Image and video hosting by TinyPic

07 March 2014

SENARAI NAMA PEMENANG GA by RARA

SENARAI NAMA PEMENANG :

1 : http://iamtifa.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

2 : http://wwweffafarhana.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

3 : http://qileh.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

4 : http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/02/segmen-saya-nak-blouse-cantik-murah.html

5 : http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

6 : http://mizztina.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

7 : http://blueopalz.blogspot.com/2014/02/giveaway-saya-nak-blouse-cantik-dan.html

8 :  http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

9 : http://heartstoryteller.blogspot.com/2014/02/ga-saya-nak-blouse-cantik-dan-murah.html

10 : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/02/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html



----------------------------------------------------------------------------------------------

huaaaa,susahnya nk pilih menenang.nk nangis rasa.
ni aku pakai Random.ORG je.lepas dia dh pilih num,aku trus view
balik entry dia.ada 2 3 org aku tolak balik.
sbb mcm xcukup syarat.yg betul ni je aku pilih.
aku xsempat nk cabut cabut.hehehe.

tahniah buat pemenang.hadiah nt kalau korg PM,
baru aku bgtau dpt apa k! hehehe.

korg yg menang ni.leh lah PM aku kat page

bagitahu korg pemenang num bape k.
hehehe.nt aku bgtau hadiah apa korg dpt.
hope korg suka lah ♥

maaf lah andai ada kekurangan di dlm GA aku ni.
aku baru 1st time buat GA,
so x reti sgt.dan agak kelam kabut.

bg yg x menang.jgn majuk taw.lain kali aku buat lg.
lepas ni nk buat SHARE and WIN pulak lah.
hehehe.

ok korg! jgn lupa PM taw!
selewat lewatnya sampai jumaat depan k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  2. yeay akak menang..mekaseh rara.. dh lama xjoin GA,leh menang lak.. rezeki baby kot.. hikhik

    ReplyDelete
  3. tahniah semua...

    ra...aku nak post je entry yg dalam draft tu tapikan segan pulak sebab dah ada pemenang..huhu...

    ReplyDelete
  4. huhuhu... Saya pn rase nangis je rara. Dlm keadaan yg x disangka2. Tq rara n princess.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. menang... ok, Ros akan pm :-)
    Tahniah jugak untuk pemenang yg lain :-)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah :D hihihihi thanks kak rara!!! Hhehehehehe <3333
    dah pm kak hik

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang...saya dah pm dekat page yer...

    ReplyDelete
  8. Ros dah pm kat page tu..
    klik nuff

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki no2.. saya dah pm detail kat fb sis. thanks ya :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com