Image and video hosting by TinyPic

06 March 2014

Cara buang bulu ketiak dgn mudah


tadi aku g cabut bulu ketiak.ahahaha.
ni kes sbb dh malas nk shave.kalau shave siap gatal lh kan.
so malas.haha.aku pegi wax je td.senang.sedap pun sedap.
org tanya aku  " xsakit ke "
bg aku x sakit pon.sedap.
aku suka rasa dia mcm " rangup rangup " tu.hahaha.

bagi korg yg xtau cane buat wax bulu ketiak ni.
dia mcm ni taw,
dia akan sapu ketiak kita ngn bedak,
pas tu sapukan wax kt ketiak kita,
dia akan rasa panas panas sket gitu.
tapi x lah panas sgt.ok lah.boleh tahan,
lepas tu,dia akan lapikkan kain then
zappppppppppppppp! tarik skali.
so terkeluar lah bulu ketiak tu semua,
sampai ke akar umbi.hehe.
so dengan selamat,selama sebulan lebih,
bulu ketiak takkan tumbuh.
lambat lah nk tumbuh balik.hehehe.

tu sbb aku suka.rasa dia sedap.lega je rasa.
tapi masa nk buat ni.korg kena tunggu bulu ketiak panjang
sket lah.jgn pendek pendek.nt susah dorg nk wax.
heee.




ni bilik dalaman dia,aku yakin sbb bersih.
mmg tempat dia lawa.yg handle benda ni selalu india.
tp ni india moden.bersih.aku suka.hee.
tempat ni aku g kat Bangsar South.
dekat je ngan opis aku.hee.
lepas ni nk buat Padi n Medicure lak.
nk buang kulit kulit kaki ni.dh merekah rekah dh.
mengalahkan mak nenek.hehehe.

kalau korg nk buat.leh lah g tanya saloon saloon kt rumah korg.
tanya lah sama ada dorg buat wax armpit x.
kalau ada try lah.best taw.
rm15 je untuk 2 belah ketiak.heee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. boleh bayangkan rangup rangup tu, selalu cabut sendiri jer...ihikss...

    ReplyDelete
  2. nak kena tunggu panjang sikit yang malas tu rara...hhehehe

    ReplyDelete
  3. xpe la ra... aku wax sendiri je... hohoho malu wei...

    ReplyDelete
  4. gulp!..pestaim dgr wax keti..hahah

    ReplyDelete
  5. Berapa sis..akk sllu cukur je tp gatal..huhu

    ReplyDelete
  6. saya lebih selesa buat sendiri..hehe

    ReplyDelete
  7. servis bulu ketiak pon ada ko hahaha
    memacam sekarang kann...tp mmg betul pon kalau dicabut lambat tumbuh dan tak gatal
    dulu zaman anak dara kemain gajin dan gigih mencabut..nijam??? malassss! hahaha

    ReplyDelete
  8. awwww..bestnya..teringin nak bt wax..tp malu pulak nak hulur ketiak..hehehehe! murah eh..

    ReplyDelete
  9. ade jugak eh. malu plak nk g..haha

    ReplyDelete
  10. adei.. bahak bahak saya kat depan PC. boleh ko kata ranggup ranggup. keh keh keh...

    ReplyDelete
  11. rajinnye ra pegi salon cabot bulu ketiak...xde mase la..cabut sendiri je lah..heheh

    ReplyDelete
  12. alamk mcm malu je nk p serah ketiak kt diorg hahaha....ish..xleh byg cmne kahkah

    ReplyDelete
  13. hehehe tersengeh2 baca entri ni ra oi... haha

    ReplyDelete
  14. kriuk kriuk gitu...hehe..cabut bulu kaki pon kalo zasss mcm tu bg org boleh tahan, dia kata sedap..cukur x thrill..haha

    ReplyDelete
  15. 1st time tau pasal tempat macamni..ada yek..he3..

    ReplyDelete
  16. erk...terus rasa perit kat ketiak...adeh....

    ReplyDelete
  17. Aku slalu tebas pakai sepit.. Sampai terlepit2 tiak aku.. Sakit hoii
    Kalau alu malas aku suruh anak aku tlg tebas.. Kalau dia tersepit kt kulit aku nnt aku marah dia.. Lps tu dia majpk x nak tlg tebas lg.. Hahahahaha

    ReplyDelete
  18. mcm best jer rara.. tak sakit ek.. nnti boleh cuba.. tapi maluuuuuu..hehehe

    ReplyDelete
  19. pernah nampak butik yang provided services wax ni saja...ada kat subang empire tapi malu nak singgah...selalu laju je during kat ke London weight management tu...dok intai2 dari luar jelah...indian gak yang buat siap ada uniform bagai. Macam best je...murah tu.

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com