Image and video hosting by TinyPic

22 April 2014

Anak suka tidur menonggeng

Aku xtau lah sama ada tu satu masalah ke x.
Anak tido menonggeng.
Princess sejak 6 7 bulan haritu.
Dia suka tido menonggeng.
Kalau org dulu dulu kata.ada cacing.
Tapi kalau cacing.org kata xnk minum susu.
Xnk makan.tp princess ok je.mkn ok.
Susu pon ok.tapi mmg suka tido menonggeng kan.
Anak korg ada masalah ni x?
Korg risau x.hmmmm.aku xleh pk lah.

Kalo penat sgt.tido mst menganga.hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. a.ahh..betul. ada jgk dgr org kata ada cacing, mkn xnak, xde selera..

    ReplyDelete
  2. besa nnti molek la
    dak ara dulu pun kuat noggeng time tido
    nak2 klud ai penat
    tpi dulu dan skrg
    klu tido
    mata mesti separuh tutup

    ReplyDelete
  3. normal la tu rara...raees pun kadang2 mengonggeng..penat sgt..siap berdengkur kuat pas tu mulut menganga..jgn kate anak..mak pun kdg2 tido menonggeng..hahahahaah

    ReplyDelete
  4. Samelah..anak no.2 tu, mmg feveret die tido menonggeng gini..Tido bersujud kate kami..hihi..Dari kecik sampai 16 bulan dah ni, letaklah camne pun, mesti die pusing posisi ni jugak..Tapi makan minum ok je..

    ReplyDelete
  5. tido menonggeng dlm kereta tu ada 2 sebab.
    boring dan letih.
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. anak saya masa baya2 iman ni mcam suka tidur menonggeng gak..sekarang tak pon

    ReplyDelete
  7. rasanya ada cacing la sis..
    anak akk pun minum makan ok je..
    tp suka jgk tidur nonggeng
    akk bagi je makan ubat cacing..

    ReplyDelete
  8. Ada jenis budak memang lebih selesa tidur menonggeng. Apa pun makan ubat cacing utk kanak-kanak 6 bulan sekali kan. Kalau tak ada masalah jgn risau.

    ReplyDelete
  9. aisya tido biasa je tapi mak dia laaaa suka tido tonggeng.... sedap tau... hahaha tp sekarang tak lah. dah ada 2 orang partner sekatil ni segan la nak tido mcm ni....

    tp i takde cacing tau

    ReplyDelete
  10. kadang2 boys sy pun sama..selesa menonggek tidur nya

    ReplyDelete
  11. ra, cacing tu, princess da amik ubat cacing ke blum?

    ReplyDelete
  12. Qoid smpi 4 tahun ni tidur menonggeng..xde apala..habit..dia selesa begitu..cacing xde wlupun dah bagi ubat cacing..dont worry ra

    ReplyDelete
  13. takde problem kot :-)
    may be dia selesa gitu...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com