semlm dgr radio thr gegar..si dj ni punyala nak bgtau mana satu hanez suraya, siap buat ayat, "ala, yg berlakon i love mr.arrogant yang nak rampas suami zara tu".. wakakaka..kena lak dengan watak dia..

    ReplyDelete
  2. dah la nama belakang tu sama ngan sue...adoii...mmg tak berkenan ngan dier..muka saja cantik meh

    ReplyDelete
  3. ni la namen yer bodoh...dah amik laki org pastu sibuk upload gmbr merata...

    ReplyDelete
  4. Huhhh!!
    Ade gak terbaca tadi..hadoiii...same2 pmpuan kottt..xkan la xde prasaan kann..sian kt bini dia..

    ReplyDelete
  5. Hurrmmmm...pompuan skang suma stok amik laki orang. Dah mcm tak der laki bujang.

    ReplyDelete
  6. semoga Allah lindungi rumahtangga kita kan rara

    ReplyDelete
  7. laki dia ni kan.. klu nak bini pakai sexy2 cmtu bgth la awal2... suh bini dia dress macam hanez...

    pastu tgk, dia bg tak bini dia kuar pakai cmtu???

    ReplyDelete
  8. dia ni belakon tak seberapa.. kontroversi je bersepah2..

    ReplyDelete
  9. apsal mcm muka lisa surihani pulok ehh..

    ReplyDelete
  10. ya..ya..
    siapa minat Fazura, confirm tak minat Hanez Suraya...kann kann kannn... hehehehehe... :)

    agak2 AuraWhite sambung tak contract dia sebagai duta ekk...? adeehhh.. laaa.. kasihan kau Hanez.. sape suh cari pasal... :-p

    yg lelaki tu pun satu hal gak...!! dah ada bini buat la cara ada bini.. org nk berbini dua, hang nak berbini dua jg.. tp tak tahu hukum, x tahu undang2... haaaaaa.. kan dah susahkn semua orang... :(


    .


    btw, yg gambar ke dua belah kanan tu memang dia pakai seluar katok gitu je ke...? tak pakai legging kan tu...? alahaaaaaiiii... sedeyyhhhh... :(

    ReplyDelete
  11. muka dah la macam hantu..hahhaah

    ReplyDelete
  12. maaf ye adik sayang..kita wanita yang baik,yang disayangi Allah dengan sebaik-baik ciptaan.Lebih baiklah kiranya kita mendoakan yang baik-baik dan bukan menyebarkan sesuatu yang buruk.Sebab nanti kita juga yang dapat sahamnya.Awak ibu yang baik kan?

    Salam sayang dari saya.
    p/s:saya baca juga gosip ni

    ReplyDelete
  13. menyampah jugak dgn die. cakap besar bila dah kantoi taulah pulak ckp sy xlayak nak cerita status org tu. padan muka.

    ReplyDelete
  14. Pelishhh ler AuraWhite jangan ler sambung minah neh jadi duta.
    buat rosak nama jer.
    kalu nak retis yg puteh baek amek adira, sheols pun mmg ambil AuraWhite kan?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com