07 March 2014

SENARAI NAMA PEMENANG GA by RARA

SENARAI NAMA PEMENANG :

1 : http://iamtifa.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

2 : http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

3 : http://qileh.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

4 : http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-blouse-cantik-murah.html

5 : http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

6 : http://mizztina.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

7 : http://blueopalz.blogspot.com/2014/02/giveaway-saya-nak-blouse-cantik-dan.html

8 :  http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

9 : http://heartstoryteller.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

10 : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html



----------------------------------------------------------------------------------------------

huaaaa,susahnya nk pilih menenang.nk nangis rasa.
ni aku pakai Random.ORG je.lepas dia dh pilih num,aku trus view
balik entry dia.ada 2 3 org aku tolak balik.
sbb mcm xcukup syarat.yg betul ni je aku pilih.
aku xsempat nk cabut cabut.hehehe.

tahniah buat pemenang.hadiah nt kalau korg PM,
baru aku bgtau dpt apa k! hehehe.

korg yg menang ni.leh lah PM aku kat page

bagitahu korg pemenang num bape k.
hehehe.nt aku bgtau hadiah apa korg dpt.
hope korg suka lah ♥

maaf lah andai ada kekurangan di dlm GA aku ni.
aku baru 1st time buat GA,
so x reti sgt.dan agak kelam kabut.

bg yg x menang.jgn majuk taw.lain kali aku buat lg.
lepas ni nk buat SHARE and WIN pulak lah.
hehehe.

ok korg! jgn lupa PM taw!
selewat lewatnya sampai jumaat depan k!

13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

MizzTina said...

yeay akak menang..mekaseh rara.. dh lama xjoin GA,leh menang lak.. rezeki baby kot.. hikhik

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

mOoN said...

tahniah semua...

ra...aku nak post je entry yg dalam draft tu tapikan segan pulak sebab dah ada pemenang..huhu...

tifa anvar said...

huhuhu... Saya pn rase nangis je rara. Dlm keadaan yg x disangka2. Tq rara n princess.

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. menang... ok, Ros akan pm :-)
Tahniah jugak untuk pemenang yg lain :-)

Akeyla Azmi said...

alhamdulillah :D hihihihi thanks kak rara!!! Hhehehehehe <3333
dah pm kak hik

mawar berduri said...

tahniah kepada semua pemenang...saya dah pm dekat page yer...

ros_reeza said...

Ros dah pm kat page tu..
klik nuff

Shida Radzuan said...

tahniah semua pemenang :)

tifa anvar said...

dh pm

farhana effa said...

Alhamdulillah rezeki no2.. saya dah pm detail kat fb sis. thanks ya :)

mawar berduri said...

Salam..dah bg detail kat fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...