22 April 2014

Anak suka tidur menonggeng

Aku xtau lah sama ada tu satu masalah ke x.
Anak tido menonggeng.
Princess sejak 6 7 bulan haritu.
Dia suka tido menonggeng.
Kalau org dulu dulu kata.ada cacing.
Tapi kalau cacing.org kata xnk minum susu.
Xnk makan.tp princess ok je.mkn ok.
Susu pon ok.tapi mmg suka tido menonggeng kan.
Anak korg ada masalah ni x?
Korg risau x.hmmmm.aku xleh pk lah.

Kalo penat sgt.tido mst menganga.hahaha.

15 comments:

- AZIE - said...

a.ahh..betul. ada jgk dgr org kata ada cacing, mkn xnak, xde selera..

Sidratul Muntaha said...

besa nnti molek la
dak ara dulu pun kuat noggeng time tido
nak2 klud ai penat
tpi dulu dan skrg
klu tido
mata mesti separuh tutup

Nad MamaZN said...

ikut maknya kot hehe

Aeen said...

normal la tu rara...raees pun kadang2 mengonggeng..penat sgt..siap berdengkur kuat pas tu mulut menganga..jgn kate anak..mak pun kdg2 tido menonggeng..hahahahaah

ily♥ said...

Samelah..anak no.2 tu, mmg feveret die tido menonggeng gini..Tido bersujud kate kami..hihi..Dari kecik sampai 16 bulan dah ni, letaklah camne pun, mesti die pusing posisi ni jugak..Tapi makan minum ok je..

Nurzakiah Hanum said...

PENAT SANGAT KER TUE

Shark Kay said...

tido menonggeng dlm kereta tu ada 2 sebab.
boring dan letih.
hehehe..

Mar Mansor said...

anak saya masa baya2 iman ni mcam suka tidur menonggeng gak..sekarang tak pon

Chekgu Azrine said...

rasanya ada cacing la sis..
anak akk pun minum makan ok je..
tp suka jgk tidur nonggeng
akk bagi je makan ubat cacing..

Kakzakie said...

Ada jenis budak memang lebih selesa tidur menonggeng. Apa pun makan ubat cacing utk kanak-kanak 6 bulan sekali kan. Kalau tak ada masalah jgn risau.

SyimaSyaz said...

aisya tido biasa je tapi mak dia laaaa suka tido tonggeng.... sedap tau... hahaha tp sekarang tak lah. dah ada 2 orang partner sekatil ni segan la nak tido mcm ni....

tp i takde cacing tau

Rizziela said...

kadang2 boys sy pun sama..selesa menonggek tidur nya

Allene said...

ra, cacing tu, princess da amik ubat cacing ke blum?

Lynda Che Lah said...

Qoid smpi 4 tahun ni tidur menonggeng..xde apala..habit..dia selesa begitu..cacing xde wlupun dah bagi ubat cacing..dont worry ra

adianiez AIDA said...

takde problem kot :-)
may be dia selesa gitu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...